I tankarna på en 2-åring?

Så blev rubriken på min LO som jag inte skickade in till tävlingen på Brunkullan. Man skulle inspireras av detta och så här blev den och är om vår son och att jag ofta undrar vad han kan tänka på...Imorgon är det ju fredag och ytterligare en vecka har passerat, ojojoj vad tiden går fort! I helgen är det den årliga spa-helgen och det ska blir härligt. Roligt att träffa tjejerna igen, sitta och prata, ta behandlingar och äta gott. Erkänner väl att maten är en av de saker jag ser framemot...vet inte om det är för jag är gravid eller...hi, hi.

Nu ska jag ta fram lite ostbågar, kolla lite mail, se TV och pussa på min man.

Önskar Er alla en härlig och trevlig helg!

Kram från mig,
Eivor


Smått och gott...

Mitt sista bidrag till Brunkullans hösttävling blev en LO om Kevins grimaser. Tävlingen bestod av att scrappa ngt av det hemliga tävlings-kit som landade i brevinkastet, skit kul och kanonbra kit!! Det blev ingen vinst för mig i hösttävlingen, men jag är nöjd med att jag föllföljde alla 4a deltävlingarna.
De hade ju också en 1-års jubileumstävling och dit hade jag gjort ett bidrag, men pga vi hittade på en massa familje-grejor på söndagen och vi kom hem sent så hann jag inte skicka in den :-(   Ska visa den senare, måste bara fota den först. Kändes lite tråkigt, när den låg klar och bara väntade...men vi hade en mycket bra dag jag och mina killar och det är mycket värt.Måste säga TACK! till Er alla för alla fina inlägg som Ni skriver! Alla värmer och betyder mycket.
Jag har återigen strukturerat upp att 1-2 saker ska göras varje dag och vi har fått gjort mycket hemma. Jag mår bättre och försöker att andas och inte ha så höga krav men det är inte jättelätt, men jag jobbar på det.

En rolig sak som hände igår var att när vi satt i soffan igår kväll så sparkade den lill* krabaten i magen, jag tog Peters hand och han kände också en liten kick. Det är en så härlig känsla! Sedan skulle ju vår lilla prins K också känna och hans kommentar var..." -ja, tände (kände)..."det som var så gulligt var att han höll 3 sekunder på min mage och under den tiden kände inte jag någon liten kick *ler*.
Sedan berättade Kevin idag på dagis när jag lämnade honom att  "- ja ha(jag har) bebis i magen och ja ska bli tåkk och pet(tjock och fet)." Fröknarna berättade idag att de har ganska roligt åt honom på dagarna, han pratar och pratar och kommer med massa roliga berättelser hela tiden. Synd att man missar lite i och med att man jobbar...

Dags att kolla lite på lite saker gällande klubben och snart är det dags att börja arbeta efter lunchen också.

Ha en bra em och kväll kära vänner!

Kram från mig,
Eivor

Rullgardin ner

Ibland går allt så fort...från en timme till den andra blev allt igår kväll väldigt jobbigt!!
Vet inte varför, men åter igen är det detta med tiden som inte räcker till, orken att vara effektiv och få saker gjorda, prestationsångest från olika håll = BLÄÄÄ. Jag vet att det snart går över, men idag blir det ett grått inlägg av mig här.


Ingen hemlis längre...

Ja, det var inte meningen att jag skulle vänta hela veckan innnan jag skulle berätta vad som inte är någon hemlis längre, men tyvärr så blev det så...solly, solly!

Det är nämligen så att vår familj ska bli lite större!! Vi väntar alltså en liten knodd till *ler*
Har varit på ultraljud förra fredag och här nedan ser Ni bild på vår bebis.

 
Foto framifrån  


Foto från sidan

Efter att vi varit på ultraljud känner jag mig mycket lugnare och kan slappna av lite mer. Allt såg bra ut och det verkar vara en pigg liten krabat.
Det känns alldeles underbart och i och med att jag mår bra också så är det ju bara att njuta.
Vi har gått in i w.18 så i mitten av Mars beräknas den lill* se världen ljus.

Kram från mig,
Eivor

Solig måndag...

...gör att veckan startat bra.
Allt känns bra och vi har haft en superhelg. Umgåts med kära vännerna R & E som varit på besök och oj, så trevlig det har varit. Middagar och skratt och prat och en härlig överraskning.

Visade mina scrapbooking-album för E och R igår och såg då att jag missat att visa en LO och ett kort som jag pysslade ihop när det var träff i Luleå för ett par helger sedan.


Vår lilla son när han "kom på" att han kunde ta tag i sina fötter :-)


Detta kort var mitt bidrag till snabbscrapp-tävlingen, 1 timme hade vi på oss...phuuu...
Stämpeln är från Snygga stämplar.

Idag ska jag försöka få lite tid till att sitta och scrappa. Har verkligen kommit igång och längtar tills jag får sitta, vill sitta HELA tiden. Jag vill göra så många olika saker och hoppas bara att jag får ihop allt...
Kan ju bara sätta mig efter det att Kevin somnat så jag hoppas att jag inte är så trött ikväll *håller tummarna*

Ska fixa med en liten sak och sedan ska jag berätta ngt som inte är en hemlis längre..hi,hi...

Önskar en bra dag till Er alla och TACk för alla fina inlägg som Ni skriver!!

KRAM från mig,
Eivor

Tid för ...

...en liten uppdatering kanske??

En regnig dag i norr gör att jag vill åka från jobbet och krypa upp i soffan med tjocksockar, en kopp te och en bok. Men vem försöker jag lura?? Ha, det kommer inte att bli så. Måste ju faktiskt jobba ett par timmar till *ler* och ikväll gissar jag att det inte heller blir av, då är det annat som ska fixas med. En annan dag....

Som Ni vet är jag ju med i Brunkullans Hösttävling och nu är alla 4 bidragen inskickade! Är riktigt nöjd med det jag gjort och det känns bra. Jag får inte visa sista bidraget ännu, men bidraget till del 3 kommer här nedan.

Man skulle göra en BOM och skriva med minst 30 ord "vad som gör mig till mig". Sedan måste jag bara visa lite bilder som jag tog vid vår kära stuga, som vi stängde för vintern förra helgen.
Jag vet inte med jag har märkt att jag har en för-kärlek till löv... ??Önskar Er alla en trevlig dag!!

Kram från mig,
Eivor

Helg och höst...

En vacker dag med frisk luft, ljusblå himmel, soligt och det är fredag...kan inte bli bättre!Rönnbär är höst för mig. Mamma och pappa har många rönnar på gården och jag tänker mycket på det när jag ser rönnar, ett roligt minne. Jag gillade bilden som jag hittat på nätet.

Måste göra en liten rättelse, bilden på lövet i tidigare inlägg önskar jag att jag tagit...men den är också från nätet. Tänkte helt enkelt inte på det, men hädanefter ska jag medela när jag är fotografen. Hoppas att kunna göra det snart faktiskt.

Känner mig laddad för en mys-kväll med min man, vi är barnfria så vi ska passa på att gå och äta lite god mat och ett biobesök. Jag är nästan lite pirrig i magen och ser fram emot lite vuxen-tid med Peter, att sitta ostört och prata blir bra.
Vi har ju inte träffats på en vecka nästan, ja, ett par få timmar på söndag kväll, men det räknar jag inte. Längtar efter honom!
Vår son kommer hem imorgon och då ska jag pussa och krama honom!!! Nu längtar jag väldigt mycket efter honom också. Har pratat med honom ett par gånger och det gör att jag längtar ännu mer.

Jag önskar Er alla en trevlig helg!

Kram från mig,
Eivor


Kom hem...

....och det låg ett handskrivet kuvert till mig i posten!!! Ett riktigt brev :-)
Det var ett kort från min kära vän Johanna. Hon hade skrivit ett par ord i kortet som värmde i mitt hjärtat.
Tack vännen!

Måste ju självklart visa det fina kortet:


Ler varje gång jag passerar kylen där det nu hänger, otroligt roligt att få det en dag som denna.

Annars så är jag från i em till fredag kväll "total-singel" som jag kallar det. Kevin åkte till "mommo å moffa" och Peter är på utbildning. Jag har inte gjort mycket idag, städat lite i scraphörnan, tvättat, plockat undan lite och existerat. Det har varit skönta att bara vara och ta det lungt.

Jag har börjat fundera ut vad jag ska göra med tävlingskitet vi fick från Brunkullan (sista deltävlingen) och jag får se om jag fortsätter en stund med det fram tills Idol-utröstningen kanske...

Hej från mig,
Eivor

RSS 2.0