BlogCandy

Jag är med och har tagit en lott till detta fantastiska fina blogcandy!!
Det finns hos Scrap & Tryck !


Önskar Er en trevlig kväll!

Hej från mig,
Ejja


LO: kvällsbus & nakenfis

Har haft full fart på scrappingen den sísta tiden, det finns så mycket härliga utmaninger överrallt och jag får ganska mycket inspiration utmaningar av olika slag. Det är roligt! Jag har tagit mig tid att scrappa och självklart vill jag bara ha mer tid nu när allt bara rullar på *ler*.

Först vill jag visa mitt bidrag till Pysseltagens aprilutmaning. Det var en liftutmaning där man själv fick välja alster att lifta, man skulle också lifta en teknik från det alster man liftade. Jag blev sugen att prova, är lite halvdålig på liftningar, men gillade alstret som Eva gjort och hennes maskning.

Jag använde mig av punchenella och en blom-mask från TimHoltz när jag gick lös med distress ink färgen, sedan använde jag samma färg när jag stämplade jag hörnen med en "hörn-stämpel".
  
Min tolkning...

"Bjurträsks nakenfis"
Kevin är så söt där han springer omkring på gräsmattan vid stugan. Snart har vi sommar igen och får njuta av gräs och minimalt med kläder, som jag längtar.

Nästa alster jag vill visa är mitt bidrag till Pappersbitens aprilutmaning. Det var en skiss som skulle tolkas och den var bara så bra att jag självklart inte kunde låta bli.


Jag klippte lite i papper, använde lite spets och band och lyckades undvika blommor !!

Många gånger känner jag att jag inte är riktigt nöjd med det jag skapar, men detta är ett undantag. Jag är riktigt nöjd med LOen och den ligger mig varmt om hjärtat.
Kan inte förklara varför just denna känns så rätt och bra, men den gör bara det.

Nu är timmen sen och dags att nanna kudden. Vi har sjukstuga här på Munkis, så pojkarna somnar ovanligt tidigt och det medför förstås att de vaknar tidigt. Oroliga nätter och oroliga varma killar... inte roligt, men det går förhoppningsvis snart över.

Kram från mig,
Eivor/Ejja


LO: morbror rolle

På Månadens utmaning är det en skiss utmaning som jag gillade. Jag är ju svag för skisser så jag kunde inte låta bli att vara med.
Temat var VÅR och jag tolkade det lite på mitt egna sätt och "vred" lite på ordet, gjorde det till ett pronomen, hoppas förstås att det var ok...
Jag ville scrappa om min bror och det härliga fotot jag hittade på honom och Kevin. Jag tyckte om färgerna i fotot och sedan så är det taget på sommaren och jag längtar såå mycket till sommaren så jag kunde bara inte låta bli fotot.

Var kommer då ordet VÅR in?? Ja, vår son Kevin pratar ofta om Rolle och att han är hans morbror och sedan Kevin blev storebror så försöker han ibland förklara för Philip vem Roland är:  "- Philip, du förstår att Rolle är mammas storebror och VÅR morbror" (faktiskt med betoning på VÅR) och så tittar han med huvudet på sned på Philip och klappar honom på axeln. Riktigt sött erkänner ju jag som mamma *ler*

Nu till mitt bidrag i utmaningen, så här blev min tolkning av skissen:

vår speciella och super snälla morbror Rolle


blomman i mitten har jag gjort själv (hittade den hos Rimna's skafferi)

Önskare Er alla en trevlig dag!

Hej från mig,
Eivor/Ejja


LO: söstra mi

Svensk Scrapbooking har de ju varje månad en massa olika utmaningar och jag som är skisstokig har fastnat för deras skisser, så även denna månad.

Denna LO är om min syster, någon som jag inte vill vara utan i mitt liv. All kärlek till dig Mona och tack för att du är du!!


vår resa tillsammans i Thailand bär jag med mig i mitt hjärta och minne


utklippt blomranka, där vissa blommor är på 3-D kuddar


Nu ska jag vara trevlig med min man som kommit hem efter dagar ute i skogen...
Önskar Er en trevlig helg!

Kram från mig,
Eivor/Ejja


En lyckad dag!Jag tog idag äntlingen beslutet att vi (jag & pojkarna) skulle gå på baby/barnsång. Det var första gången för Philip!! Ja, jag vet, känner mig som världens sämsta mamma.
Jag har tänkt så många gånger att vi ska gå, men orken har inte funnits. Jag har oroat mig för hur pojkarna skulle vara, när jag är själv med dem och ska åka iväg och göra ngt. Jag blir lite stressad över att om de inte skulle göra som jag önskar och att vi skulle störa andra. Båda har ju blivit så stora nu så allt blir hela tiden lättare och det är så härligt.

I alla fall så käkade vi en härlig frukost som idag bestod av gröt med äpplemos och smörgås. Philip sa många gånger "- mmmmmm." Äppelmoset föll nog honom i smaken, ofta är det snabb babygröt som han får på morgonen och då utan ngt på.
Kevin var förväntansfull och frågade mycket om allt från om de satt och väntade på oss till om han fick ta med sig sitt munspel.

Vi gjorde oss klara och gick i ett härligt vårväder mot lek och sång!
När vi kom till Kyrkanshus så lekte vi och jag blev varm i hjärtat när jag såg hur glada våra små älskade pojkar var när det lekte med andra barn och för dem nya saker. Kevin fastnade för dinosaurier och Philip fann en traktor som blev en favorit.

Det låter som om vi aldrig gör ngt, men vi har inte varit på ngt öppethus eller liknande och det är få gånger som just Philip träffar jämnåriga, men det kommer att bli oftare efter denna dag. Jag såg hur roligt han tyckte det var.
Jag får dåligt samvete för allt dettta, men jag kan bara göra fler besök på KyrkansHus och försöka sluta tänka på att jag skulle ha gått tidigare, gjort är gjort...

När vi satt och sjöng satt Kevin lungt bredvid mig och klappade händerna. Philip gick omkring och tittade på alla, la sig i mitten av ringen där det fanns kuddar och mådde skönt och ett tag stod han bredvid mig och dansade sin egna lilla dans. Vi spelade på trummor, maraccas (hur stavas det??) och tände ljus.

Vi hade en härlig stund tillsammans idag och vi var alla tre jätteglada när vi gick hemåt. Vi sjöng, skrattade och busade.
När vi kom hem så somnade Philip på en gång och jag och Kevin käkade en enkel lunch, korv och pasta. Jag hade gjort en liten sallad som Kevin ville ha och när jag efter enstund frågade varför han inte ätit ngt från salladen han bad om var svaret: "- Men mamma, maten är så god så jag måste orka allt!"

Senare under dagen kom min kära syster och underbara Milly på besök och efter de gått hem fixades det bl.a lite hemma med plock av leksaker, vi läste en saga i soffan, käkade middag och så kort därefter var det Bolibompa och kvällsrutinerna.
Efter att Philip somnat, satte jag och Kevin oss i soffan och pratade, busade och skrattade. Det är skönt ibland att kunna vara med Kevin och var helt fokuserad på honom och ägna honom all uppmärksamhet. Det är tyvärr lätt att han får vänta, om det är ngt som ska göras med Philip eller att Philip kommer och "tar plats".

Vill avsluta detta låååånga inlägg med att jag är en lycklig mamma med två härliga pojkar som idag har haft en underbart lyckad dag!

Kram från mig,
Eivor/Ejja


LO: Skvaller

Igår när jag gick igenom vårt fotogalleri, för att få lite koll och struktur, "hittade" jag en LO som jag gjorde under scrapmässan i Piteå och inte visat här.

Det var en skisstävling där det skulle var med flera foton, en perfekt skiss för det foton jag hade kvar på Kevin och hans första besök hos frissan. Jag har ju scrappat om detta tillfälle tidigare, men det fanns som sagt fler foton och de vill jag inte bara ska ligga i en  låda...


Kevin och Ingela pratade och pratade, vet inte vem av dem som tyckte det var trevligast...

Kikar nu på slutet av Leila bakar och sen ska jag borsta tänderna.
Önskar Er en trevlig kväll!

Hej från mig,
Eivor/Ejja


LO: Vatten

Jag har skapat en LO för PionDesign. Det är så härliga papper som jag fick i paketet från Jenny! Jag gjorde en ganska "enkel" LO, papprerna var så fina så jag ville att de skulle synas så mycket som möjligt. Tänkte först gå lös med galet mycket blommor, men ändrade mig och det var ett bra beslut tycker jag. Allt material som jag använt hittar Ni här.


Kevin i stugan och redo för att leka i vatten som kommer i hans väg...(hösten -07)


Några blommor måste jag ju ändå ha med...


En liten detalj i form av en rubons

Nu ska jag kika på den nya serien på 4an och till det ska jag hämta en liten "pimpad" muffins och ett glas mjölk.


 
Trevlig kväll!

Hej från mig,
Ejja


LO: Badbus & Underbar resa

Idag har jag, Kevin och Philip varit till BVC. Philip har haft feber, hosta och snorat i 6 dagar och natten till idag var en riktig natt från h-tet! Han hade 39,9 grader i feber, låg bara och andades, ojade och snurrade. Ibland sov ha lite men lät ändå, och jag var så orolig att han skulle få typ feberkramp eller liknande.
Natten blev morgon och 9.30 var vi på vårdcentralen, dommen blev ... dubbelsidig öroninflamation och vätska i öronen!! Stackars liten!!
Vi har nu medicin i kylen så hoppas att det ska bli bättre snarast.

Våren är här på riktigt måste jag ju hojta till om, solen skiner ibland och graderna ligger på stadiga plus, snön smälter galet bra=me like!!
Helgen består av däckbyte, besök hos mina föräldrar, tripp på stan, middag med svärfar och sambo, sedan blir det också ett biobesök för Kevin och en kompis.

Tänkte passa på att visa två av de alster som jag skapade när jag var i Piteå på mässa för ett par helger sedan...

"Badbus"

Skapade LOen till en snabbutmaning


"pimpade" den senare så jag kunde inspirera medlemmarna i klubben att använda pärlor på scrappade alster*ler*

"underbar resa"

Vi firar 10 år till sommaren och "vi gör en underbar resa"

Blommor, kan de bli för många...??

Lyckades knipa ett 3e pris med denna LO *ler*

Scrappar lite, känner att det är alldeles för lite, men så är det ibland. Snart blir det många ensamma kvällar när mannen åker på övning, så min tid kommer.

Min resa till Oslo var perfekt! Vi pratade och pratade, drack kaffe och vin, gick på stan, lagade mat och gick Operahuset och då mednar jag PÅ huset.
Tack kära M för härliga dagar!!

Önskar Er alla en trevlig kväll!

Hej från mig,
Ejja


Sköna dagar

Vi har haft en härlig påsk, många lediga dagar tillsammans med familj och vänner. Vi har tyvärr inte varit någonting till vårt lilla paradis...vår stuga. Det har helt enkelt varit för dåligt väder, så det är tråkigt.

Vi har hunnit med besök hos mormor och morfar, namngivingscermoni, påskmiddag, IKEA besök och lite annat också.

Våra kära pojkar vid en snöhög hos mina föräldrar
Mosters hjärtegull Milly!! Namngiviningscermonin var jättefin och så speciell.


Philip hade vi klätt fin med skjorta på den speciella dagen med namngivning och påskmiddag.

 
Kevin visar stolt upp det påskpynt i form av bordplacering som gjorts till middagen hos farfar och Gunilla. (serdock lite fundersam ut...vet inte varför*ler*)


Vår söta lilla kille som är redo för IKEA, läste Bamse på vägen dit.Som Ni säkert noterat är det ju fredag imorgon, det är en härlig dag. Själv är jag pirrig inför morgondagen. Jag ska nämligen åka på en liten weekend-semester till min vän i Oslo. Jag ska vara borta i tre hela dagar och jag är ju lite ovan med att vara från mina älskade söner så vi får se hur det går*ler*. Det går ju ingen nöd på dem, deras pappa får ju gossa med dem...det är nog jobbigast för mig.

Det känns jättekul att hälsa på M, det är fem år sen sist jag var där. Hon är en underbar person, full av energi och jag vet att jag kommer att skratta en hel del dessa dagar.
Planet går tidigt så jag ska nu borsta tänderna och försöka sova.

Önskar Er alla en trevlig helg!

Stor kram!
/Ejja


BlogCandy

Sista minuten, men jag vill självklart chansa och vara med på detta finfina candy!!
Finns hos Inkido...Kram från mig,
Eivor


RSS 2.0