Älskade prinsar

Dessa söta små killar kan vara de gulligaste älsklingar som finns och vips, förvandlas de till galna vilddjur *asg*. Det är så underbart att se hur mycket roligt de kan ha tillsammans! De har börjat att busa jättejätte mycket med varandra och skratta så att de nästan kissar på sig, för att i nästa sekund bulta på varandra. De leker och pratar och kallar varandra för "bröder" och jag är så tacksam för våra små älskade prinsar.


Foto från min mobil...

Jag längtar redan efter min killar! Tror jag ska pussa och krama dem lite extra
mycket idag, får se om de går med på det... *ler*

Önskar Er en trevlig dag!
/Eivor


LO: taninen uscha - Pion Design

Ett speciellt tillfälle var när Philips älskade kanin skulle tvättas första gången. Självklart skulle detta dokumenteras, så kameran åkte fram och så skrev jag ner bl.a vad Philip sa.. -"taninen uscha" (kaninen duschar). Jag har skrivit en journaling som berättar hela historian hur han bl.a satt en dryg ½ timme framför tvättmaskinen och väntade...

Layouten har jag skapat efter en skiss hos Swescrapbook, skiss w.2

De papper jag använt kommer från Pion Design - Från mitt hjärta II. Det är underbara Rosenröd, Fångade hjärtan, Klippark . Jag bara älskar dessa papper!!

Önskar Er en härlig dag!

Hej från mig,
Eivor


LO: Storebrors vakande hand

Tänkte vara med i Veckansnyaskiss #2, men jag blev klart först samma kväll som inlämningen och fotot blev inget bra, så jag hann inte skicka in ngt... Men så är det ibland *ler*.

Jag har scrappat ett fotot från Philips första tid på dagis, när storebror Kevin hade lite koll på honom. Det har han fortfarande, men nu leker de ute på olika tider så då blir det inte riktigt på samma sätt.

Jag har scrappat med papper från Pion Design och kollektionen Från mitt hjärta II, de papper jag använt är Valentinänglar, Förgät mig ej och Bårder. Jag har mistat lite (så roligt det är) och stämplat med några swirl-stämplar.


Journaingen har jag skrivit på en tag och stoppat in bakom fotot.
Bandet jag fäst på tagen har jag färgat med mist.
 

Papper, stämpel, mist och snöre...

Önksar Er alla en trevlig dag!

Hej från mig,
Eivor


BlogCandy hos Pion DesignToday is PionDesign 1 year anniverary and we would like to celebrate with some wonderful blog candy!! 

Click in to Pion Desings blog and see what you need to do to have the chance to win the entire collection of From My Heart II and From My Heart II 6x6

The winner will be announced 14th of February, on Valentines Day.
Good luck!!

Kram från mig,
Eivor


LO: Din speciella kanin - PionDesign

En sida till Philips "första-året-album", i blå-gråa papper från PionDesign och papperskollektionen Minnenas Atelje.

Jag har scrappat med papprerna Ornament och Rosenring i 12x12 storlek. Närmast fotot har jag använt Anemon i storlek 6x6. Lager-på-lager är något som jag gillar! Här har jag skapat en layout med papper från kollektionen Minnenas Atelje. Jag har använt mig av papprerna Ornament 12×12 och närmast fotot har jag använt Fotoram & Anemon 6×6. Jag har klippt ut bokstäver från Klippark, en liten tag från Tagark och journaling är skrivit på remsor som jag gjort av pappret Ornament. Layouten är dekorerad med spets, blommor och blad.


Lager-på-lager…kanterna har jag ruggat upp lite och sedan sytt med maskin runt om.

Jag har skapat efter en skiss som jag ritade till Klubben Pysslarnas månadsutmaning.
Så har ser den ut...


Önskar Er en trevlig dag!

Kram från mig,
Eivor


LO: Perfect day - PionDesign

Vackra papper från PionDesign. Vacker och perfekt dag i mitt liv!! Bröllopsdagen!

Min första LO med papper från den underbara kollektionen Från Mitt Hjärta II.  De vackra papper jag använt mig av är Rosenram, Bårder, Klippark och Rosenröd. Jag har klippt ut ett “postcard” och ett litet frimärke från Klippark och fjärilarna är utklippta från Bårder. Jag har dekorerat sidan med spets och band, blommor i mestadels vitt och blad.


Jag tycker dessa papper har så vackra mönster i kanterna. Diskret, men en underbar detalj!

Jag är med denna LO också med i Utmaningsbloggens månadsutmaning som var ett bingo.
Jag har följt rad nr 1, vågrät...band, blommor och blad, spets och knappar.

Kram från mig,
Eivor


PionDesign - DesignTeam 2012

Now it´s time to announce the Pion Team for 2012.
As you can see some of the Design Team-girls remains with us one more year. We are so happy, a big thank you to Anne, Eivor, Marianne, Ulrika and Vicky!


We knew that it would be difficult to choose Guest Designers among all the amazing entries we received, but finally here they are… 15 new creative talents. A warm welcome to you all!
'Som jag skrivit tidigare är jag otroligt glad och stolt att få förtroendet att skapa för PionDesign ytterligare ett år!!!

Kram från mig,
Eivor


365 dagar


Jag förstår inte riktigt att det reden har gått 1 år!
 Idag är det 1 år sedan min pappa somnade in i sjukhussängen med oss, familjen, bredvid sig.
Jag kom till honom först och jag kommer aldrig att glömma den stund som jag ensam satt bredvid honom.
 Jag var så rädd att han skulle somna in innan de andra hunnit komma.
Jag satt och höll honom i handen och pratade med honom. Jag berättade hur mycket jag älskade honom och vilken bra pappa han var. Jag berättade att pojkarna hälsade och sa att de älskade sin bästa morfar.

Jag kommer aldrig att glömma hur hans hand som jag satt och strök såg ut. Det var en jobbig stund, men samtidigt är jag glad att jag fick den stunden själv med pappa. Det var jobbigt, men fint, för jag visste att han skulle snart lämna oss, och det blev min och pappas speciella stund och farväl.
När min syster kom var det skönt, jag var inte ensam längre. Efter ytterligare ett tag kom min mamma och min farbror. När min bror kom kändes det bra, vi kunde alla sitta bredvid pappa. Sist att komma till sjukhuset var Peter och sedan Samuel. Vi sa inte så mycket, vi var bara.
Pappa somnade in i lugn och ro, och jag kommer aldrig att förstå varför han var tvungen att lämnade oss så tidigt!

Idag ska jag och pojkarna åka till graven och tända ett ljus, sedan blir det lunch hos mamma. En dag för eftertanke och en dag att ge varandra en extra kram!

Jag saknar dig pappa!!

Kram från mig,
Eivor


LO: Allra finaste - PionDesign & Liftutmaning

Jag har skapat mitt andra alster med den nya fina kollektionen Från Mitt Hjärta II från PionDesign. Denna LO går i klar, men mjuk blå färg och vad passar bättre än att scrappa om våra finaste pojkar?!

Jag har hakat på en liftutmaning hos Veckasnyaskiss och denna LO är mitt bidrag i den utmaningen.

Jag har använt mig av pappret Förgät mig ej som bas/bakgrund, det är så fint med blommorna runt kanterna! Till bitarna som jag skurit ut har jag använt Valentineänglar och Förgät mig ej, och sedan har jag klippt ut fjärilar från Bårder.

Jag har liftat Fias layout Allra finaste tjejen. Jag gillade upplägget med papprerna, detaljernas placering och det enkla men fina med hennes LO. Här nedan ser Ni hur den jag liftade ser ut.


Jag önskar Er alla en trevlig kväll och på återseende *ler*.

Kram från mig,
Eivor


Nya papper från PionDesign - Från mitt hjärta II

Så har jag nöjet att meddela att PionDesign har släppt en ny papperskollektion, Från Mitt Hjärta II !! De är helt underbara! Papprerna är i mjuka färger, rosa, blå, gröna och bruna. Har Ni inte kikat på dem ännu så gå in hos PionDesign och gör det...

Sedan måste jag ju skriva om ngt som jag hållit för mig själv ett tag, eller inte skrivit här i alla fall*ler*. Jag har fått fortsatt förtroende av Jenny och Theresa att vara designer för dem och Pion Design ytterligare ett år. Jag är otroligt glad och stolt!!
Tack Jenny och Theresa!!
Kikar Ni in i bloggen så ser Ni också en liten bild på oss alla i teamet + Jenny och Theresa *ler*

Önskar Er alla en trevlig dag!

Kram från mig,
Eivor/Ejja


Kort: Värmeljuskort - PionDesign

Gjorde en liten nyårsgåva till en underbar och gullig granne som vi har.
Ett liten kort med plats för värmeljus.

Papprerna som jag använt kommer från PionDesign ock kollektinen Minnenas Atelje 6x6. De passade perfekt!
 Jag har använt mig av papprerna Ros & Rosenhav. Bilden på framsidan kommer från Mormors vind. Jag har dekorerat med en liten fjäril, lite bling och blommor och blad.


Har klippt ut en blomranka och fäst på 3D-kuddar.


Innuti har skrivit en hälsning på en tag från Minnenas Atelje - Tagark och på fickan har jag fäst "spillbiten" som blev när jag gjorde hålet på asken för ljusen. Tycker verkligen om det småblommiga pappret!


Baksidan är utan dekorationen, men jag visar det ändå. Det papper jag använt på fram och baksida är så vackert med blommorna i hörnen.

Önskar Er en fin dag!

Hej från mig,
Eivor/Ejja


Blogcancy hos VeckasSkiss

Jag har hakat på ett blogcandy i sista minuten, nämligen firandet av nystartandet av VeckansSkiss!


De har ett härligt candy, och jag tänkte prova lyckan och se om jag blir den lycklige vinnaren.


Visst var det mycket fint!! Skynda Er att vara med, vinnaren presenteras imorgon 3/1.

Hej från mig,
Eivor


RSS 2.0