Kort: Jag bjuder på fika - Pion Design


De är så söta papprerna med olika fika-dukningar från kollektionen Till Mor! från Pion Design! Jag kunde inte låta bli att göra ett litet kort till en vän som jag vill bjuda på fika.


De papper jag använt är Dukade fikabord 6x6. Jag har gjort remsor av Bårder, Blombukett 6x6 och Dukade fikabord 6x6. Två tags från Tagsark får också dekorera framsidan av kortet.


På baksidan av kortet har jag använt Morsdagsros 6x6, hjärtat är utklippt och satt på 3-d kuddar. Jag har också klippt ut rosor från Bårder och fäst på hjärtat.
Bokstäverna är från Klippark och remsorna de är fästa på är från Bårder och Blombukett.
I lilla flaskan har jag stoppat in en textremsa från Bårder.

Önskar Er alla en trevlig helg!

Kram från mig,
Eivor/Ejja


Morsdagskort - Pion Design

Jag hade nästan glömt hur roligt det är att scrappa kort, så det kommer fler...
Detta kort är skapat med underbara papper från kollektionen Till Mor 6x6 från Pion Design.
De är så vackra, i både färger och mönster.
Det är en verkligen en fröjd att få arbeta med dessa!

De papper jag använt mig av är Morsdagsros, Dukade fikabord och Bårder (12x12). 
Jag har också sytt runt några kanterna och dekorerat med lite blommor.


Här är baksidan på kortet och jag har använt papprerna Dukade fikabord , "fickan" är från Klippark och tags från Tagsark.  Jag har scrappat fram-och-baksida på samma cardstock 15x15, det blev riktigt bra så det kommer jag att göra fler gånger.
Önskar Er en trevlig dag!
 
Kram från mig,
Eivor/Ejja


Kort: Ett manligt kort - Pion Design

Det är ett bra tag sedan jag scrappade ett kort, men oj så roligt det är! Detta kort är till min farbror som fyllde 60 år 13e mars, samma dag som vår älskade Philip!!

Jag har scrappat med papper från Pion Design och kollektionen Till Far - Blommor till far, Pontiac och Tagark. Bilden är från Från mormors vind - Följ mig. Det blev ett ljust kort och sparsamt dekorerat, mycket för jag tycker att papprerna är så vackra, men också för att jag tycker det passar på ett kort till en herre som blir lite äldre (om man får säga så *ler*)

Tyvärr så tog batterierna slut i kameran så jag hann bara fota framsidan, så detta var allt för denna gång...

Trevlig dag!
/Eivor


LO: Din speciella gubbe - Pion Design

Till SvenskScrapbookings skisstävling i Februari skapade jag ett alster. Jag gillar ju skisser, och det blev en sida om hur Philip under en period alltid hade en speciell plastgubbe i munnen.

Jag har scrappat med papper från Pion Design och kollektionen Till Far. De papper jag använt är Riksdaler och Fickur. Lite spets, lite bling och skätt av röd färg får också pryda min sida.


Önskar Er en trevlig dag!

Hej från mig,
Eivor/Ejja


The Color Room #102 - "Vi 2" - Pion Design

Jag, tillsammans med Anne, Marianne, Vicky och Ulrika har fått äran att vara gäst designer hos The color Room under mars månad, när Pion Design är sponsorer. Det är fantastiskt roligt! Jag har arbetat med kollektionen Till Far.

Färgerna och skissen ser ut såhär...


Här är min tolkning "Vi 2"

Jag har använt papprerna Blommor till far, Skofabriken och Kostym. Tags från Tagark, bårdremssa från Bårder och journaling ruta och fjäril från Klippark.


Jag tycker det är så vackra blomrankor på dessa papper så jag har klippt ut några som jag fäst med 3-d kuddar runt layoutens kantg och några har jag plaserat bredvid fotot.


Lager-på-lager, ruggade kanter och utklippt blomranka...

Önskar Er alla en trevlig helg!

Hej från mig,
Eivor/Ejja


Nya papper från Pion Design!!

De har gjort det igen!! Jenny och Theresa är verkligen duktiga! Nu släpper Pion Design en ny kollektion "Till Mor" och den är som Ni förstår alldeles underbar! Det är 15 dubbelsidiga papper i 12x12 och de finns också i storlek 6x6.Hittar bara ett ord för papprerna just nu och det är VACKRA!!
Papprerna är klara för leverans, så det är bara att kika in hos Pion Design och beställa dem*ler*.

 Trevlig dag!
/Eivor


Vår älskade 3-åring!!

Så är det äntligen den dag som Philip har längtat till... Det är hans födelsedag och han blir 3 år!

Han har länge pratat om när han blir 3 år då blir han en stor kille. När vi i förrgår pratade om att han skulle fylla år, berättade han att när han fyllde 3 år då skulle han flytta "hemifjån" ??!! What?! Jag försökte säga att han kanske kunde vänta några år, men han var fast besluten av att det var det han skulle göra och vi var välkomna till honom på hans kalas... "däj båtta" och så pekade han på huset bredvid vårt. Phuu, han ska i alla fall inte flytta långt *ler*.

Vi började med att sjunga och fira honom med paket, macka och saft på säng. Vi har tagit en sovmorgon, myser lite och äter frukost tillsammans och så går vi till dagis först vid 9-tiden.
Kalas blir det för del av släkten efter dagis och arbete och på lördag blir det kalas nr 2. 
Jag hoppas hans dag blir alldeles underbar och bra, och precis som han vill att hans 3-årsdag ska bli.

Kram!
/Eivor


RSS 2.0