Tack

Vill börja med att säga TACK! till Er alla för alla fina ord jag fått. Jag mår bättre, det behövdes en signal från kroppen för att jag skulle börja tänka på hur jag låtit saker påverka mig.
Jag försöker ta det lugnare, det är inte superlätt men jag jobbar på det.

Vi åkte till stugan i lördags och sååå härligt det var. Det var så skön känsla att komma dit, vara ute och kratta hela dagen. Att få frisk luft och bara andas!! Att se Kevin springa fritt på gräsmattan gjorde mig så lycklig. Det blev lite blåsor i handen, men oj så fint vi fick det.
Sedan var det söndag och Morsdag. Jag fick en jättekram av Kevin och orden "- Gjattis på mosda" när jag vaknade och det gjorde mig varm i hjärtat. Fikade frukost och sedan åkte vi till mina föräldrar och grattade mamma. Vi var där hela dagen, var ute och lekte, åt och fikade. Ytterligare en härlig dag, med båda mina syskon, min man och son och mina föräldrar = mina kära.
Som Ni förstår har jag haft en bra helg och det var precis det jag behövde och det har gjort att jag är bättre och jag är så lycklig och glad. En skön känsla.

Imorgon åker jag till Stockholm för att vara på möte i två dagar och sedan kommer mina killar ner på fredag så då ska jag krama dem*ler*. Peter ska sprina Stockholm maraton på lördag så jag och Kevin ska heja på honom , håller tummarna att hans knä håller. Han har varit så duktig och tränat och tränat och jag är så stolt över honom.  På söndag blir det väl bara att ta det lugnt och så åker vi hem på kvällen. Kanske blir det lite shopping också om tid ges*ler*.

Har ju faktiskt scrappat lite förra veckan som jag skrivit och kan idag visa ett av korten jag gjort. Det är till Peters-systers-sambo som fyllde år förra veckan och vi grattade honom i lördags kväll. Fick Operatårta och jammi, den är så god.



Det blev ett kort utan stämpel som Ni ser och det är ovant, men kul att göra ibland. Det är ju det här med killiga-kort som är lite klurigt , men jag tycker att det blev riktigt bra.


Jag önskar Er alla en trevlig helg och återigen TACK för alla fina ord.
Jag har förstått att jag inte är ensam om att känna som jag känt...

KRAMAR från mig,
Eivor

Blixt

Som en blixt från klarblå himmel kom smärtan i magen på eftermiddagen. Det tog ett par timmar innan det försvann och magen är fortfarande öm...
Det är väl egentligen ingen överraskning om jag tänker efter...Känns som om tiden rinner ifrån mig och jag är konstant stressad och orolig av olika anledningar, har dåligt samvete för att jag inte räcker till eller inte är nog bra. Det är så mycket jag vill hinna med och som ska göras och min tid och ork räcker inte..
Nu när jag har varit sjuk och varit hemma, tagit det lugnt och legat i sängen har tankarna hunnit ikapp och upp till ytan och då kejkar magen.
Det är en varningssignal som jag ska ta på allvar. Jag ska försöka ta det lite lugnare i tankarna och inte planera 1000 saker i huvudet utan kanske bara  EN sak och verkligen göra den. Jag ska försöka beräkna tiden bättre, allt jag gör tar en viss tid och det är något jag inte kan ändra på.

Imorgon är det fredag och det känns bra. Om vädret är bra, vilket jag hoppas, blir det stugan på lördag och sedan blir det att gratta mamma på söndag.
Jag har pysslat lite idag, det är kort till födelsedagsbarn som ska grattas i helgen, så jag visar dem först nästa vecka.

Önskar Er alla en härlig helg!

Hej från mig ,

Hemma idag

Jag är hemma idag för "vård av mig själv". Jag åkte på förkylning (antagligen det som vår son haft). Kevin är frisk och kry, men nu är det som sagt min tur. Hade en liten lång natt, men hoppas bli bättre snart. Lite medikament och vila funkar förhoppningsvis.

Jag tänkte visa min senaste sida som kommer att pryda vårt bröllopsalbum...



Jag började fundera på papper till layouten redan i helgen, men var inte riktigt nöjd med dem jag valt. Efter att den fått legat till sig lite, blev det helt nya papper och jag är riktigt nöjd. LO är inskickad till Scrapperiet , där skissen kommer från och tävlingen är.
Jag har använt nya clearstamps i rubriken och jag bara älskar dem. De får duga tills jag förhoppningsvis en vacker dag äger QK Maddie Anne *ler*.

Hej från mig,
Eivor

Vabbat

En tisdag och det är vabb-dag idag. Vår son är förkyld, har fått medicin efter besök hos doktorn igår och är nu på bättringsväg.
Har pysslat lite bl.a. igår, men börjar med en icke visad LO som jag scrappade under Pysslarnas träff i Kalix på lördagen så gjorde jag ju två layouter och här är den andra...



Fotot är på min kära syster och vår son Kevin och blir en jättefin sida i hans album. Layouten är ett bidrag till den scraplift-tävling som Scrapbookbutiken haft. 

Hade tänkt att måla lite ikväll men det blev lite tv tittande och lungt i soffan med Peter istället, vilket var mycket bättre.
Vill bara säga TACK för alla fina inlägg jag får, det är uppskattat och jätteroligt att läsa.

Hej från mig,
Eivor
 

Scrapträff

I lördags var det dags för sista träffen med klubben Pysslarna för i vår. Jag och Anneli satt i bilen strax före åtta och var framme på plats en timme senare.
Som vanligt var jag pirrig och full av energi. Det är så roligt att träffa alla, prata och få inspiration. Det var en bra dag och jag scrappade ihop 2 ½ layout.

Det var ordnat med en utmaning (skiss) och min layout till det blev så här...



Det är ett foto från förra sommaren när vår son badar i "riktigt" vatten för första gången i sitt liv, så söt och så liten*ler*.
Fick låna Maddie Anne på träffen av Malin och det är bara sååå fint. Önska, önska runt i ring *ler*.

Dags för hopp i duschen och kanske lite tv tillsammans med mannen i huset så här på söndag kväll. Ska kolla läget men honom, det var ju Bodygard såg jag ....

Önskar Er alla en trevlig söndag kväll!

//Eivor


Fredag är skönt

Så var det fredag igen och jag gillar det, fredag är en härlig dag och ett par lediga dagar framför sig.
Imorgon är det scrapträff med klubben Pysslarna och oj, så kul det ska bli. Sedan blir det att bara vara, njuta av ledig tid och hoppas att vädret är bra så vi kan vara ute.  

Varje månad har vi en utmaning i klubben och i april skulle det innehålla ett visst antal olika saker. Det skulle vara 2 foton, 4 band, 5 öljetter, något i tyg, något i 3D, 3 brads och ja, tror det var det. Så här blev mitt bidrag...



Har scrappat lite och det funkar jättebra att sitta på min nya plats*ler*, det är så smidigt att ha allt nära och på bestämd plats. Min nya pappers förvaring är jag nöjd med, det är så bra att kunna se alla papper när de hänger i mappar, får en bättre översikt och hittar många fina papper som jag inte trodde jag hade.

Hoppas att få återkomma med lite nytt efter helgen, vi får se vad jag hitter på att göra.

Önskar Er alla en trevlig helg!!

Kram från mig,
Eivor


Publicerad

När vi pysslade i söndags så gjordet jag ju två layouts, den ena har jag ju visat och nu kan jag även visa nr två. Den var ett bidrag till förra veckans "Fredagsskissen" som Jane har på Scrapaddicted och den blev publicerad där!!
Jätteroligt!!

Så här ser den ut i alla fall...



Vår son är bara sååå söt. Här är han bara 3 månader gammal, tiden har gått få fort. Idag är han stora killen, 1 år och 10 månader. En bestämd liten prins med stark vilja*ler* och alldeles underbar.

Har hunnit sitta vid min nya pysselhöran igår kväll en dryg timme och det känns jättebra. Det känns mysigt och jag fick mycket gjort på den timme jag satt. Nästan en hel layout, det är bra för mig*asg*.
Den nya platsen med ordning  kanske gör att skapande går bättrre och enklare.

Hej från mig,
Eivor

En egen scraphörna - min hållplats

Ja, äntligen!! Min egna lilla scraphörna har kommit till vår lägenhet *ler*.

Vi (jag och min man) pratade för länge sedan att när vår son sover i eget rum, skulle jag få ett litet hörn att pyssla på i vårt sovrum. Jag har väntat så länge, men idag blev det verklighet och hörnet är klar!

Jag kastade bara ut frågan  - När ska vi fixa i ordning skrivbordet/platsen i sovrummet? till min man i fredags, utan att egentligen förvänta mig ngt. Svaret jag fick gjorde mig överraskad och glad... -Vi kan åka till IKEA på söndag och köpa möbler. "Tack vare" att vädret var dåligt igår lördag, blev det att vi åkte redan då och idag har det regnat till och från så då blev det tid för att skruva ihop de olika möblerna och ställa allt tillrätta. Kan man vara glad över att vädret är dåligt?? Är det ok att tycka så ibland*ler*??

Så här blev "min hållplats" i alla fall och ikväll ska den förhoppningsvis bli invigd.






Jag ska ha en svart klappstol att sitta på , men den står i förrådet än så länge. Kommer upp senare i veckan.

Jag är så glad, lycklig och jättenöjd! Tack min älskade Peter!!

Hej och kram från mig,
Eivor

Scrappat lite

Träffade i söndags kära vännerna Anneli, Anna, Johanna och Viktoria och scrappade. Det var jätte, jätte roligt och vi fick alla gjort litegrann. Jag lyckades scrappa ihop 2 layouts och en av dem kan och vill jag visa.
Jag har varit lite osäker på hur jag ska scrappa våra bröllopsfoton, men efter att ha läst en artikel i Scrapbooking m.m om en kvinna (har inte namnet på henne i huvudet och tidningen är i sovrummet...) som kännt lite likadant, så kände jag att det vara bara att "gå lös" bland alla underbara foton.



Skissen jag använt är gjord av Peterlina. Gillar hennes skisser så jag kommer att använda fler av dem...

I titeln har jag bla thickers och oj vad jag gillar dem!! Tycker att det blir en bra effekt. Papper är från Cloud9 och de passar perfekt till våra bröllopfoton. Vi hade som "våra färger" gammelrosa, mossgrönt och vitt och det blir att jag gärna scrappar i de färgerna har jag märkt. Har ju bara gjort ett fåtal ännu, men många av dem är just rosa och gröna...ska försöka variera lite.

Kommer att visa min andra layout senare. Den var till en skissutmaning som inte är klar ännu, så det är bara att vänta.

Önskar Er alla en trevlig helg!!

Kram från mig,
Eivor


Beställningskort

En kollega till mig önskade ett kort till sina vänner som väntar barn vilken dag som helst nu. I och med att babyn inte har sett dagens ljus ännu beställde hon ett kort i rosa, grönt och naturfärger. Titeln är lite annorlunda, det är en liten grej mellan henne och vännerna...
Det var väldigt kul, men lite svårt att få till ett "bland" kort, men jag är nöjd med resultatet.

image108

Har "klickat" lite så nu ligger lite nya papper och dekorationer och bara väntar på att jag ska använda dem*ler*. Jag har klappat lite på dem och ska dyka ner bland dem på söndag, då är det nämligen tid för en scrapdag.

Hoppas Ni alla hade en trevlig Valborg. Vi var hos kära vänner där det bjöds på middag och sedan blev det en prommis till en brasa. Mycket lugn och trevlig kväll!


Ha en trevlig helg allihopa!

Kram från mig,
Eivor

RSS 2.0