Våra pojkar

Undrar flera gånger hur våra söner kommer att bli som personer när de vuxit upp och blivit stora...En spännande tanke och självklart är jag nyfiken.
Kevin har ju blivit lite "han", en bestämd kille som just nu blir sur väldigt fort om det inte blir på hans sätt. Han är känslig, har ett fantastiskt minne och kan berätta de bästa sagorna för alla som vill lyssna. Han bygger gärna kojor, pysslar och scrappar som han säger, lägger pussel och målar mycket. Han kan skriva sitt namn och frågar ofta hur saker stavas och han försöker ljuda orden. Han tränar på att åka skidor och skridskor. Det är så mycket han lär sig hela tiden. Han är en stolt storebror och har alltid varit det. Han är jättefin!!


Philip är väl fortfarande under utveckling, men erkänner att vi kan redan nu se skillnad på våra pojkar *ler*. Philip är lite "hårdare", tål ganska mycket i form av t.ex bus med en storebror som inte alltid tänker på att när man busar med en liten person kan man inte ta i lika mycket som när man busar med pappa.
Philip har också ett jäv-a humör! Får han inte var eller röra det han vill, stampar han i golvet, slänger med huvudet och grymtar och ibland skriker. Han är busig, det pillrar i hans ögon. Han kryper snabbt dit han vet att han inte får vara om vi inte ser honom. Ibland kan han titta på oss, le lite och så sätter han iväg. Han pratar mycket och har just nyligen lärt sig äta själv med sked. Han vet vad fjärrkontrollen ska användas till, tar den och pekar mot tv med den. Han tar telefonen och lägger den mot örat och pratar.
I skrivande stund sätter han sin fot på mitt ben och vips så nu är han uppe i soffan!!
Han är underbar!!


Vilka fritidsintressen kommer  de att ha? Kommer de att gilla att idrotta? Kommer de att ha kompisar? Milioner frågor som vi så småningom kommer att få svar på.

Kanske blir Philip en bra sprinter, precis som pappa.


Kanske blir Kevin en "krigare", precis som pappa


Jag önskar att alltid kommer att känna att jag älskar dem och att jag finns där för dem. *KÄRLEK*

Trevlig dag till Er alla!

/mamma Eivor


LO: Bus

Vi har kört igång med lite inspiration på Pysslarnas blogg och jag hoppas att det uppskattas.
Kika gärna in och se skissen och fler tolkningar. Jag hade gjort en LO efter den skissen vi skulle inspireras av...


Kevin busar med Jeanette. Minst hur roligt han tyckte det var... Han är 1år och 9 månader och jättesöt tycker ju jag*ler*

Önskar Er alla en trevlig sen kväll!

Kram från mig,
Eivor/Ejja


BlogCandy

Härligt blogcandy hos Helenas Pysselrum!!!

Håller mina tummarna för att jag blir den lycklige vinnaren *ler*
Trevlig dag till Er alla!!

Kram från mig,
Eivor/Ejja


Kort: Grattis

Känns som om det var ett tag sedan jag gjorde ett kort, har inte varit nöjd med de papper jag färglagt på. Jag gjorde dock slag i saken för ett par dagar sen och köpte ett akvarellpapper 300 g och jag är nu i färgläggnings- himmelen*ler*. Vet inte varför jag inte inhandlat detta tidigare, det är ju en hel drös med duktiga kortmakare som skrivit att de använder just 300 g...

I alla fall så gjorde jag ett kort till A-K som vi grattade igår och jag är riktigt nöjd med färgläggning, och kortet i övrigt också*ler*. Jag gjorde nytta med nöje och gjorde kortet efter en skiss som Scraplyckan hade som februaritävling.Visst är stämpeln söt?!

Mina tankar är idag bl.a hos min svägerska som befinner sig i söder och kämpar med känslor och för att få en bra magkänsla. Jag tänker på henne och hoppas att allt går bra. Styrkekram till dig P!!

Nu ska jag mysa och leka med lilla Philip.

Trevlig dag på Er alla!

Kram från mig,
Ejja


LO: Pusselmästare

Jag har scrappat en LO till Svensk Scrapbookings februari tävling. Skisstokig som jag är valde att haka på skisstävlingen.
Har använt mig av delar av det stora paket som jag vann i Skelleftå som Pyssellyckan hade plockat ihop! Det var ett stort paket, så fler alster kommer jag att skapa med de prylarna*ler*

Layouten är om Kevin och att han är och tidigt var duktig på att bygga pussel.

En liten twist med skissen var att ett hjärta skulle finnas med, lyckades trycka dit ett litet.Helgen har jag och pojkarna varit hos mina föräldrar, jag och Philip åkte dit igår. Lugna och sköna dagar, blir alltid ompysslad när vi är där. Behöver t.ex. inte tänka på vad ska vi käka till middag...ett vardagsproblem som är skönt att slippa tänka på*ler*.¨

Idag har vi varit på kalas hos vännen A-K och det var jätte roligt. Det är alltid lite speciellt för mig att åka iväg själv med båda pojkarna, men det gick bra.
Hade gjort ett litet kort till henne, men det finns fortfarande i kameran så det visar jag en annan gång.

Kram till Er alla, nu ska jag krypa ner i sängen.

Eivor/Ejja


LO: min topplista

Under förra helgen var det ju CC med klubben Pysslarna och som jag skrivit hann jag inte så mycket som jag velat... Nu har jag gjort klart ett av de alster jag påbörade då, min topplista.


detta är bär jag gärna plockar när vi är i stugan...

Idag är det bara jag och Philip hemma, Kevin fick åka till mina föräldrar igår em. Han åkte typ kl.18 och jag saknade honom 40 minuter senare...

Önskar Er en trevlig dag!
 
Kram från mig,
Eivor/Ejja


Kort: En flicka

För en tid sedan gjorde jag ett kort till min vän A-K som hon beställt till ett par bekanta som fått en liten flicka.
Jag gick lös bland rosa papper och annat i den söta färgen.Idag är jag lite uttråkad, av olika anledningar har jag bara varit inne sista dagarna och nu är jag less. Jag ska ta en semla, lite kaffe och när Philip sover fm ska jag ta en dusch och så tror jag vi åker iväg efter lunch. Det lilla problem som kan sätta käppar i hjulen är kylan vi har idag... -20 så vi får se om det blir mildare.

Önskar Er alla en trevlig dag!

Kram från mig,
Eivor LO: Fridfull Vinterdag

Har skapat ett birdag till Scrapptorgets februari tävling. Det var Snö/Vinter som var i fokus och sedan var det måsten och får inte och det gillade jag.
Hade ett foto som bara var sååå fint för denna utmaning och det är taget hos mina föräldrar.Detaljbilder...

 


Önskar Er alla en trevlig kväll!

Kram från mig,
Eivor/Ejja


CyberCrop

Helgen som varit bestod av bla CC med klubben Pysslarna. Jättekul!! Tyvärr, fick jag inte så mycket gjort. Hann bara 1 LO !! Har dock 2 till alster som är halvfärdiga, men de får jag fixa någon dag framöver.

Jag vill i alla fall visa det jag trickade ihop. Det blev en LO till vårt bröllopsalbum och utmaningen var att ordet Tillsammans skulle finnas med.I helgen har det varit kanon fint väder, ljuset som är på dagarna är såååå underbart! Vi var ute både lördag och söndag och det har varit härligt. Vi har gått ner till älven och gått på isvägen, Kevin har åkt både skridskor och skidor. Det går bättre och bättre, men träningen fortsätter...

Idag är det ju måndag och jag hade lyxen av att farfar lämnat Kevin på dagis. Jag och Philip ska nog bara vara, leka lite och jag nu ska ta en kopp kaffe *ler*.

Önskar Er alla en trevlig dag och bra start på veckan!

Kram från mig,
Eivor/Ejja


Skapat i Skellefteå

Tänkte visa de LOer jag scrappade under förra lördagen i Skellefteå. Jag har fortfarande inte scrappat den 3e layouten jag började med klar ännu, dekorationerna är borta sedan vi packade ihop sakerna på träffen.

Först vill jag visa den som jag knep 1a pris med *ler*

Fick hjälp av Blommig att ta beslutet att gå lös och klippa i det gröna pappret och det tackar jag för, det blev riktigt bra. Ibland vill jag spara och spara fina papper...but why??


Lila är väl inte den färg jag scrappar så ofta med, men är riktigt nöjd med denna.

Nu är det kojbygge som gäller med Kevin. Vi passar på att leka lite medas lillebror Philip sover.

Hej från mig,
Eivor/Ejja


Ok stämpel

I onsdags var det ett besök på Sunderby sjukhus och hörselkontroll  som stod på schemat. Kevin hade för ung 1,5 år sedan öroninflamation och efter det har vi gått på kontroller. Men så i onsdags så fick vi beskedet att allt är ok! Känns jätte skönt och vi pustar ut.

Under onsdagen tog vi oss också ut i kalla men fina vädret, dags för Kevins premiär skidtur...
Det gick bra, han stakade mycket och ramlade lite men var vid gott mod.


Vädret är finfint idag, lite kyligt -17 grader så vi får ta skidträning nr.2  en annan dag tror jag.

Under helgen har vi, klubben Pysslarna, cybercrop för våra medlemmar och det ser jag fram emot. Ska försöka få lite pysseltid...

Önskar Er alla en trevlig dag!

Kram från mig,
Eivor


BlogCandy
Fram till söndag 14e februari har Svensk Scrapbooking ett galet stort candy!! Jag vill ju prova lyckan förstås, klicka här för att vara med!!

Hej från mig,
Eivor


Skansen igen

Så har jag och ett par vänner varit på pysselträff, vi hade en jätte bra och trevlig dag. Vi drack kaffe, scrappade, surrade och fick inspiration i massor. Det är alltid så roligt att få sitta och bara sjunka ner i papper och foton! Me like!!
Jag gjorde 2½ LO och en av dem vann jag 1a pris med i en av alla tävlingar de ordnat. Jag har inte fotat dem än så jag visar dem senare.
Till dess visar jag fortsättning på Skansen layouterna, och hoppas att jag inte tråkar ut Er...


Låta som en ko måste vi ju göra*ler*


Tryggt och skönt...


Skapad efter veckans skiss w.5 hos SweScrapbook


Nu är det nyheter som gäller och sedan får vi se om jag ska scrappa eller socialiser med älskade mannen.

Trevlig kväll!

Kram från mig,
Eivor/Ejja


Skansen x 3

När Pysslarna hade träff i jaunari hann jag 6 layouts!! Jag scrappade om vårt första besök på Skansen när Kevin var drygt ett år. Jag har som mål att göra alla dessa blider klara inom kort, det är bara några stycken kvar så det ska nog gå enligt plan. Jag vill visa ett par stycken här nedan.


En spännande båtresa...


Napparna hänger fint i träden hos kattungarna. Hit har Kevin nu i jul skickat sina nappar, han är väldigt medveten om det och kattungarna ska besökas till sommaren*ler*


Kevin var avvaktande mot geten i början, men med pappa vid sin sida så gick det bra att klappa den.

Vi har här en väldigt lugn och skön fredag. Philip har tyvärr feber för 3e dagen i rad, så han och Peter ligger och vilar. Febern pendlar mellan 37,6-39,6 grader!! Han är lite gnällig och hängig, vill vara i famnen eller sova.
Jag ska gå och leka med Kevin, han står och sliter i mig och vill att vi ska leka med tågbanan. Jag har sagt:" -Ja, jag kommer. Jag ska bara..." nog många gånger nu.

Senare ikväll blir det middag i form av marinerad fläskfilé och ris. Nytt recept från min favvo tidning LagaLätt. Sedan blir det förstås fredagsmys med film, popcorn och lite godis. Efter att barnen somnat blir det Let´s dance och efter det sängen. Måste göra en tidig kväll, ska upp tidigt för att åka till Skellefteå för scrapträff!! Jippi!!

Kram från mig,
Eivor/Ejja


DT layout & kort

Min tid som inspiratör hos Pyssloteket har ju lidit mot sitt slut och jag vill tacka Anna för förtroendet och den tiden. Jag skulle ha gjort detta inlägg tidigare, men som Ni alla vet har vi ju haft lite datorförlust och vissa saker har dragit ut på tiden...

Jag har skapat en LO av spillbitar som jag hade kvar, vill använda så mycket som möjligt av de fina saker som hon skickade mig.


Kevins första besök hos frisören dokumenterades...Ett kort att skicka "bara för att" var tanken när jag skapade kortet nedan
 
Textstämpeln har jag lånat av Ali, den är sååå fin. Tack vännen!En hälsning skrevs och kortet har skickats till kära vänner. Måste inte vara någon högtid för att  skicka ngt kort tycker jag.

På lördag är det dags för scrapträff i Skellefteå och jag med några vänner kommer att vara på plats! Nya väskan kommer att premiär packas och så hoppas jag att inspirationen infinner sig.

Önskar Er alla en trevlig dag!

Kram från mig,
Eivor


Award!

Jag blev så glad när jag såg att jag fått en Award av 3 stycken gulliga tjejer, Sussi, Ali och Jonna.
Tusen tack, värmer i hjärtat!Med awarden ingår det att jag ska kopiera den till min blogg och länka till personen som gett awarden till mig. Jag ska berätta 7 intressanta fakta om mig själv och välja 7 andra bloggar som jag vill ge awarden till och länka till deras bloggar. Sist men inte minst så lämnar jag en kommentar i deras bloggar om att de fått denna award.

Så, 7 intressanta fakta om mig:

* Jag börjar tyvärr ofta gråta om/när jag blir riktigt förbannad.
* Älskar scrapbooking
* Har INTE "gröna fingrar"
* Vill bli bättre på fotografera
* Har skräck för att krypa in i snökojor
* Stolt över att jag dök med tuber under semetern i Australien
* Oroar mig mycket om allt och alla

Själv vill jag ge en award till följande som ger mig inspiraion...
Mette, Leamon, Paradise, Annelie, Terese, Helene, Karin

Önskar Er alla en trevlig kväll!

/Ejja


LO: Lego

Att bygga med lego är obligatoriskt när Kevin är hos mormor och morfar och självklart ngt jag ville scrappa om. När det var en skisstävling i december hos Stellas passade jag på.

Värdens bästa morfar och Kevin

Jag gjorde små rullar av olika papper och det blev en rolig och för mig ny detalj.
Att blanda typsnitt och färg på titeln hör inte till vanligheterna heller, men ibland måste man utmana sig själv ibland*ler*

Trevlig kväll till Er alla!

Kram från mig,
Eivor


RSS 2.0