Stugdagar

Första övernattningen i stugan blev förra helgen och oj så skönt, äntligen är vi där. Fix med vatten och vips var det igång. Lite vädring av sängkläder, damsugning och skurning och vips var vi redo att bo där. Vi var ute en hel del, gungade, krattade, käkade middag och spelade spel som lördagsmys istället för att se en film. Det var kul att göra något, istället för att "bara" se en film. Hoppas det blir fler sådana kvällar.
Vi firade också mamma på morsdag, med grillat och tårta till lunch = jammi!!

Helgen i lite bilder...
Kevin: -Det här är livet, eller hur Philip?


Morsdagsfika hos mamma.

Önskar Er alla en trevlig dag!

Kram från mig,
Eivor/Ejja


Kort: Tacksam

Idag vill jag visa ett kort som jag skapat efter kortskissen som DT Marianne ritat till PionDesigns vårtävling som var under maj månad.
Jag har dekorerat kortet sparsamt, ville visa de underbart vackra papprerna från kollektionen Sagan om våren. Kortet går i ljusblått och brunt, vilket jag tycker passar så bra ihop. Det material jag använt är Vårdikt 6x6Från Mormors Vind - Vårhälsning och textremsa är från Till Mor - Båder.Imorgon har hela familjen ledigt från jobb och förskola, vi har tagit lite semester. Jag och Peter åker till Stockholm (fre-sön) och barnen åker till farfar och Gunilla på Sandön. Peter ska springa Stockholm Marathon och jag ska hejja och kanske shoppa lite...
Pojkarna ska få blir bortskämda, ompysslade och bastubadade på farfars stuga.
Tror det kommer att bli en bra helg för oss alla.

Önskar Er alla en trevlig helg!

Kram från mig,
Eivor


LO: Vacker

Idag vill jag visa en LO som jag skapat "bara för att". Nya papper från My Mind's Eye och serien Lost&Found, damp ner i brevlådan och inte kunde jag vänta länge innan jag klippte i dem *ler*. Pappreran är sååå JÄTTEFINA!!
Det blev en sida om vår son Philip när han till min stora glädje posserade bra på vår säng när han bara var några månader.

Sidan har ganska mycket möster på, men papprerna passar så bra ihop. Jag hade en tanke/skiss i mitt huvud och så körde jag bara på, inga regler, inga funderingar bara vackra papper, dekorationer och ett fint foto. Färgerna är i ljusgrönt, beige, grått och brunt.
Bakgrundspappret med text och prickar är supervacker. Det har nämligen glitter runt varje prick. Me like!!
Har sytt rung kanterna på vissa bitar och gjort några vimplar. Dekorationer som blommor och bling måste ju också vara med på sidan *ler*.
Önskar Er en trevlig dag!

Hej från mig,
Eivor/Ejja


Stugbesök

Vi är hemma igen!! Det är skönt att resa bort en stund ,men oxå skönt att komma hem*ler*. Några bilder kommer senare, för det blev förstås en hel del...

Idag drog vi till stugan. Vi vill börja vara där och snart flytta dit, det är ju vår nu och tiden är inne! Det rycker i stugnerven!!!
Vi fixade med pumen/vattnet, som vi vill få till innan vi börjar bo där. Men tyvärr så har pumpen gått sönder under vintern... Vi fick dock en härlig dag ute. Blåsigt men soligt!!
Barnen lekte, Philip blötte ner sig 2 gånger, vi spelade boll, gungade och krattade.

Philip körde sin nya gräsklippare. Kevin tog fram "indiangungan" och han var så glad! Underbart att se hur roligt de tycker det är att bara få springa ute, hämta saker i snickarbodan. Gå på upptäcksfärd vid bäcken, tälja en pinne.

Här är Kevin på favvogungan...
Trevlig kväll!

Kram från mig,
Eivor/Ejja


Hejdå vårt vinterland

Vi säger -Hejdå vårt Vinterland, för en vecka!!! Snön vräker ner och det har varit en kall och blåslig dag. Det har nu kommit säkert 10 cm snö och backen är vit igen!!! Hallååå?!

********
Vi har dock gjort något väldigt roligt, nämligen varit inne och packat våra väskor. Imorgon är tiden inne och vi flyger till Rhodos!! UNDERBART!!
Vi åker med en vännina till mig och hennes familj, sååå roligt det ska blir.
Här ska vi vara i några dagar...


Min nyinköpta SMASH är packad och det ska blir spännande att se om jag fullföljer mina tankar om att fylla dem med härliga semester-och-reseminnen*ler*


Önskar Er alla en trevlig vecka och vi hörs och syns om ett par dagar.

Kram från mig,
Eivor/Ejja


LO: Älskade vänner -PionDesign

Sedan föräldragruppen med våra bebisar i magen har vi (jag & Sara) följts åt, och att se att våra pojkar leka och tycka om varandra är alldeles underbart. Det gör mig varm i hjärtat.
Här har jag skapat en layout med Kevin och Elias, och bilden är verkligen dem. De leker bra, kan sitta nära i soffan och se film, prata, disskutera och bråka och blir vänner igen. De är att vara riktiga vänner !!

Sidan går i ljusa blå-grå toner och det passade riktigt bra till en killig layout. Papprerna kommer från Pion Design och kollektionen Till Mor. Det är Blått Porslin, Klänningar, Riddarsporre, Blå Pensé och Gul Pensé som jag använt mig av.


Jag tycker papprerna är så vackra, med bl.a. ränder, små blommor. Jag har "ruggat" och sytt lite runt papprernas kant och även använt en av mina fina kantstansar. Det blev så fint tycker jag, måste komma igång att använda dem mer och oftare!


Jag har också gjort blommor av papprerna, det är inte heller ofta det händer...men ibland måste jag överraska mig själv*ler*.

Nu är det dags att säga tack för idag!
Jag ska fixa lite med att packa för vår semesterresa. Vi drar till Rhodos på söndag! Det ska blir så galet roligt! Vi åker med en vännina till mig och hennes familj och jag lääääängtar så.

Kram från mig,
Eivor


LO: Underbart ögonblick - Pion Design Sketch Challenge

Pion Design is celebrating spring with a sketch callenge, more info regarding the callenge you can see here.
I have created a layout inspired by the lovely sketch by Anne Kristine.

...and here is my page...

The page is in soft yellow and with wonderful small flower. I have used papers from Till Mor - Vackra damer, RanunkelBårder and letters from Klippark. The edge shaper is used on all the papers, as I think you can see and I haven't used that much of decorations because of the beautiful flower-paper that I love so much and really wanted to be seen.

Hope you will join us in our Sketch Challenge!

Have a nice day!

Hugs from me,
Eivor/Ejja


RSS 2.0