Höst

Jag låter rubriken och bilderna tala för sig själva...Promenad i härlig frisk höstluft är underbart! Tankar får flyga fritt och mycket känns lättare... Kram från mig, Ejja


Fredagsmyyyys

Så är det äntligen fredag och vi åker till stugan i em. Det blir att tända en brasa, se film och ha fredagsmys. Vi kommer att börja vintra i stugan i helgen. Vi går ju sakta men säkert mot de kallare tiderna och då har vi inte så mycket att välja på än att stänga stugan och vänta och längta till att våren kommer så vi kan börja vara där igen. Det är mycket som ska hem från stugan så det är lika bra att börja...

I onsdags var det invigning av en scrapbooking butik, Pion Design, som öppnade här i stan. Jag var förstås där och Jenny hade fått riktigt fint och mysigt. Det fanns mycket finfina saker så ett par blommor hade jag med mig hem *ler*.
Jag hade gjort ett kort till henne från mig och Ali, som blev såhär: 


Jag såg i samband med att jag gjorde kortet veckans färgtema på Swescrapbook, jag gillade färgkombinationen och scrappade kortet i de färgerna.

Önskar Er alla en trevlig helg!

Kram från mig,
Eivor


"älskar dig!"

Jag ansvarar för inspirationsdagar hos klubben Pysslarna och nu efter en viss försening så har vi kört igång igen, efter ett långt sommaruppehåll.

Jag ritade en skiss att tolka......och min tolkning blev så här.Idag blir det lite lek med Kevin både inne och ute, sedan blir det väl lite vardagsfix också.

Önskar Er en trevlig dag!

Hej från mig,
Eivor/Ejja


Philip William Amadeus


Igår döptes vår älskade son Philip!
Det var en vacker dopgudstjänst, med fina dina texter och sånger.


Sången "Prins Noel" passade perfekt till Philip... "inte först, inte störst, men väldigt speciell"

Tack till alla som kom och gjorde dopet för Philip till en alldeles speciell stund.

Kram till Er alla! 

/Eivor 


Världens bästa


Min svärfar är den bästa och mina söner har den bästa farfar de kan önska sig!
Han hjälper mig ibland med att lämna Kevin på dagis och jag erkänner att det underlättar mycket för mig. Jag och pojkarna får en bra morgon utan stress, jag slipper klä Philip precis när han har sovtid och jag kan dricka kaffe i lugn och ro...
Kevin tycker att det är JÄTTE roligt när farfar kommer på morgonen och när han får åka i"Nisse" (bilen) till dagis.
Tack farfar Lasse!!


Kram från mig,
Eivor/Ejja
kärlek x 2

Vår älskade lille son Philip har blivit 6 månader!! Hallåååå, vad tiden går fort!
Det är härligt att se hur han vuxit och börjar sakta bli en egen liten person.
**************

Vår storkille Kevin har för första gången idag gått ner och upp för trapporna själv...phuuu...jobbigt för mamma Eivor*ler*. Jag var i lgh och Peter var nere på gården, men det känns som en stor grej för både oss alla. Han börjar verkligen blir stor. 
När jag frågade hur det gick när han gått ett par trappsteg svarande han leende och stolt :
-Mamma, det går bra.

 

************

De är allt bra söta våra små killar! Den glädje och kärlek som redan syns när de ser på varandra är härlig. Hur de leker på sitt lilla vis och "pratar" med varandra är underbart att se.

Hej från mig,
Eivor/Ejja

 

 


Lycklig

Ska visa en LO=layout (till dig Majsan *ler*) som jag gjorde på pysselträffen
som var i lördags. 
 

En ganska enkel LO, men jag gillar den. Färgerna...hmmm...ska vara mörkare.
Kevin var väldigt stolt och lycklig när han fick sitta på min farbrors motorcykel.

Annars rullar vardagen på som vanligt. Idag blir det att åka till stugan, det känns skönt. Vi tänder nog en brasa, lite ljus och myser idag. Det är en annan "stug-tid" vi går in i, nu är det mer mys som gäller. Allt man inte hunnit under sommaren kan vänta till nästa, så vi har kvalitetstid nu. Kan erkänna att det är ngt hela familjen behöver...

Philip har vi börjat ge smakportioner och han verkar gilla det vi provat, potatis och gröt. Han hjälper själv till, tar fast i skeden och för den mot munnen.
Jag har kapat av mig håret, så nu är jag ganska korthårig men det känns bra. Skönt och jag behöver inte fixa det så mycket. Fixa håret är inget jag prioriterar på dagarna om jag säger som så...

Vi har varit på 3-års kontroll med Kevin idag och han var en mycket duktig kille. Barnmorskan var mycket nöjd, de hade en väldigt bra pratstund och han ritade så fint. Han ritade en ruschkanan, skog, himmel, sol och gula löv.
När han skulle peka på en bild som föreställde något han kunde dricka ur så sa han:
- Nej, det finns inget...
Barnmorskan tittade på honom och frågade : -Men kaffekoppen kan du ju dricka ur eller?
Kevin svar: - Nej inte jag, det är ju mamma och pappa som dricker kaffe ur den...
Då skrattade barnmorskan *ler*.
Jag är en lycklig mamma till två underbara söner!

Nu är det lunch som gäller, sedan ska vi hoppa i badet och göra oss klara för trippen till stugan.

Önskar Er alla en trevlig helg!

Kram från mig,
Eivor/Ejja


Månadsutmaning hos Magdas

Under helgens träff med Pysslarna fick jag faktiskt lite gjort. Det är ju så roligt att surra och se vad andra pysslar med *ler*.

Jag knåpade bl.a ihop en LO till Magdas månadsutmaning som var att toka en skiss och så här blev mitt bidrag: 
 
Härliga papper från BasicGrey, Wisteria.

Snart dags för lite middag och sedan är det styrelsemöte med Pysslarna.

Önskar Er alla en trevlig kväll!

Kram från mig,
Eivor/Ejja


hållit tummarna klart

Har nu fått meddelande om att det jag hållit tummarna för inte riktigt gick som jag önskat. Känns förstås tråkigt men allt som händer har en mening...så kanske även i detta fall.

Jag visste inte om det var ok att visa de LOer jag skapat till uppdraget, men nu vill jag förstås lägga upp dem här för beskådning *ler*.

Vårt besök hos läkaren var inte heller så possitivt...ok, Kevin har inget fel på hörseln men han har vätska i höger öra. Sedan är det så att är det inte bra vid återbesöket om 3 månader så blir det nog att fixa rör. Det känns inte så roligt, och inte heller roligt att måsta vänta typ i 3 månader till för att få reda på om det det fortfarande inte är bra. Jag håller nog tummarna under december igen*ler*.

Trevlig kväll!

/Eivorskyltsöndag

Igår kväll när lugnet återigen lagt sig hos oss satte jag mig och scrappade lite. Jag hade kikat in hos Swe scrapbook och de har en färgtema denna vecka som passade foton som låg på mitt bord. Det gällde att scrappa i rött, blått och svart och så här blev mitt alster.Idag ska vi med Kevin till läkaren för att kolla hur det är med hans öron. Det har varit strul och fel på mätningarna sedan han hade öroniflamation förra vintern... INTE bra, återkommer vad läkaren sa. Min syster är gullig och följer med för att passa Philip på sin lediga dag, det kan ha blivit lite tjorvigt annars. Nu kan jag fokusera på Kevin och det han ska göra.
TACK kära syster!

Ikväll blir det att packa ner mina scrapsaker för på lördag är det scrappbooking träff med Klubben Pysslarna!! Är taggad till max och denna gång ska jag försöka att inte ta med riktigt allt *ler*.

Imorgon kommer Peter hem och då är jag och barnen redo för fredagsmys!

Önskar Er alla en trevlig helg!

KRAM från mig,
Eivor/Ejja


Vår kung

Har verkligen fått fart på scrappandet och jag trivs som fisken i vattnet *ler*. Det som får lida är hemmet så idag blir det lite damsugning och damtorkning. En tvättmaskin får också snurra igen. Jag hade besök igår av Ali och förklarade att tvätta uppe i lägenheten är vardagslyx...hon tittade på mig som om jag var en "alien" och sedan sa vi inget mer om det*asg*.

Scrappade igår efter att barnen krypit till sängs och lugnet och tystnaden spridit sig i lgh.  
Ett par timmar senare var en LO klar. Idag är det blåsigt och regn, höstigt. Jag kan tycka att det är lite mysigt när hösten smyger på.
Snart kan vi tända ljus varje kväll, jag kan smyga omkring i mina tjocksockar och en i kofta.


Nu ska jag ta en kopp kaffe och sedan är det dags för lite sysslor så jag får ro i kroppen och inte har dåligt samvete för att jag inget gör.

Önskar Er alla en trevlig dag.

Hej från mig,
Eivor


nyvaken

Nu har jag fotat och kan visa LOen jag gjorde igår.


Lite rosa skadar väl aldrig på en "killig"-layout eller?

Hej från mig,
Eivor/Ejja


RSS 2.0