LO: Stolt storKusin - Pion Design

En ljus layout kommer här...
Detta är mitt enda bidrag som jag lyckades scrappa till Scrapgalens CC. De hade väldigt många roliga och inspirerande tävlingar, men ibland blir det inte som jag tänkt. Sjukdom och trötthet tog timmarna på dygnen *ler*
Layouten handlar om hur stolt Kevin var när han blev "stor"kusin till älskade Milly!! Han höll henne så försiktigt och så ofta han fick.

Jag har använt mig av papper från Pion Design och kollektionen Från mitt hjärta II - Små Rosor och Valentineänglar. Fjärilar är utklippta från Bårder och tagen bakom fotot är från Klippark.


Jag har faktiskt provat gesso på denna, och det blev en rolig detalj. Kommer att prova mig fram fler gånger.


Jag har sytt en del på denna layout, runt papprernas kant och även fäst spetsen med en söm.

Önskar Er alla en trevlig dag!

Hej från mig,
Eivor/Ejja


Biiiilar - Älskar!!

Ja, det går inte att missa att vår yngste son Philip ÄLSKAR bilar!! Till julklapp var det bilar som han önskade och det skulle vara STOOORA bilar. Den senaste veckan har vi ju varit sjuka och hemma från dagis, först när storebror var sjuk och sedan fick Philip samma sjuka.
Det har under dessa dagar blivit en hel del tid tillsammans med bilarna.

När vi i torsdags skull städa i Philips rum, kom han på idéen (som några gånger tidigare....) att parkera några av hans bilar framför sängen. När har gjort det la han sig, väldigt nöjd över sitt arbete, framför dem och räknade och tittade på dem *ler*. Han tyckte det blev så fint och bra, som han själv uttyrckte sig.


Underbara lilla människa!!

Älskar!
/Eivor


Godispåse hos VeckansSkiss

Jag har kikat på denna skissbok ett tag och vill väldigt gärna att den skulle kunna finnas i min dator *ler*.
Nu har VeckansSkiss en utlottning och man har chans att vinna ett exemplar, så jag hopppas att jag har tur!!!
Hej från mig,
Eivor


LO: Född i fiskarna - Pion Design

Jag fortsätter att scrappa sidor till Philips "första-års-album". Den här är det om hans stjärntecken, Fiskarna.

Jag har använt mig av papper från PionDesign och kollektionen Till Far. De papprerna är verkligen perfekta för pojkiga sidor, och det tycker jag förstås är roligt. Layouten går i blå-gått, beige och lite vitt. De papper jag har använt är Bårder, Riksdaler och Tagsark.Bokstäverna har jag klippt ut från Minnenas Atelje - Tagsark och de har jag fäst på remsor som jag klippt från Riksdaler.


Önskar Er en trevlig dag!
Här hos oss försöker vi kurrera oss, sjukstuga har vi blivit. Nu har jag och Philip insjuknat...

Hej från mig,
Eivor


Vår lediga dag...

...tillbringar vi inne. Jag och pojkarna är ju lediga varje onsdag. Det är en skön dag att ha tillsammans. Idag hade vi tänkt att åka till mamma, men tyvärr så är Kevin febrig...så vi stannar inne, leker lite , splear spel och ser tv. Hoppas att han mår bättre imorgon.

Dagarna börjar blir så ljusa och härliga, vi har mycket snö och vi har bl.a i helgen varit ute och aktivera oss lite. Lite skridskor blev det i söndags. Vi har en liten isbana precis bredvid där vi bor. Planen spolas på vintern till isbana och är fotbollsplan på sommaren. Perfekt, bara 3 minuters promenad från oss!Kevin har hajjat detta med skridsko åkning nu. De har åkt på dagis och redan första dagen funkade det. Han är jättestolt och självklart vi föräldrar med *ler*.


Philip åker också, men behöver lite hjälp. Det som är lustigt är att han klarar balansen bättre om vi bara håller lite, eller om han åker själv. Håller vi i honom, får han mer en hängande stil...
Han har ett bättre tålamod än vad Kevin hade. Han går ett par skär, ramlar, stiger upp, ramlar och stiger upp, ramlar och ropar på hjälp *ler*.
Bästa farfar hjälper till att hålla balansen.

Önskar Er alla en trevlig dag!
Nu är det dags för lunch och så fortsätter vi att kurrera Kevin.

Hej från mig,
Eivor/Ejja


Kärlek till Er alla!!


Önskar Er alla en underbar Alla hjärtans dag!!

Skickar kärlek till Er alla och kom ihåg att krama om varandra en extra gång idag! 
Berätta för dina nära och kära hur mycket de betyder för dig!


KRAM från mig,
Eivor/Ejja


LO: Högt upp i det blå - Pion Design

Idag  tänkte jag visa ett alster som jag skapat med papper från Pion Design och kollektionen Från Mitt Hjärta II. Jag har skapat en LO på mig och Peter när vi var i New York och där vi på detta fotot befinner oss högt upp i det blå... Empire State Building=Wow!!  Det vär en underbar känsla att vara där och vara där med mannen i mitt liv!

Jag har inspirerats av den skiss som var månadstävling i Januari hos Scrap-Perra.

Jag är så förtjust i dessa rost-röda papper, i allt från enfägat till rutigt, från randigt
till stilrena mönster i kanter och hörn.

De papper jag använt är Rosenröd, Fångande hjärtan, Bårder och Klippark.


Jag har sytt runt alla kanter, tycker det blir så fint. Sedan har jag knytit ett band rund
papprerna och dekorerat med blommor och blad.

Önskar Er en trevlig dag!

Kram från mig,
Eivor/Ejja


Nya papper från Pion Design

Nu släpper Pion Design nya papper!! 
Det är kollektionen Sagan om Våren som släpps i storleken 6x6 tum.

 

Visst är de underbara?!!

Kram från mig,
Eivor


LO: -neej - PionDesign

Ibland är det inte lätt att vara bröder...Här har jag scrappat en sida om när Philip vill vara med och leka med storebror Kevin, men där Kevin inte vill att han ska vara med för han tycker att lillebror bara förstör. Vad är bättre att hindra lillebror med än ett svärd?

Till denna layout har jag använt papper från Från Mitt Hjärta II - Valentinänglar, Förgätmigej och en liten journaling ruta från Klippark. Lite blommor får pryda mitt alser, och så har jag ruggat upp kanterna och färgat in dem med lite chalk.


Små, men vackra detaljer på varje papper gör dem så extra fina. Lager-på-lager blir så fint *ler*

Denna layout har jag skapat efter en skiss som var Januaris månadstäving hos Svensk Scrapbooking.

Hej från mig,
EivorLO: Vinter - PionDesign

Vackra vinterdagar, med några minusgrader, lite bitit i kinden och en underbar frisk luft och ett underbart ljus... det kan inte bli bättre! Det är när det är sådana dagar och jag är ute i pulkbacken men familjen som jag förstår varför jag bor här uppe i norr...

Jag har skapat en vintrig LO, med foto på snötyngda tallar. Fotot kanske inte syns jättebra, men jag älskar det. Det är klart och vackert och jag känner den härliga luften som var den dagen. Den energin jag fick och hur härligt det var att fylla lungorna med kall frisk luft!! Underbart!

Jag har använt mig av papper från Pion Design och kollektionen "I väntan på tomten II" - Vinterfågel, Vinterlek, Tagark och Änglahälsning. Papprerna är går i brunt, blått och beige och det passar superfint ihop! Andra dekorationer som fick pryda min layout var lite bling, stjärnor och vimplar.Jag har använt edge shaper runt kanterna, stämplat med swirlstämplar på bakgrudspappret för att få en fin inramning.

Önskar Er alla en trelvlig dag!

/Eivor


RSS 2.0