Juletid...

Ikväll är det julgardiner jag pysslar med, det är köket och barnens rum som får nya gardiner. Jag är så nöjd att jag har en relativt ny symaskin (2 år)! Den låter inte som ett tröskverk, som den förra (40år) och den syr fina stygn. Den är perfekt för mig...
Julmusiken med min favvo kille MagnusCarlsson, rött tyg mellan mina fingrar och te som ryker vid min sida.
Jag älskar julen, med allt vad det innebär. Färger, dofter, ljus, god mat, stress, glögg, nyfikna och förväntansfulla barn (inklusive mig *ler*) och tid med vänner och familj... jo, det är fint och mysigt.
 
Det blir också ikväll tankar på just familjen och ja, en person saknas i år också. Min älskade pappa!! Han var som jag blir, ett barn på julafton. Han älskade att vara tomte och jag saknar honom så mycket... när blir det lättare??!
 
En fin 1a advent önskar jag Er alla!
 
Kram från mig,
Eivor/Ejja

LO: Mys stund - Pion Design

Jag gillar inte att vara med på foton, men ibland får jag bjuda på mig själv... detta är ett sådant. Jag vet den härliga känslan att få hålla om mina små älsklingar och värdet för dem att se oss tillsammans. Därför ville jag så gärna scrappa detta fotot.
 
Jag har skapat en layout med de nya papprerna Play Time från PionDesign, jätteroligt såklart! De är fulla med färg och vackra mönster. Det är självklart mjukhet i färgerna och små detaljer som är pricken över " i ", och det är det som gör att de har den rätta PionDesign - känslan.
 Min sida är väldigt sparsamt dekorerat. Jag tyckte att papprerna var så fina och tyckte att de skulle synas så mycket som möjligt. Tycker om mönstrerna och har blandat ganska friskt bland prickar och ränder*ler*.
En ligen vimpel, en liten bård, lite fjärilar och en tag med journaling och vips en layout som jag är riktigt nöjd med.
 
Jag har inspireras av skissen hos Swescrapbook, w.47.
 
Jag pysslar vidare och hoppas snart kunna visa lite mer här...
 
Trevlig dag!
Eivor/Ejja
 
 
.
.
 

Nya papper från PionDesign !

Jag har nöjet att meddela att PionDesign har släppt nya papper, PlayTime! Härliga papper med lek i fokus, fina färger och mönster! 
 
Så här skriver Jenny och Theresa om den nya kollektionen:

Hello,
For capturing the sunniest of memories, Pion Design is now releasing the paper collection Play Time. This irresistible collection features 12 patterned papers in a fun-filled design that will bring back childhood memories for all of us.

There is nothing sweeter than the sound of laughter and play, and with the sophisticated sweetness of this adorable collection you will all be able to capture some of those magic childhood moments. Cars, airplanes and paper dolls are just a few of the images, and the subtle shades are accented with brighter hints of red, blue, green and yellow. With its playful colors and images, Play Time will surely brighten your day and offer you plenty of crafting occasions.

Play Time consists of 12 double sided papers in the size 12x12” as well as 6x6” and is ready for immediate shipping.

Kind regards,
Jenny and Theresa
Pion Design AB

 

Jag ska träffa Jenny idag och få de nya papprerna=jippii!! Det är förstås något som jag ser fram emot. Det är alltid lika roligt att se papprerna och känna doften av dem! Sedan att träffa Jenny blir jätte roligt som alltid, som en bonus*ler*.

 

Måste försöka ta mig lite pysseltid de närmaste dagarna...

Kram från mig,

Eivor/Ejja


Skisstävling hos Pion Design

För att förgylla, vår kanske lite mörka November, har PionDesign ordnat en skisstävling. Det är DT Ulrika/Lillblomman som ritat en alldeles superduper fin skiss. Kika gärna in i bloggen hos Pion Design för att se detaljer om tävligen. Ni har fram till 25/11 på Er att delta.
Här är skissen...
 
Lycka till!!
 
/Eivor
 

Skjuter ut mig i rymden!

Hur svårt kan/ska det egentligen vara att ta en skarp bild på en layout??!!! Jag blir så TRÖTT på mig själv!!!
Har 2 layouter som jag vill fixa med och visa, men jag kan inte lägga upp dem för de blir inte bra. Det är inte roligt att visa något när det inte känns bra och när jag inte är nöjd med fotot.
Tar nya foton imorgon eller senare i veckan. Tyvärr så måste man ju pricka in det fina ljuset som visar sig typ mitt på dagen när man är på jobbet! Här i norr har vi verkligen gått mot mörkare tider.

Har fått många tips på vad jag ska tänka på och hur jag kan fota, men är alltid stressad när jag fotar och då blir resultatet efter det. Nej , lungt och försiktigt nästa gång så kanske det blir bättre.

Nu ska jag gå och duscha och sedan nanna kudden.

Kram från mig,
Eivor (lite irriterad)

LO: Mumsigt pepparkakshus - PionDesign

Ibland kan man som litenkanske inte tro att man får äta upp pepparkakshuset som står som prydnad i många dagar vid jul. Att man också får äta så mycket man vill, verkar helt galet... Så var det för vår älskade Kevin och hans första år när han skulle få krascha och käka vårt fina hus *ler*. 
Denna layout har fler foton än jag brukar har, jag har ofta flera foton på samma sak, men det är ibland lite trickigt att få det bra. Nu körde jag bara på...ville verkligen ha med alla och det blev bra. Kul att ha alla foton samlande.
 
Papprerna som jag använt kommer från Pion Design och kollektionen Waiting for Santa II - Merry Christmas, Christmas flower, Cut out Sheet. Underbara juliga papper som passade perfekt till denna sida.
 
Trevlig dag!
 
Kram från mig,
Eivor/Ejja
 
 
 

RSS 2.0