Äntligen...

...kan jag lägga ut min LO som jag började med på Pysslarnas scrapträff för några veckor sedan. Det är ett tävlingsbidrag och därför har jag inte kunnat lägga ut det. Nu är  tävlingen i full gång så det är helt legalt att göra reklam för sin LO.
Tävlingen kan Ni kika på hos ... www.pappersbiten.se ... gå in på "bloggen" och se bidragen . Det är bara två bidrag , min är nr 2 (älskade strykjärn) så jag hoppas att Ni tycker om den och kanske lägger en röst för mig *ler*., det står där vart man mailar sin röst.

Så här ser bidraget ut i alla fall... image12

Förra veckan rullade på med lite bröllopsfix , det blev beställning av blommor och Peter provade kläder. Han är så snygg och blev så stilig!
Sedan på torsdag var vi på öppet hus på förskolan. Kevin börjar ju förskola till hösten, känns sådär. Det var ok att titta på lokalen där han ska vara, men jag vet inte om jag blev så mycket lugnare. Skulle gärna vara hemma med honom ett år till men det funkar ju inte riktigt så. Skönt att det är några månader kvar...
Fredagen gick också i lite bröllopstecken, lyssnade på lite musik men kom inte fram till så mycket. Måste lyssna lite till på psalmer och marscher.
Lördag var det 30-års fest , min svägerska fyllde år. Jag hade gjort ett litet kort till henne som Ni kan se nedan...

image13

Söndagen var vi i stugan och myste en liten stund och sedan på kvällen fick vi besök av kära vänner från Åsele. Alltid lika kul att ses!!

Denna vecka har vi fullt upp...Igår var det grillfest med Peters jobb, god mat och kubb-spel.
Idag har jag varit och träffat Anna och hennes söta lilla tjej Nova, alltid lika trevligt att ses! Lite fika på stan är ju aldrig fel.
Min kära vän och Kevins fadder har varit på middag ikväll och det som är så kul är att vi ska ses imorgon också innan jag ska på jobbfest med mina kära kollegor.
Så vips är det semester för Peter och vi drar till stugan och fira midsommar och bara har det skönt *klappar händerna* . Det är lite mycket "måsten" just nu , men jag andas djupa andetag och kommer ner i varv när jag är i stugan så det blir bra.
 
Ha en glad midsommar !!

Kram från mig

Glömde...

...en viktig sak...
Kortet nedan är liftat från Petra/Paradise. Jag ändrade bara lite, lite pga att jag saknade material att sätta i övre kanten. Tack Petra för den inspiration du ger!

Kramkram

Ett litet kort...

...som jag gav bort i fredags till min vän Marianne som fyllde år . Hon hade ett mysigt fika kalas i trädgården bakom huset, med mycket gott fika och lite snacks. Vi gjorde bara en snabbvisit men det var trevligt att ses och få ge henne en grattiskram, presenter och ett kort....

image11

Idag regnar det så det blir bl.a att vika tvätt , min sambo hade tvättstuga igår så då fixar jag in den torra tvätten i skåpen.
Sedan blir det nog en sväng till öppna förskolan med en annan mamma och hennes söta dotter. Barnen måste akviveras och att vi då kan ta en kopp kaffe tillsammans är perfekt.

Har börjat med ett födelsedags kort med en av de nya stämplarna från Magnolia och det är såååå kul att fixa med nya saker. Älskar att shoppa och använda nya saker, är det typiskt kvinnligt eller??
Min son sover fm just nu så jag ska försöka vara lite effektiv med hemma sysslorna nu.

Kramkram från mig

Tiden...

... går så fort! Dagarna bara springer iväg och min uppdatering av min blogg blir inte lika ofta som jag skulle vilja.

Min scrapping har fått ligga i vila lite, har precis gjort en LO klar i går. Den har legat halv färdig i typ en vecka så igår kände jag att det var dags att sätta punkt för den. Den blev fin, men jag väntar ett tag med att lägga ut den...det är till en utmaning...

Sedan sist har det varit lite planering till vårt bröllop som ska gå av stapeln den 4 augusti. Jag kände att det var lite vi var tvungen att ordna med innan jag kunde känna mig lugn ett par dagar igen. Så förra veckan blev det beställning av tårta, titt i festlokalen, lämna in lite papper till skattemyndigheten och i veckan har vi ordnat med min blivande mans kläder, brudbuketten och idag blir det att betala fotografen, titta på ring (igen) och gå till polisen och fixa pass. Phuu...det är lite att ordna, men det är såååå kul . Tyvärr börjar jag känna lite värk i magen när jag tänkte på att allt inte är ordnat... ligger lite efter med sånger och psalmer i  kyrkan och det känns inte bra.

I lördags hade vi 30-års fest för Peter i vår stuga. Vi var ganska många och det blev en lyckad fest! Vi bjöd på mat och dryck och gästerna gjorde tillsammans med oss en bra fest med glatt humör och många skratt.
Tack alla vänner !! 

Har tidigare gjort en LO till klubben Pysslarnas månads tävling och vinnaren är nu utsedd så jag kan lägga ut mitt bidrag. Det skulle vara en LO om "jag" och vard "jag är bra på" . Jag gjorde en lite kombination om vem jag är...

image10

Nu ska jag fixa med de nya stämplarna från Magnolia som landat i brevlådan *klappar händerna* och sedan ska jag börja göra två kort till de som fyller år i veckan.

Vädret är ok idag här i norr, ska nog ta en promenad till stan senare idag och bl.a träffa kära vänner som är på besök från Härnösand.

Kram från mig

RSS 2.0