En puss

Jag var ju på scrapbooking-träff förra lördagen med klubben. Jag hann 2 layouts och ett kort, inte sååå mycket men alltid ngt. Det var en kanon dag med mycket prat, skratt, inspiration och tips.
 
En av mina LOs blev väldigt enkel. Jag bara älskar fotot som är på mig och Kevin på kyrktrappan och vi ger varanra en puss, därav namnet på LOen. 

Färgerna är inte så bra, men tog fotot på kvällen och det är så dåligt ljus...typ svart ute, så det blir inte alls bra men så blir det ibland.
Får ta kort på det andra jag gjorde lite tidigare imorgon *ler*.

Önskar Er alla en trelvig kväll!!

Kram från mig,
Eivor


Ny vecka

Japp, måndag och dags för en ny vecka. Det är höstigt nu, lite kyligt ute och färgerna är helt klart höstiga, med allt från grön-gult, gult , orange till vinrött. Mycket fint och mycket vackert!

Jag har varit på Kick-off i Göteborg hela helgen och det var väldigt trevligt och kul. Bra möten, aktiviteter och trevlig middag och dans.

Ekar med gulnande löv har jag sett många av i helgen.
Tycker löven är otrolig vackra i färg och form.


Jag kom hem vid 1945 igår och hade turen att få krama en trött liten Kevin. Han hade hållit sig vaken, med hjälp av pappa Peter och det var mycket värt för mig.
Kramar och en liten pratstund med sonen och sedan dags för välling och sova. Kevin ville att jag skulle ligga bredvid honom till dess han somnat och vem kan motså det...?? ....inte jag i alla fall..
Kvällen blev mycket lugn, med lite tv-tittande, en kopp te och prat med min kära man. Peter har åkt iväg idag på morgonen och kommer hem på fredag så det kändes viktigt att sitta ner och prata. Miss him already!

Tänkte att det är dags för lite bilder på lite pyssel senare idag, nu ska jag arbeta lite :-)

Kram från mig,
Eivor

Missat...

Under sommaren hade klubben Pysslarna en utmaning som var ett scrapbingo.

Nu är allt klart, vinnaren har röstats fram (det blev inte jag) så jag kom på att jag kanske ska visa hur mitt lill bidrag blev.
Jag valde chipboards, 2 foton, blandat typsnitt i rubriken och spets.I eftermiddag har jag varit utan mina killar. Peter är på middag med jobbet och Kevin är hos farfar och kom vid 19.00 ungefär, så jag käkade middag med min kära vän Ali. 
Har  pyssla lite också, inlämningen till Brunkullas deltävling nr 3 ska in typ NU och jag hann...
Jag har packat en väska också, ska åka till Göteborg imorgon em med jobbet. Det är dags för kick-off!  
Vi kommer hem på söndag kväll så det är en hel-helg från mina kära. Jag är så van att bara vara hemma så  jag hoppas det går bra.

Nu är det sent och jag måste sova.  

Trevlig helg!
//Eivor


Fortsättningen...

...på Brunkullans hösttävling, deltävling nr 2 är avslutad för ett tag sedan och just nu fixar jag med deltävlingen nr 3.
Det är riktigt kul att vara med, det är ett otroligt socialt forum och jag får alltid massor med energi när jag kikar in där. Alla är otroligt duktiga scrappare och jag är imponerad på att alla hinner så mycket.
Själv är jag överlycklig för att jag denna sväng hann med både ett kort till en bonustävlilng + deltävlingens skiss.

Som sagt det var en skiss som skulle tolkas, här är skissen och mitt bidrag.


Kortet jag gjorde till bonustävlingen skulle innehålla knappar, motivstämpel och rosa blommor. Resultatet blev "En hösthälsning"...


Har använt mitt nya alfabet Maddie Anne, det är sååå fint.

Jag har varit på scrapträff i helgen, så jag ska uppdatera lite bättre kommande dagar.

Önskar Er alla en trevlig kväll!

Hej från mig,
Eivor


Fredag

Japp, fortfarande hemma för att kurrera mig. Mår bättre, men fortfarande känningar i magen och huvudvärken kommer och går. Käkar medicin och hoppas att allt ska blir var typ NU.
Oj, vad jag erkänner att det är skönt att vara frisk. Varför är jag så dålig att tänka så när jag väl är frisk??
Har verkligen inte gjort mycket denna vecka, typ sovit och jag har dåligt samvete både mot mitt arbete och min familj...

Idag kommer vi att åka till stugan, bara vara lär det väl bli. Det är mycket värt att bara kunna må gott där, önskar jag kunde förmedla den känsla jag har när jag är där till Er. Hoppas att helgen blir lite plåter för mig, det brukar vara så, stugan har den inverkan på mig.
Vi kommer sedan inte att vara där på 2 veckor (en helg med scrap + en helg på kick-off) och vi har bestämt att 1a helgen i oktober "stänger" vi stugan för vintern. Det börjar bli kyligt och i och med att vi bla bara har sommarvatten, så måste slangen upp innan vattnet fryser. Vemodigt men det blir bra.

Tänkte att jag skulle visa lite bilder som min mamma har tagit. Ska hjälpa henne med framkallning så nu finns de i vår dator *klappar händerna*.


Kevin och morfar bredvid JohnD , Kevin ska alltid köra traktor när han är hos dem.


Kille som han är vår son är han tokig i allt som låter och har en motor. Här sitter han på min farbrors motorcykel.


Här är en bild på mig och Kevin. Bilden är tagen för precis ett år sedan idag (lite kul)


Kevin ville possera med sin "tupermannen-tröja" så han kunde se den i kameran senare. Kortet är taget i april, fy vad tiden går fort!!

Vår lilla prins ska till frissan idag och klippa sitt fortfarande tunna, lite fjuniga hår och jag håller tummarna att det blir bra.
De har fotografering på dagis på måndag och han är RIKTIGT långhårig, så det blir bra.
Hittade en frisörska som tar 100 kr istället för sist 300 kr så det känns bättre, kanske kan vi gå lite oftare nu *ler*

Nu är det dags för lite vila.

Önskar Er alla en trevlig helg!

Kram från mig,
Eivor


Utmanad ...

Fick en utmaning för ett tag sedan av Johanna och nu är det dags att ta tag i den...

Tre saker jag gör när jag vaknar
-Pussar på vår son som väckt oss
-Tar en dusch
-Borstar tänderna

Tre saker jag måste ha under dagen
-Kaffe
-Pratstund med min mamma
-Några lugna minuter i TV-soffan

Tre personlighetsdrag hos mig
-Försiktig
-Kort stubin (när jag är trött)
-Mån om andra

Tre saker jag gärna ägnar mig åt
-Scrappa
-Träffa vänner
-Stryka (när tid finns)

Tre saker jag är rädd för
-Att vår son ska ramla och slå ut framtänderna ?!
-Att nära och kära inte får vara friska, att ngt ska hända dem
-Att jag ska bli utan jobb

Tre saker jag drömmer om
-En större lgh
-Massa semester så vi kunder resa, resa och resa
-Mer tid med min son

Jag skickar utmaningen vidare till Jeanette , KarolinaBlommig och Emma.

Annars så har vi sjukstuga här på Munkeberg, strul med UVI och magen hos mig. Hoppas att medicinen jag fått hjälper NU. Har ätit den i två dagar och det har inte blivit så mycket bättre :-(

Hej från mig,
Eivor

Maddie Anne

Nu har det underbara alfabetet flyttat in hos mig. Som jag har väntat och längtat...
Min kära vänn Ali hjälpte mig med inköpet och efter några turer så blev ett alfabet tillslut mitt.
TACK vännen!
Det finns i min QK-alfabet-pärm klart att använda och jag vet vad/när jag ska ha premiär användingen *klappar händerna*.

Igår var min kära svägerska på besök och vi (jag, Peter och vår vän R) fick agera testpanel till henne. Hon är med i någon sorts test-grej och får olika ny produkter hemskickade och så ska hon utvärdera och beskriva och så....
Igår var det läsk som skulle smakas och pratas om. Vi i testpanelen tog det på fullaste allvar *ler* men när Pilla ville fota oss var det droppen, skrattet gick inte att hindra... som sagt det är roligt att vara med ibland*asg*.  Hoppas bara att hon inte visar fotot, för jag kan inte ha sett klok ut...

Ha en bra dag!

Kram från mig,
Eivor

Brunkullans hösttävling

Det pågår en hösttävling hos Brunkullan och jag kunde inte låta bli att haka på. Det är fyra deltävlingar + en massa olika bonustävlingar. Första deltävlingen är nu avslutad och då är det ok att ladda upp bidragen på bloggen och självklart vill jag visa vad jag scrappat.

Tävlingen bestod av att tolka denna bild (se nedan) och ispireras av text och bild.Så här blev mitt bidrag...Jag har också scrappat en LO till klubbens månadsutmaning, men jag kan tyvärr inte visa den förrän röstningen är avslutad. Förra vecka gick som Ni förstår i scrapingens tecken och återigen känner jag att det är en hobby som verkligen passar mig. Jag blir bara så glad när jag får sitta och pyssla. Hmmm...försöker jag söka bekräftelse på att det är ok att jag scrappar eller??

I lördags åkte jag och Kevin till mina föräldrar och sov där. Det är alltid lika skönt att vara där, bara vara. Jag fixade med foton som mamma ville jag skulle hjälpa henne att framkalla och passar på att trixa med våra egna också så idag ska de laddas upp och skíckas för framkallning*klappar händerna*. Varje gång jag skickar in för framkallning tänkter jag att nästa gång ska jag inte vänta så länge, men vem försöker jag lura...jag kommer väl att vänta ett par månader igen till nästa gång...återkommer i ärendet...

Önskar Er alla en bra start på veckan. Här på Munkis har vi börjat veckan med VAB. Kevin ska till BVC idag och vi ska titta på de prickar ha fick i fredags. Det kan ev vara sharlakansfeber, men vi får se...


Hej från mig,
Eivor


RSS 2.0