Påsklov

Har tagit några dagar ledigt nu i samband med påskhelgen och det är jätteskönt. Några extra lediga dagar blir finfint. Vi ska bla fixa med vårt kök, ny färg på väggarna ska det bli.
Vår påsk har varit väldigt lugn, vår bil är på verkstan så vi har inte kunnat åka iväg så mycket som vi tänkt. En lånad bil har i alla fall gjort att vi kunnat åka till mina föräldrar på påskmiddag. Det var skönt att träffas allihopa, syskon med respektive. Mamma hade lagat mycket god mat och vi åt och åt och åt!
Sedan idag har åkte vi till vår stuga och skottade lite snö, fikade och mådde gott. Det var lite kyligt, men jag fick ändå en stark längtan till sommaren!!! Som jag säger det är vårt lilla paradis*ler*

Har faktiskt pysslat lite förra veckan och det var roligt förstås. Gjorde en layout till en påsktävling som Scraputmaningen hade men det blev ingen vinst.

image97

I em har vi varit till våra grannar och vänner M och C som har fått en liten flicka för 11 dagar sedan. Gissa om hon var söt!!! Så mysigt att sitta och hålla en så liten, drömmer mig tillbaka ....
Hade pysslat ihop ett kort och så här blev det.

image98

Det var första gången som jag använde mig av 3D motiv, men absolut inte sista gången!
Jag har också en till LO , men den är till klubben Pysslarnas månads tävling så den kan jag inte visa än.

Hoppas Ni alla haft en bra och glad påsk!

Kram från mig,
Eivor

Mina favvo killar

Har några LO att visa sedan jag var på pysselträffen i Kalix för några veckor sedan. De har varit till olika tävlingar och nu är det ok att visa dem. Det blev inte några vinster, men det gör faktiskt inget.
Jag ville ha några skisser att följa så jag tyckte att det var väl lika bra att slå två flugor i en smäll...

Den första Lo är om min man Peter. Fotot är från vår midsommar -07 (som jag fortfarande inte är färdig med*ler*) och hur han tyckte det var att inte få så mycket fisk...
Skissen var från Hobbyhuset.

image95

Den andra Lo är på vår kära son när han bara är 3 månader och sitter modell i soffan.
Skissen var från Scraphuset. Gjorde Lo:n väldigt enkel. Jag ville att fotot skulle vara i fokus
och sedan var det inte så mycket annat än hur gammal han var jag ville berätta.

image96

Jag har knaprat lite vitaminer och druckit "blutsaft" så jag hoppas jag snart är piggare...men
ikväll blir det en tidig kväll igen.
Vill säga TACK! för alla gulliga kommentarer!! De betyder mycket och de värmer!

Hej och kram från mig,
Eivor

Kort och bokmärke

Jag lovade att visa vad jag skulle scrappa med min fina nya stämpel från HH*ler*.
När jag såg en skiss på ett kort och bokmärke-i-ett på Stämpelgården kunde jag inte motstå att prova den. Hade en väninna som fyllde 30 år och gjorde kortet till henne.

image92

image93

image94

Vet att jag kommer att göra fler av denna modell för jag tyckte det var en kul grej. Blir liten extra "present" när man ger bort kortet.

Annars så händer inte så mycket här. Jag är väldigt trött hela tiden, klockan är nu 2115 och jag ska borsta tänderna strax. Har köpt vitaminer som jag och min man ska börja käka, vi behöver bli lite piggare och få lite energi.
När det gäller scrappandet så händer inte så mycket. Jag har inte gjort ngt på väldigt länge, tråkigt! Men jag har ingen plats att vara på och jag tycker inte det är kul att plocka fram allt, sitta vid vardagsrummet och sedan måste plocka ihop det efter en timme. Jag vill heller inte ha sakerna framme, det ser så illa ut. Sedan är det ju så att ska jag sitta och scrappa så tar denna underbara hobby lite tid och ja, det är ju inte alltid bra. Allt detta resulterar i att jag struntar i att pyssla. Tappar lusten lite...tyvärr...mitt balsam...

Visar lite mer scrappade saker imorgon, jag ska som sagt borsta tänderna och sussa nu.

KRAM till Er alla!
/Eivor


RSS 2.0