Nya papper från PionDesign

PionDesign gör det igen!! Släpper nya underbara papper och denna gången är det fokus på mannen och det tycker jag är kul. Kollektionen heter Till Far.Önskar Er alla en trevlig dag!

Kram från mig,
Eivor/Ejja


LO: Maskrosjakt - PionDesign

Underbara papper från PionDesign senast kollektion I Väntan på Tomten II, kan användas till annat än julalster och det gillar jag. Här har jag scrappat om vår kära Philip som
bara : "- ääkaaj makjosoj"

Jag har använt mig av papprerna Vinterkärlek, Julgran och Änglahälsning. Min journalingruta är utklippt från Klippark, och därifrån är också "frimärket" med ängeln. Jag har stansat ut en lite fjäril från pappret Julgran och dekorerat den med lite bling.


På kanterna har jag använt edge shaper och sedan har jag sytt runt dem. På bakgrundspappret Vinterkärlek har jag stämplat lite swirl stämplar.Önskar Er alla en trevlig dag!

Hej från mig,
Eivor/Ejja


Livet leker och gasar i 190!!

Ja, jag kan inte skryta om att inläggen haglar här!! Det är lite dåligt om tid just nu och bloggen får ta lite stryk. Hoppas på bättring snart...
Vi är i rustar tid i lägenheten, vårt förråd ska nu bli pyssel-scrap-mys-rum, och det tar sin tid.
Det har som sagt varit förråd och då förstår Ni säkert att det finns en hel del att ta hand om. Vårt nya förråd är mindre, så mycket måste packas om så vi får likadana kartoner som bl.a går stapla på varandra för att spara utrymme. Kartonger ska märkas och packas till max, saker ska säljas hyllplan/garderober ska ut från rummet... phu, jag blir trött bara av att skriva om det.

Det är ju jätteroligt att fixa och så, men allt tar tid! När rummet är tomt, vilket det strax är, ska det fixas en ny vägg, alla väggar ska målas, nytt golv ska in och sedan lister. Hyllor vid taket ska skruvas fast och såååå kommer det roliga med inredning av det lilla extra piffet, mitt lilla scrapbord, annan förvaring i form av hyllor och lådor. Några mattor, lampor och en fåtölj.

När allt är klart lovar jag bilder, men ha tålamod....som Ni förstår kommer det att dröja en liten stund. 
 
I väntan på rummet, så ska Ni snart få kika på bl.a. en LO jag gjort på senaste pysselträffen. Men det kommer senare under veckan...

Önskar Er alla en bra dag!

Hej från mig,
Eivor/Ejja


RSS 2.0