Kort: Bröllopskort - PionDesign

Våra kära vänner Johanna & Fredrik har gift sig denna sommar, utomlands... De bjöd dock till en fest senare och vi firade dem tillsammans med många vänner. God mat, roliga lekar, mycket dans och många skratt. Tack för en underbar kväll!!
Jag hade gjort ett kort till dem, och efter många om och men kan jag visa det här.
Papper som jag använt kommer från PionDesign och serien Minnenas Atelje, det är Ros, Småblad, tag från Tagark och bokstäver från Klippark. Vintagebilden kommer från serien Från Mormors Vind, arket Romans.
UNDERBARA papper, som jag sagt så många gånger tidigare*ler*.

Önskar Er alla en trevlig helg!

Kram från mig,
Eivor/Ejja


Nya paper från PionDesign

Underbara vackra papper/klippark finns nu hos PionDesign. De är fantastiskt fina!!
Jag gillar verkligen dessa klippark, tycker de är så användbara. Jag är lite dålig på att färglägga motiv just nu och då passar dessa ark perfekt, till och med jag kan få ihop ett kort ganska snabbt *ler*. Dessa ark kan ju förstås användas till så mycket annat, ett altrat lite projekt och även layouter.
Ja, det är bara fantasin som sätter gränserna...

Önskar Er en trevlig dag!

Kram från mig,
Eivor/Ejja


LO: Juni månad - PionDesign

Jag har scrappat månad Juni till mina månadslayouter, känns bra och roligt. 
På denna månadlayout har ScrapLinda gett förslag på att det ska vara med tyg.
Säger bara wow och ha,ha... inte det enklaste. Jag tog det tyg som fanns närmast och det passade faktiskt helt ok *ler*.

Jag har använt mig av papper från PionDesign och Sagan om våren - Körsbärsblom, båda sidor och Rosa prick som också är från Sagan om våren. Den tag jag skrivit min journaling på är från Minnenas Ateeljé - Tagark. Lite wellpapp får synas som bakgrund och i det har jag fäst tyget.
Jag har tolkat en layoutskiss som finns hos YouDo's blogg.


Blommor ligger mig varm om hjärtat...

Önskar Er en trevlig dag!
Hej  från mig,

Eivor/Ejja


LO: Måla med vattenfärg - PionDesign

Jag har scrappat ytterligare en sida med underbara Minnenas Atelje. Jag tycker så mycket om dem, de funkar så bra till pojkiga layouter. Mönstrerna och färgerna faller mig i smaken och många av papprerna har en fin inramning, det tycker jag väldigt mycket om.


Jag har använt mig av fina pappret Fågelsång, både fram och baksida. Jag har också använt mig av Anemon och Kollage. Jag rotade bland mina knappar och använde ett par stycken, några blommor och bling har jag också dekorerat med.
Har fäst en spets på den vänstra sidan, och bakom/under den och fotona, har jag ”gömt” ytterligare foton som tagits vid samma tillfälle. Har bara knytt ett band runt dem, och den sticker fram bakom spetsen. Den är också vit och smal, så tyvärr syns den inte…


Visst är det vackert detta papper?! Här syns också lite av spetsen jag har använt mig av i kanten.


Jag har ruggat upp kanterna, sedan distressat och chalkat dem.

Trevlig dag önskar jag Er alla kära besökare!

Hej från mig,
Eivor/Ejja


LO: Maj månad - PionDesign

Som kanske några av Er vet så försöker jag ju göra månadslayouter. Jag ligger lite efter, men efter en paus är jag nu på gång igen*ler*. På dessa layouterna har det en tendens att blir många foton, så även på denna layout om MAJ.


Jag fortsätter att visa hur jag använt papper från serien Minnenas Atelje från PionDesign. På denna layout är det Rosenring, Klippark-sidan med massa text, Fågelsång och Anemon som använts. Från Klippark kommer också fjärilarna. Blommor och knappar får pryda min layout och min månadsjournaling blir till hälften dold. Jag har knutit en rosett av band som jag färgat in med distresser (hämtat från  Anne Kristine) sedan har jag också färgat in kanterna och ruggat upp dem lite.
Önskar Er en trevlig dag!

Hej och kram från mig,
Eivor


RSS 2.0