Glad!!

Tycker det känns jätte roligt att Jenny från Pion Design vill visa det jag skapat med papper från deras senaste kollektion. Tack Jenny!
Vi var ju på träff tillsammans, där hon hade en liten överraskning till mig och 2 andra tjejer. Vi fick var sitt kit med papper från senaste kollektionen En saga om våren.
De alster jag skapat har jag redan visat, men kika gärna ner eller in på PionDesign för att se dem igen.

Hej från mig,
Ejja


promenad med Kevin

Ett LO till månadstävlingen hos Designat har jag knåpat ihop. Tyckte förstås om skissen, skisstokig som jag är och mitt bidrag blev såhär...


När jag tog i fotot på Kevin så kom jag ihåg doften ute i höstvinden och stunden som vi hade när vi tog promenaden. Det är över 2 år sedan, men känslan finns kvar. Underbart vad ett foto kan väcka för minnen*ler*.


Önskar Er en trevlig söndagkväll!
Nu är det dags för pojkarnas kvällsbad.

Hej från mig,
Eivor/Ejja


ett foto i månaden #2

Så var det dags för andra bilden i "ett foto i månaden". Jag tyckte att idag var temperaturmätaren en rolig bild att visa, om jag kan kalla -20 grader för roligt*ler*...

Förklaring...
Som stressad mamma på morgonen så tittade jag väldigt snabbt på tempmätaren innan vi skulle gå till dagis idag. Det jag såg var -5 grader, fantastiskt tänkte jag. Funderade ytterst kort på att det milda vädret skulle komma först mot helgen, men glad i sinnet med påpälsade pojkar (som tur var) bytte jag tjocka skinhandskar till fingervantar och lämnade både mina täckbyxor och min mössa hemma i hallen. STORT misstag!!
Kände att det bet i kinderna när vi kom ut, men traskade raskt till dagis och erkänner att mina ben blev angripna av kylan och en stickig känsla innan vi nått fram till dagis...
Väl framme så får jag en förklaring att vår mätare måste visa fel, tempmätaren på dagis visade -20 och fröknarna smålog.
Väl hemma på eftermiddagen, kollar jag på mätaren och ser svaret som jag anat...  
F istället för C...
Så tror att jag hädanefter kikar en extra gång på den gamla hederliga mätare, och inte på den digitala i köket*ler*.

Önskar Er alla en trevlig sen kväll och god natt sömn.

Kram från mig,
Ejja
Scrappat till Lscrapbookings månadstävling

En butik som verkligen faller mig i smaken är Lscrapbooking. Denna månad har de en skisstävling och jag gillade skissen, så här är mitt bidrag...


Kevin passar på att hoppa i sängen hos mormor och morfar...

Idag rinde de från dagis och meddelade att Philip var varm, så jag åkte och hämtade honom. Nu sitter vi i soffan och bara är.

Önskar Er alla en bra dag!

Kram från mig,
Eivor/Ejja


38 dagar


Det blir inte lättare, bara konstigare och fortfarande overkligt. Det jag pratar om är att pappa inte finns hos oss mer...
Det gått en vecka sedan vi hade begravning för pappa. Det var en fin stund och det känns bra att han fått "sin" plats. Det är en fin kyrkogård, skog runt om och det passar perfekt. Pappa älskade skogen och därför känns platsen så rätt.

Fredag kommer att fortsätta i lugnets tecken. Efter jobbet blir det helt enkelt middag och sedan bara mys i soffan med mina killar.
Jag önskar Er alla en trevlig helg!

Kram från mig,
Eivor/Ejja


Bild-dagbok 2011 - Januari

Har börjat med en "bild-dagbok för 2011". Jag läste om idéen och utmaningen på Designat och blev väldigt sugen på att göra en LO för varje månad. Det ska vara ganska mycket journling, och det gillar jag.
Första månaden har passerat, januari alltså, och layouten är nu klar.
Jag har valt att ha min journaling dold, men en liten ruta med vad som jag tyckte förklarade januari i ord fäste jag i högra sidan.
Det fanns en liten twist för denna månad och det var att det skulle vara metall med. Tyvärr upptäckte jag att jag inte hade så mycket metall, men jag tog det jag hittade och det blir i alla fall lite *ler*.

"Månaden med många S ...sjukdom, sorg, sjukhus, snö, smycken, saknad"


Lite metall, lite bling och utklippta detaljer.
 
Jag hoppas jag har motivationen att fortsätta hela året, för jag vet att jag kommer att uppskatta dessa layouter senare.

Idag är vår lediga dag, så jag och pojkarna tar det bara lungt. Det är ju ganska kallt, ung.-25 ute så vi försöker aktivera oss inne med lek, tv-spel, pyssel och så. 

Önksar Er alla en fin dag! 

Kram från mig,
Eivor/Ejja 


Pion Design - Sagan om våren

Jag och vännerna, Ali och Blommig, fick en liten överraskning av Jenny i lördags när vi hade kommit fram till Skellefteå. Jenny hade plockat ihop ett paket med PionDesigns och Pysselgummans senaste kollektion "Sagan om våren" !!
Vilken lycka!! Fantastiska papper som verkligen föll mig i smaken!! Jag skapade ett kort och en layout med dessa papper.


Vackert lila papper med violer på är såå fint. Som en liten detalj sydde jag lite i övre högra hörnet. Bakom har jag använt ett rutigt som finns i kollektionen. 

En fjäril med bling och en blomma i lila.

Jag lyckades knipa en 1a plats med kortet i en av tävlingarna som hölls under scrapträffen, jättekul!
***
Layouten blev en vintrig sak, det var lite roligt att scrappa den, i och med att kollektionen heter "sagan om våren" *ler*. Det är lite kul att visa att det går verkligen skapa olika årstider med samma papper.

Blått och brunt passar så bra ihop, och jag har gått lös med blommor, bling och chalkde kanter.
 
Ett postcard som finns i kollektionen jag använde som journling ruta...

Se så fina detaljer/mönster som finns på papprerna...

Alla papper jag använt kommer som sagt från PionDesings senaste kollektion "Sagan om Våren".

Önskar Er alla en härlig dag!

Hej från mig,
Eivor/Ejja


Skapat till AOS - CC

Har ju haft nöjet att vara på scrapträff i helgen, lördag närmare bestämt. Självklart JÄTTE roligt!! Jag vill nu bara sitt varje ledig stund, får se hur jag får ihop det*asg*.
Jag hade som mål/plan att skapa två alster till CC som har varit hos Allt om scrap, men det blev bara ett *ler*.

Layouten har jag skapat till färgutmaningen och det skulle vara rosa,grönt och gult med, lite svart och vitt fick användas.
Här är mitt bidrag:

Tror att Kevin har mer rosa layouter än blå i sina album...

Kommer dock på i skrivande stund, jag har ju pappret craft som bakgrund/stomme! Undra vad det sägs om det...miss av mig, tänkte helt enkelt inte på det.
Jaja, blir jag diskad för det så är det ingen fara, jag är nöjd med layouten och det var jättekul att skapa i de tre färgerna.


Fick gjort 2 alster till, en LO och ett kort, men jag visar dem senare.


Hej från mig,
Eivor/Ejja


RSS 2.0