Snabba ryck ibland

Ja, här hos familjen Larsson kan det ibland bli lite snabba ryck!
Denna gång är det en resa som blir av *klappar händerna*.
Resan bokade vi igår och vi åker imorgon*asg*.
Vi ska bara vara här och sola, bada, äta glass och rå om varandra.
Det är lite att fixa idag, så jag och pojkarna har varit på stan och inhandlat uv-baddräkter till dem, lite medicin, solkrämer och en strandklänning till mig (måste ju ha ngt nytt).
Väl hemma går tvättmaskinen varm och listor skrivs så vi inte glömmer ngt.

Jag önskar Er alla en trevlig vecka, så hörs vi nästa månad, när vi solat färdigt!

Stor kram till Er alla!!

/Eivor


din tagetes

En stolt liten kille hade vi förra sommaren. Det var Kevin som fick ta med sin lilla blomma från dagis. Han hade sått ett frö, sett hur blomman kom upp och växte. När vi sedan planterade den i en större kruka och placerade den på altanen vid stugan, kunde han se hur blomman växte och fick fina blommor.
En tagetes kan betyda mycket och Kevin var väldigt stolt. Jag ville förstås komma ihåg detta så nu är en sida scrappad om detta *ler*.


beklagar dålig färg, men mörkret börjar smyga sig in på kvällarna och bilderna blir inte lika bra då...
Jag gjorde en skiss till Pysslarnas inspirationsdag och "en tagetes" är min tolkning av den.

Igår träffade jag en kär vän, vi käkade lunch, pratade och drack kaffe. Otroligt roligt och skönt att veta att vänner som henne finns, TACK!

Natten till igår togs också beslutet att vår lille Philip ska börja få lite välling. Ett beslut som jag på ngt sätt velat dra på, men det blev ett måste till slut och nu när beslutet är taget känns det väl ok...
Nu har han föresten vaknat lille mannen , så nu är det dags för lunch. Lite kyckling, potatis och broccoli får det blir idag.

Önskar Er en trevlig dag!

Kram från mig,
Eivor


Tillbaka...

...till livet igen! Jag har inte mått så bra senaste veckan, feber 39 grader och halsont! Lördagen blev ett besök på jourcentralen och betyget på mig blev halsfluss. Går nu på kåvepein och mår bättre, phuuu...känner att "tack, han där uppe för piller".
Äter fortfarande mest flytande, i from av fil och en och annan kopp te slinker också ner. Men hipp-hurra för att jag känner att jag snart är frisk, det är en underbart!


Några ljusglimtar har jag verkligen i mitt liv och ett par foton på två av dem ta kan ju inte skada...
Hoppas att Ni har det bra därute, här inne är det lugna karameller i ett par dagar.

Stor kram till Er alla!
/Ejja

 


Spillbitsrace

Kunde inte låta bli att bli inspirerad av SweScrapbook när de gick lös bland spillbitar. Jag tyckte det var riktigt roligt att "bara" använda bitar som fanns i min spillbits-pärm.

Så här blev min LO

Pernilla, Kevin & Bamse=en oslagbar trio

Har också gjort några Tack-kort till mamma, som hon ska skicka till de som var gulliga att uppvakta henne på hennes födelsedag.

Kort i all enkelhet...

Idag är det bara jag och Philip hemma. Kevin har åkt till mormor och morfar och Peter jobbar(förstås). Erkänner att det inte hänt mycket här idag, har lite influensa känningar. Jag hoppas att det snart går över...
Ska lägga mig och vila lite igen, hoppas att Philip sover en stund till.

Trevlig dag till Er alla.

Kram från mig,
EjjaKanelbullensdag!
Idag är det kanelbullens dag och vi är bjudna till kära vänner på kaffe och bullar. Vet att de kan detta med att baka, så jag ser fram emot både bullarna och det trevliga sällskapet.

Som Ni förstår så har jag hittat det enkla felet, behåller vad som var galet för mig själv...*asg*.

Trevlig dag!

Kram från mig,
Eivor


Något galet...

...något verkar ha hänt med blogg.se och mina inställningar när jag ska göra ett inlägg. Saknar möjligheten att lägga in bilder, länkar och fixa med texten... Återkommer när jag har hittat vad som hänt.

Trevlig helg! /Eivor


RSS 2.0