Vilken uppvaktning!

I tisdags 22/1 var det min födelsedag och det firades med släkt och vänner både på tisdag och onsdag!
Det var så kul att många kom och grattade mig. Jag fick en bra dag med skratt, presenter och nöjda gäster som gillade fikat och tårtan (det är det roligaste,  att kunna bjuda på ngt gott alltså).
Tack till Er alla , Ni betyder mycket för mig allihop!

Min syster var förstås här på tisdagen och då kunde jag ge henne en liten present också. Det var en låda som jag scrappat till Skaparlustens inspirationsteams-ansökan. Jag hade aldrig gjort ngt liknade , men det har gett mersmak. Jättekul!
Nu kan jag visa den i alla fall..

image77

image78


Här i norr har det snöat GALET mycket idag, så nu har vintern verkligen kommit!!
Måste komma ihåg att ta kameran med mig imorgon när jag hämtar K från dagis och fota lite. Det är ju så vackert ute nu. Hoppas kunna få ett par bra och fina vinterbilder att scrappa om tänkte jag.

Kram till Er alla!

//Eivor

Award

Har fått en award från Mette och det värme i hjärtat, tack.

You make my day Award
image179

"Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and
inspiration and make you feel happy about blogland.
Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on.
Beware you may get the award several times."´


Skickar vidare till några tjejer som jag får inspiration av...vissa har fått den, men ni får den igen...

SusanneSj
Paradise
Blommig
Anna
Asamia
Jeanette
Lina
Carina
Johanna
Anna W

Finns många fler som jag kan nämna, men 10 det var ...10 det blev.
Kram till Er ALLA (som kikar in här)!!

Nu ska jag packa lite, ska på kurs imorgon och fredag i Stockholm.
Sedan så är det sova som gäller.

Trevlig helg!
//Eivor


Lite nytt

Tänkte att jag skulle visa lite av det jag suttit och pysslat med de senaste dagarna....
...det är bidrag till Skaparlustens DT-ansökan och jag håller tummarna att de gillar det jag skapat. Jag visar två LO, de som är nya och senare i helgen så kommer jag att visa mitt altered. Jag ska ge bort den och vill inte visa den innan personen i fråga fått den. Min tredje LO är "lycka" och den har jag visat tidigare här i bloggen.

Jag är så glad att jag bestämde mig för att vara med för jag har verkligen kommit igång att scrappa. Nu har jag flera idéer som bara ligger i mitt huvud och väntar på att bli till riktigt fina LO:s*ler*.

image75
(skissen är från peterlina)

image76


Måste också hojta till och berätta lite om balen på Karlbergs slott, den var underbar!
Ja, hela helgen var bra...fast lite jobbigt att vara från vår son förstås. Vi hade dansträning på fredagen och mingel. Sedan gjorde jag, min man och ett par vänner till oss Stockholm på lördag fm. Shoppade lite på rea, kände mig riktigt duktig. Brukar inte hitta så mycket på rea nämligen.
Så lördag kl. 1730 var det dags för fördrink iklädd långklänning och handskar och för P var det uniform förstås. Kvällen flög iväg, tiden gick så fort! Det var otroligt god mat, trevligt sällskap, surrade i flera timmar och så var det dags för den speciella dansen som heter Francaise, fyrverkeri, vickning och sist men inte minst disco.
När klockan var 0300 så "kastade vi in handuken" och gick för att sussa.
Det blir en kväll att minnas och inte minst scrappa om. Det blev en del fotograferat så jag har det jag gör och det känns underbart det med*klappar händerna*.


Kram till Er alla från mig,
Eivor


Kunde inte låta bli...

...att kika in på butiken LAJM när jag och min son var på stan i förrgår. Det fanns så många fina papper så några var bara ett måste*ler*. Jag behövde enfärgade cardstock, men det blev lite andra papper också.

image74

Dekorationerna (blommorna och knapparna) damp ner i brevinkastet i förrgår också...finfina grejor och de kom från Brunkullan ett par papper var också med och de ska snart användas.
Jag är otroligt scrapsugen och har suttit senaste veckan med några LOs och det blir bara roligare och roligare ju mer jag sitter och pysslar. Känner hur mycket jag saknat scrapbooking sista tiden när det inte blivit så mycket pysslande. Skulle ha gjort lite ikväll men vår son kräktes precis innan han skulle sova så det blev lite annan kvällsrutin och nu så måste jag packa för jag ska åka till Stockholm till min man i helgen. Vi ska på bal på Karlbergs Slott på lördag och det ska bli sååå kul.

Önskar Er som kikar in här en trevlig helg


RSS 2.0