Min möhippa...

... gick av stapeln i fredags!!
Jag fick en kanon dag som startade kl.1500 och slutade kl.0400. Tack alla mina underbara vänner för en oförglömlig dag !!!
Min dag bestod av ansiktsbehandling, sminkning, hallondrink, afrikansk dans, massage, bad i bubblor och  rosenblad , mousserande vin, jordgubbar med choklad, middag med vin , hår-fixning , sminkning, sång och dans och en krogrunda. Vad mer kan man önska sig??!!!
Jag mådde som en prinsessa !

Annars så rullar allt på här...Vi är i stugan , in till stan två dagar och så åker vi tillbaka ut igen.
Bröllopsfixet fortsätter och det går bra, det börjar närma sig den stora dagen*ler* !!!!
Tyvärr så har vi så tråkigt och  väder så detta med skrapning och målning av vårt sommarparadis går väldigt sakta , men skam den som ger sig, vi tar nya tag imorgon.

Sedan gällande scrappandet så lägger jag min lilla tid som finns över på några LO:ts som jag ska ha klart till månadsskiftet. Håll tummarna att jag hinner, ska sätta mig strax igen. Det är så underbart roligt att sitta och bara sjunka ner i papper , blommor, band och fotografier*ler*.

En galet roligt sak som jag bara måste berätta om är att jag har fått en av mina LO publicerade i senaste nr av tidningen Scrapbooking m.m !!
Ni som tittar i juli/augusti nr kan ju kolla på "Astrosidan" och på "Kräftan" för den har jag gjort.*hi, hi*.
Det är sååååå kul att de ville publicera den , trodde knappt att det var sant!

Nu ska jag sätta mig och scrappa lite*klappar händerna*.

Kramkram från mig

Jag vann...

... tävlingen hos Pappersbiten!!!
Tack till Er alla som röstade på mig!!! 

Det är min första vinst i scrapbooking och jag kan erkänna att det är super kul. Ska bli kul att se vad som dimper ner i postlådan *ler*. Överraskningar är ju aldrig fel.

Annars så rullar livet vidare i just nu härlig väder. Vi tillbringar mycket tid på vår underbara lilla stuga så därför är min uppdatering väldigt dålig, sorry, ska bli bättre till hösten*asg*. Det är ju evigheter dit eller hur?!!!
Vi ska fixa lite med bröllopet , träffa lite vänner , känna lite stads-puls och sedan åker vi tillbaka till stugan och lugnet på onsdag igen.
Har börjat med lite skrapning av stugan, hoppas vädrets makter är med oss en vecka till eller två så att vi får skrapat och målat färdigt snart. Det bara MÅSTE göras!

Kram från mig och tack igen för alla röster! *LOVE*

RSS 2.0