Bild-dagbok 2011 - April

Min 4e layout till min bild-dagbok är äntligen klar. Jag har använt mig av papper från PionDesign och Minnenas Atelje.

Jag ligger tyvärr lite efter och har precis gjort aprils månadslayout klar. Jag vill försöka hålla mig till stopdatumet som Designat har, så att jag inte halkar efter för mycket och inte orkar fortsätta, men denna månad gick det bara inte.
Men som sagt nu är layouten och jag är nöjd. Den speciella tvisten denna månad var att använda wellpapp och vimplar skulle finnas med.


Jag har använt mig av papprerna Kollage, Klippark och Ros i olika lager.
Vimplarna är från Kollage och fjärilarna från Klippark. Journaling rutorna är tags från Tagsark.


Lite vimplar och lite wellpapp...

Så önskar jag Er alla en trevlig dag!

Kram från mig,
Ejja


Ett foto i månaden #5

Den 22a maj var det dags att fota till "ett foto i månaden".
Vi tillbringade söndagen i stugan, det var blåsigt men härligt och lite soligt. Vi åt lunchen ute på altanen och pojkarna lekte i sandlådan, sparkade boll och bråkade, blev vänner igen och gungade osv.
Vi fick till pumpen och vattnet, så vi började städa inne i stugan. Damsugning, skurning och damtorkning. Det är så härligt att ha det klart, nu kan vi sova där. Längtar!

Vi har bl.a köpt en ny tv-bänk dit, så under tiden som elden fick brinna i öppna spisen och både ge "torr" värme och mys, så passade Kevin och Peter på att bygga ihop bänken. Philip hade sovpremiär precis då, så Kevin fick lite extra uppmärksamhet.

Maj månadsfotot får bli på Peter och Kevin när de trickar lite...

Kevin tyckte det var roligt att få hjälpa till, och pratade och pratade. Han har så mycket tankar och frågor, det är riktigt roligt att ibland sitta och lyssna på allt.

Det var allt för denna gång, på återseende!

Kram från mig,
Ejja


Nya papper från PionDesign

Vill berätta att PionDesign nu har släppt 6 nya papper som finns i butiken nu. De är jättejätte fina och tonar perfekt till kollektionerna Minnenas Atelje och Sagan om Våren.

Kika in hos PionDesign och se de andra underbara papprerna!! De är i så fina färger.

Idag springer Peter Stadsmaran och jag och pojkarna ska förstås titta på och heja. Sedan blir det att åka iväg och köpa lite blommor och blomjord som senare ska planteras i stugan.

Ska försöka få lite pysseltid ikväll eller senare i helgen, det är ju CC bl.a hos Pysslarna denna helg. Sedan har jag andra alster som ligger och ska få en sist hand-på-läggning för att bli klara så jag någon gång kan visa ngt nytt här *ler*. Att de nya papprerna från PionDesign ligger på köksborden och väntar att bli scrappade med gör ju att pyssel suget bara är ännu större!!

Önskar Er alla en trevlig dag!

Kram från mig,
Ejja


Growing up - PionDesign

Har skapat en LO till för PionDesign och med papper från kollektionen Minnenas atelje. Titeln har jag liftat från Willea. Den passade så perfekt till denna layout på Kevin som snart är 5 år och som jag tycker har blivit såååå stor.
LOen har fått lite lila-rosa detaljer, men det passar tycker. Papprerna är ju i blågråa toner, så det får vara det "killiga".


Ramen är helt underbar! Här har jag klippt ut den från pappret Fotoram och fäst den på dubbla 3D-kuddar för att verkligen få "upp" den. I ramen har jag använt pappret Ornaments båda sidor, tyvärr så syns den helgrå sidan inte så mycket, men den finns där underst.


Blommor & fjärilar utklippta från papprerna Fotoram och Klippark.
Bokstäver och textremsa är från Klipparket.


Tags utklippta från Tagsarket.

Det är verkligen ett nöje att få förmånen att skapa med dessa papper!! När jag har funderar på att göra och skapa med annat, så vips sitter jag med Pions papper framför mig i alla fall. Det är så roligt!

Det var allt för nu. Önskar Er en trevlig dag!

Hej från mig,
Ejja


RSS 2.0