Hallon och kräftor - förra helgenHallon, hallon och åter hallon. Tog en repa runt hallon-busken i lördags och vips så var skålen fylld. Blev ungefär 3 liter! Det som var extra roligt var att vi kunde bjuda på dagsfärska hallon till efterrätten på kvällen. Den bestod av faster Pillas fantastiska choklad-kladd-kaka, grädde och hallon. KANON GOTT!!!

 En äckligt ful skål, men doften från innehållet är oslagbart!


 

Vi dukade långbord, pyntade med lampor och jilanger (ingen aning hur det stavas). Tyvärr är  vårt bord är väldigt smalt, men vi rymdes 10 vuxna och så Kevin. Det var lite trångt, men som man säger : - Finns det hjärte-rum så finns det stjärte-rum...eller?
Vi hade en kanon trevlig kväll, med god mat såsom kräftor, pajer - Västerbottensost & lax, sallad, bröd och många skratt.Det var hatt som gällde för ALLA gäster och vi var så snygga allihopa *asg*. Erkänner att pass-formen inte var den bästa, men men så är det. Sånghäftet lades fram, men öppnades inte en enda gång!

Har pysslat lite i vecka men visar vad det blivit nästa vecka. Imorgon är det fredag och då är jag och Kevin bjudna på middag hos farfar  och G. Sedan blir den nog en lugn kväll. Peter kommer hem först på söndagkväll, så på lördag åker jag och "junis" till mina föräldrar och sover där.

Önskar Er en trevlig helg!

Kram från mig,
Eivor / Ejja

En vinst

Måste bara göra ett litet kort inlägg...
Förra vecka damp det ner ett litet paket från Stämpelgården. Det var 4 rullar med finfina band som jag vunnit hos dem.
Tusen tack, de var alla så fina!Nu ska jag fixa lite te och en macka och sedan ska jag sätta mig framför tv och kika på Singelmammorna. 

Kram från mig,
Eivor 

Scrappat + utmärkelse

Ett litet inlägg kommer här från ett regnigt och grått Luleå.
Det har varit så tråkigt väder i flera dagar så nu börjar jag bli riktigt trött, saknar solen...

Förra veckan sprang iväg. Kalas för min syster på måndagen, så det var det festliga. Besök hos min kära vän A-K på tisdag, pratade och pratade=sååå roligt! Tack för en trevlig kväll!
Annars var det "vardag". Full fart på jobbet och vips så var det helg*klappar händerna*.
Vi åkte förstås till stugan direkt på fredagen och var där hela helgen. Vädret var ju helt perfekt, soligt och varmt. På lördagen kunde jag ÄNTLIGEN måla runt fönstrerna och Peter målade knutar och vindskivor. Det har legat på axlarna som "tunga stenar" att vi skulle ha gjort det under sommaren med det har som sagt aldrig blivit av...
Peters pappa och morbror hade också under veckan börjat lägga nytt tak på stugan, den blir jättefin med svart nytt tak.

Vi har också förmånen att ha mycket hallonbuskar på tomten så de gick vi lös på både fredag kväll och på söndag så vi har fått ihop ungefär 4 liter hallon!! Jag känner mig så rik på ngt sätt *ler*. Bären ligger nu rensade i frysen och väntar på att jag ska hitta på ngt med dem.

Jag hade pysslat ihop ett litet kort till min kära syster och det kan Ni kika på här nedan.Jag använde mig av min nya stämpel och trickade ihop kortet med bla härliga papper
från Basic Grey, quickqutz noter, härliga blommor och blad. Satte noterna på
3d-kuddar och är riktigt  nöjd med resultatet.

Jag har också fått en härlig och fin utmärkelse av min blogg-vän Pimmi  "I love your blog" , tusen tack vännen! 


 
There's some rules for this award as well:
1. The winner can put the logo on her blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Put links of those blogs on yours.
5. Leave a message on the blogs of the girls you've nominated


 

Jag har sett att många har fått denna redan(även de jag nämner nedan), jag är ju inte så snabb...men här är bloggar jag gillar, ett axplock bland alla bloggar jag kikar in på.

Johanna
Mette
Anneli
Anna
Anna W
Karolina
Petra/ParadiseDenna vecka har som sagt regnat bort och vi har inte gjort ngt speciellt, jo, träffat min syster och blivit bjuda på middag hos henne och S. Gott-i-gott!!

Jag har inte pysslat på ett tag sedan, men har sett några roliga tävlingar som jag vill vara med i så nästa vecka blir det lite pyssel. Det är i alla fall vad jag har planerat, får se hur det blir med det. Är ganska trött på kvällarna och så är ofta annat som måste göras innan jag med ro kan sätta mig och pyssla.

Kram och trevlig helg till Er alla som orkar kika in här fast jag är så dålig på att uppdatera...

//Eivor


Tillbaka till verkligheten

Så var det slut på semestern för mig, sommarlovet för Kevin och ja, Peter han har gått skola i två veckor redan. Det roliga och härliga har ju alltid ett slut.
Jag har haft en bra sommar och semester. Vi har varit i en kort sväng till Stockholm men annars har vi bara varit i stugan och på dagsutflykter. Jag erkänner att jag har haft semester på många plan, från stadslivets stress, från data-tid och från scrappbooking. Det har varit en bra paus, för jag känner mig utvilad och har samlat på mig bra med energi.
Ok, ska jag vara ärlig så visst är det ju härligt med ledig tid och jag hade gärna fortsatt ett par veckor till *asg* men det är samtidigt ok att börja arbeta.
Vi kommer fortfarande att var i stugan så mycket som det går, men det blir nog på det sättet att vi gör långhelger typ torsdag-måndag eller så. Det är så skönt att vara där och vi har fortfarande lite att fixa med, så vi behöver vara där. 

Vi har firat lite också sista månaden. Vår lille prins Kevin fyllde 2 år (oj vad tiden går fort) och sedan har vi ju haft vår första bröllopsdag! Jag har varit fru Larsson i ett år och det känns super bra.
Kevin firade sin dag i stugan med kalas och han hade tidigt sagt hur han ville ha det... "- tååta, hatt och ute". Det var bra väder så allt blev som han önskade. Vänner och släkt kom och grattade och han verkade ha en rolig dag med alla barn.


Här är det dags för Kevin att blåsa ut ljusen på tårtan.

Vi firade vår dag med en god middag och sedan öppnade vi vår lilla låda. "Vår låda"  är / var nämligen fylld med lappar som våra bröllopsgäster skrivit  till oss och dessa skulle läsa på vår ett-årig-bröllopsdag. Det gick till så att när alla hade lämnat in sina lappar, med några ord till oss, stoppades de i en trälåda med en flaska vin och en kjedja virades runt och så satte ett lås på. Lådan fick vi  som bröllopspresent förra året men nyckeln fick vi dagen innan vår bröllopsdag. Det var sååå roligt att läsa alla lapparna, alla lyckönskningar , hälsningar osv. Tusen tack till alla som skrev så fina saker.


Här har vi låst upp lådan, ett fint litet lås *asg*.


 Här är alla lappar som bara väntar på att bli lästa.

Som jag skrev har jag haft scrap-paus nästan hela sommaren. Så när vi var hem ett par dagar förförra veckan så var jag bara sååå sugen på att sitta och sjunka ner bland papper och foton så jag kunde inte låta bli att göra en LO. Det är på min kära vän E och hennes föräldrars hund och det är taget på midsommar för 2 år sedan.
Jag var så lycklig där jag satt och jag följde bara en skiss som jag gillade och den tog mig "bara" 2½ timme att pyssla ihop. Snabb för att vara mig*ler*.


Har använt det fina QK alfabetet Eliza till titeln och till dekoration lite chipboards som jag bara älskar att dekorera med.

Hej och kram från mig,
Eivor


RSS 2.0