"våra pojkar" - PionDesign

Har skapat en LO till SvenskScrapbookings månadstävling i juni, gillade skissen och kunde inte låta bli att vara med...*ler*. Papprerna jag använt kommer från PionDesign, och de är ju lika underbara att scrappa med som alltid.

Den är en layout om våra underbart fina pojkar.

Rosa ornament, Ros, Kollage och Bårder är papper som jag använt. De går i en härlig lila färg, och tona bra till varandra. Jag har klippt ut bokstäver, en fjäril och textremsor från Klippark.


Blommor och bling, metalldekoration och utklippta blommor (från pappret Ros).


Textremsor som får uttrycka det våra pojkar ger och betyder för mig.

Nu åker vi ut till stugan och stannar ett par dagar, vi hoppas förstås på bättre väder än det är idag (REGN) men vi har semester och det är såååå skönt!
Önskar Er alla härliga sommar dagar!

Kram från mig,
Eivor


Triss i småkort - PionDesignIdag har vi hela familjen fått semester/sommarlov!!
Det är alldeles underbart och det känns så skönt att bara få vara lediga och tillsammans. I 4 veckor ska jag vara ledig och killarna får 8 veckor ledigt. Vi har inget speciellt planerat, vara hemma, vara i stugan, vara med vänner och liiite arbete i stugan och i lgh.

Till idag hade jag har gjort 3 kort till Philips fröknar. De blev väldigt lika, men jag behövde kvantitet i stället för kvalitet*ler*. Jag känner just nu att jag hela tiden är ute i sista minuten med allt som jag vill scrappa. Korten är skapade med papper från PionDesign.

Korten jag gjorde är med fickor inuti, i dem stoppade jag 2 chokladkakor och i kortet skrev jag också och tackade för det gångna året. Det är nämligen 2 av 3 fröknar som sluta, vilket är jättetråkigt och jag kände jag ville ge dem ngt. Det har varit ett jätte bra och fint år, Philip har lärt sig mycket.


Här har jag använt papprerna Små blad & Ornament från Minnenas Ateljé, en utklippt fjäril från pappret Klippark får också vara med.


Till detta rosa/aprikosa kort har jag använt papprerna Körsbärsblom & Rosa prick, från kollektionen Sagan om Våren.


Pappret här är från kollektionen Minnenas Ateljé och det är pappret Små blad som jag har använt mig av. En fjäril från Klippark får vara med här också.

Det blir ett kort inlägg idag, men timmen är sen och vi har fått pigga barn... Jag hoppas de sover i alla fall till 6 imorgonbitti*håller tummarna*.

Planen för imorgon är att vi (jag, Peter och Kevin) ska åka till Ikea och Philip ska få vara med älskade faster Pilla. Det känns bra att få rå om Kevin ordentligt, det är sällan som vi båda hittar på ngt med bara Kevin. Vi är oftas tillsammans allihop. Det blir också bra för Philip som kommer att få all uppmärksamhet från faster/gudmor Pilla, de har inte haft samma tid tillsammans bara de två heller. Oftast slåss båda pojkarna om hennes uppmärksamhet när de ses *ler*.  
Nu ska jag nanna kudden!

Önskar en trevlig helg!

Kram från mig,
Ejja


"mak josäj"

"Mak josäj" (maskrosor) är de vackraste blommor som finns just nu, om du frågar vår älskade Philip. Han ska varje, varje, varje...morgon och eftermiddag plocka dessa vackert gula blommor. Från porten till bilen , från bilen till dagis, från dagis till bilen och från bilen till porten!!! 
Det är gulligt att han älskar dessa blommor, men hur länge kommer det att hålla i sig??Sedan har vi en äldre son som gillar att spexa framför kameran...


Idag har vi firat mina pojkars älskade pappa och min underbara man Peter. Härlig eftermiddag och kväll men nära och kära. Tårta bakades och sång med hurra-rop var på sin plats och det var en bra dag!

Önskar Er alla en trevlig helg!

Kram från mig,
Eivor


RSS 2.0