Grattis på födelsedagen! - Pion Design

 
En kär vän har fyllt år 22 december och jag skapade ett litet kort till henne. Jag har använt mig av papper från Pion Design och underbara kollektionen Play Time. Kortet går i rött, rosa och vitt. Tjejigt och fine *ler*.
 Jag "dammade" av en gammal stämpel som jag blev glad av att använda. Det är roligt att dyka ner i lådorna och hitta gammla skatter. Blommor är det som får pryda mitt kort, äääälskar ju blommor...
Insidan är "klädd" med favorit papper och några tags.
 
Jag har med detta kort varit med i Lillblommans skisstävling för December. En fin skiss som jag ville vara med och tolka. Skissen ser Ni nedan...
 
Idag blir det lite pyssel med pepparkakshus (bättre sent än aldrig). Lite glögg och gissar lite spel eller film i soffan med grabbarna blir det oxå. Hela familjen väntar och längtar tills imorgon!!!
 
Kram från mig,
Eivor/Ejja
 

Vårt lilla charmtroll - Pion Design

 Alla foton är speciella! Här har jag skapat en layout på vår lilla son Philip. Han älskar att spexa och bjuder ofta på lite show. Här hade han hittat sina simglasögon och ville sitta i soffan och se TV med dem. Ja, det spelar väl ingen roll? Han var nöjd och log bakom nappen. Skitsöt liten guldklimp!
Jag har scrappat med papper från Pion Design och kollektionen Silent Night. Underbara papper om jag får säga, fina mönster och inramningar.
Jag har använt lite bårder, lite band och blommor som dekoration.
 
 
Inraminingen är bara så vacker!!  
 
Denna layout gjorde jag på klubben Pysslarnas träff i oktober...ja, ingen kan anklaga mig för att vara snabb med inläggen!?
 
Önskar Er en fin dag!
//Eivor-Ejja
 
 

Julkort i rosa - PionDesign

 Det är ett fåtal julkort som jag fått ihop i år. Det är alltid samma sak varje år och varje år tänker jag att ...nästa år blir det fler... Men nej, det blir inte så många kommande år heller *ler*.
Jag vill i alla fall passa på att visa ett julkort som jag trickat ihop. Det går i ljusljus rosa och blev riktigt sött och fint.
Jag har skapat det av papper från Pion Designs - Silent Night. En otroligt vacker, vintrig och gnistrande serie!
 
Önskar Er alla en trevlig kväll!
 
//Eivor-Ejja

Morbrors 4-hjuling

Ibland är det extra roligt att hitta ett foto som passar perfekt till de papper jag önskar använda. Så var det när jag ville göra en layout om Philip och hans glädje när morbror kommer körande med 4-hjulingen och han själv får hoppa upp och "köra" tillsammans med "mojbjoj".
Jag har använt mig av papper från PionDesign och den härliga och fina kollektionen Play Time. Det blev en layout i gröna torner, med en fin och lite rolig detalj i form av bilarna på ett av papprerna. För att "mjuka" upp sidan lite så har jag dekorerat den med lite blommor och utklippta fjärilar *ler*.
 
Layouten hade jag tänkt skulle ha varit med i Pappersbitens månadstävling, som var en skiss tävling. Tyvärr hann jag inte göra den klar i tid.
 
Önskar Er alla en trevlig dag!
 
//Eivor - Ejja

RSS 2.0