Midsommarhelg och "en pojke"

Ja, lite sent kan jag berätta att vår midsommarhelg var bra. Vi hade bättre väder än väntat och det var skönt.
Det blev en lugn midsommarafton med lek på gården, tittande på våra ekorrar som nästan blivit våra husdjur och fix i trädgården. Vi åt en lunch i form av matjesill-tårta och sedan till middag blev det gillning i öppna spisen i stugan och lite vin.  
På lördagen blev stugan full. Pilla med sambo J som sovit över sen midsommaraftonens sena kväll, svärfar och sambo G, kära vänner M och C med lilla dottern Stella. Det var kanonväder så vi var ute hela dagen och hade det helt enkelt bara skönt. Söndagen bestod av regn så vi åkte till stan på em efter att ha haft besök av AnnaKarin och Stefan. 

   
Här är våra små ekorrar som vi upptäckte bodde under sovbodan. Visst är de söta?

 
Faster Pilla drog en repa med gräsklipparen på lördagen. Ett bra träningspass tyckte hon*ler*


Vårt lilla busfrä är redo för bad i bastun.

Veckan har sprungit iväg, mycket på jobbet och på kvällarna har vi varit på "ranten". Vi har bla hälsat på vännerna J och L som fått en liten son för 2 veckor sedan. Han var bara SÅÅÅ söt och luktade så gott!

Har pysslat ihop ett kort som AnnaKarin beställt.  Jag ville att det skulle vara lite gulligt och pojkigt (det var ju en liten pojke som paret fått) och så här blev det...



Har använt mig av papper från Maja Design och de är så, så fina. Önskar fler *ler*

Önskar Er alla en trevlig helg!

KRAM från mig,
Eivor


Måndag igen...

Japp, då var det måndag igen och en ny vecka! Känns väl ok , det är ju i alla fall bara fyra arbetsdagar fram till helgen igen och det klagar jag inte på. Vår dator på jobbet kejkade idag,och det är lite frustrerande! Har bra med att göra på jobbet och jag trivs bra med det, kul att fixa och trixa och ha fullt upp. Jag arbetar bäst då tror jag.
Har några veckor kvar till semestern , men bara att sommaren kommit och att vi flyttar till stugan och lugnet  så funkar det i alla fall.

Vår helg började med ett möte med klubben på lördag förmiddag, superkul att träffa alla tjejer och snacka om min favvo sysselsättning*ler*. Dagen fortsatte med dop och sist åkte vi till mina föräldarar för att fira min kära lilla mamma. Kikade på fotboll gjorde vi förstås också och dagen slutade med att vi åkte till stugan och sov där. En fullproppad dag, men med så härligt roliga saker så det kändes varken stressigt eller jobbigt, det är bra.

Jag hade förstås scrappat kort både till den lilla tjejen Anna som döptes och till mamma. Det som lilla Anna fick såg ut så här :



 

Har använt mig av stämlar från Stempelglede som jag färglagt med distress.
Papper är från We R Memory Kepers-Promenade. Journaling-tagen ??

Kortet till min mamma blev utan stämpel och ser ut så här:





Bilden på blommorna fick jag med när jag köpte en engelsk scrapbooking tidning. Spetsen har jag fått från mamma så det var kul att använda och sedan har jag använt bubbelplast för första gången och hur kul var inte det?!!!

Nu ska jag kika på Sommartorpet.

Önskar Er alla en trevlig kväll!

Hej från mig,
Eivor




Heja Sverige

Ja, till och med jag ska kika på fotboll ikväll, bara minuter kvar till avspark nu!! Håller tummarna att det kommer att gå bra. Jag ska försöka pyssla lite med ett kort också så vi får se hur det går...både för mig och i fotbollen.

Måste bara berätta att vi åkte till stugan på fredag em och har sovit där hela helgen. KANON härligt har det varit. Vi fixade lite med städning inne på fredag kväll, med vattnet och sedan blev det lite vin och kex och prat om hur lugna vi blir när vi kommer till Bjursträsk (byn heter så). Under helgen har vi varit ute och fixat med gräsmattan, krattat, klippt och krattat igen. Fixat  med rabatten och städat lite ordentligare i stugan och bastun. Till midsommar flyttar vi dit för att bo där under hela sommaren = härligt.

Förra fredag (Nationaldagen)  åkte jag och Kevin och grattade min systers sambo Samuel i efterskott. Bättre sent än aldrig...eller?
Jag hade pysslat ihop ett kort förstås som blev så här...



Har haft denna filur läääänge men aldrig gjort ngt kort med den så det var riktigt roligt att måla den. Den är så söt och jag blir glad av den.

Igår hade vi kalas här för min man och han firades med jordgubbstårta, som han och Kevin bakat, och presenter. Kevin sjöng till och från under dagen ... - ja må ha leva, i hunjade åj , hujaa hujaa hujaa hujaa.
Tyvärr så blev det inget kort till Peter, tid fanns inte, men kanske nästa år *ler*.

Nu ska jag scrappa lite och se fotboll så, hej från mig.

KRAM och HEJA SVERIGE!!

//Eivor

Vind i slöjan

En underbart härlig sommardag har det varit idag! Sitter på balkongen och det är fortfarande VÄLDIGT varmt. Solen skiner fortfarande och det är otroligt härligt och mysigt. Känns underbart med sommar och imorgon blir det att åka till stugan gissar jag.
Har scrappat lite tidigare som jag kan visa nu och jag börjar med ett bidrag som jag skickade in till Scraphusets månadstävling. Gillade skissen,och jag hade tre foton som passade. Jag ville scrappa om när det på vår bröllopsdag blåste ganska mycket. Som jag skrivit, det kändes som om slöjan skulle flyga iväg*ler*. Tävlingen är avgjord så det är väl ok att lägga upp bidraget nu.



Sedan har jag varit med i en "morsdags tävling" som Hobbyhyset hade och mitt bidrag som jag gav till min mamma såg ut såhär...





Det var allt från mig för denna gång. Jag önskar Er alla en trevlig Nationaldag och en trevlig och solig helg!!

Kram från mig,
Eivor

Sol är så härligt

Hemma igen och en uppbokad vecka framför oss, men vad gör väl det när solen skiner och det är kort arbetsvecka ?! *ler*

Vi har haft en bra helg i Stockholm. Min man sprang Stockholm Marathon på lördagen och kom i mål på 4:24 !!! Han är så duktig och jag är så stolt! Jag, vår son, vännen AK (henne sambo sprang också) och hennes syster hejade på våra killar. Vi hade turen att få bra platser varje gång så vi kunde se dem, det var spännande och faktiskt pirrigt.
Tyvärr så fick Peter väldigt ont i sitt knä men kämpade och sprang som sagt in på 4 timmar och 24 minuter!! Love you!

Annars på lördagen blev det inte mycket annat än marathon, men det visste jag sen tidigare. Fokusen var på Peter och hans löpning, jag är sååå glad att jag och Kevin åkte ner för att peppa och stötta honom.
Kvällen tillbringade vi hos kära vänner, där det serverades grillat , vin och trevligt sällskap. Vi satt uppe länge och bara pratade och sedan blev det en god natts sömn.
Söndagen var lugn, vår son sov länge och vi bjöds på brunch på deras terass i solen. Kunde inte ha önskat oss ngt annat. Vi åkte in till stan vid 14 tiden för att shoppa lite men det blev typ INGET!!! Bra va??!!
Vi flög hem vid 18 och det blev en lugn söndagskväll, hemmakär som jag är var det skönt att komma hem .

Vi har haft kanonväder alla dagar, så att jag fått lite färg är bara kul. Nu är jag inte sjukt blek länger*ler*.

Kort inlägg om helgen men jag ville bara berätta hur duktig Peter varit!!

Kram från mig,

RSS 2.0