Kort: HippHippHurra

Jag vill idag visa mitt första kort färglagt med Copics!! Det är lite trickigt men jag ska försöka träna och träna och hoppas att det blir lättare allt eftersom *ler*. Jag har skapat ett kort till min svåger som fyllt år i början av april, och jag passade då också på att vara med i Copic Marker Sverigs första månadstävling med mitt kort. 
Jag har använt mig av följande färger:
Hud:E0000, E000, E00, E50
Hår: E37, E35, E33, E31
Tröja: G94, G82, G40
Byxor: E35, E33, E31, E50
Blommorna: R27, E24, E22
Skor: E37, E35, E33, E31
Vingar: C0 + blender
 
 
 
Det var länge sedan jag skapade ett kort med färglagt motiv, men det kanske det blir ändring på nu. Att det är roligt (MEN svårt) att använda Copics är plus i kanten. Jag har "samlat" på mig pennor sedan i höstas, men inte fått till färgläggningen bra och alltid slutat måla. Nu ska jag verkligen ta mig i kragen och öva oftare och mer *ler*.
 
Önskar Er alla en trevlig dag!
Kram från mig,
Eivor/Ejja
 
 

Kort: Till en glad pensionär

Denna vecka hade Veckans Skiss en stilren och inspirerande skiss. Jag använde den till ett kort som vi gav till min svärfar i lördags. Han blir nämligen denna vecka en glad pensionär *ler*, det firade vi med god middag på restaurang. Mycket trevlig!
Här är min tolkning...
Älskar färgerna och mönstrerna på pappret! Första gången på lääänge jag gör ett kort utan motiv=me like!
 
Dekorerat kortet sparsamt, men en blomma och bling är ju aldrig fel...
 
Hej från mig för idag,
Eivor/Ejja
 
 

Påsklovet

Vi har haft ett underbart påsklov! Soligt och ljusblå himmel. Vi har åkt slalom och varit i stugan, faktiskt försökt varva och köra varannan dag. Jag har börjat jobba efter lovet, men pojkarna är fortfarande lediga så de får njuta av lediga dagar en stund till. Idag lät det som att det var badhus som gällde.
Här kommer några bilder från lovet....
 
Philip & Peter på väg till liften i slalombacken. Dagen efter lärde han sig att åka själv , från toppen. En mycket stolt liten kille *ler*.
Kevin kör på och här har han lärt sig att stanna med en "sladd". Nöjd!
Underbara stugan, med myyyycket snö. Altanen skottades och stolarna åkte fram, premiärfika på altanen=härligt!!
Snöööö!!!
Hockeysnacks! Har sett mycket hockey oxå. Vi håller tummarna för Luleå ! B.S.T.L!! Ikväll är det match igen...
 
Sist men inte minst, ett foto på våra fina killar. Nyklippta och nöjda.
 
Nu ska jag arbeta lite. Under lunchen blir det till InterSport och kolla lite slalomskidor och även till Rusta för att kolla lite trändgårdsgrejor + till Granngården ...måste ju börja planerar inför våren och sommaren *ler*
 
Kramelikram från mig,
Eivor/Ejja
 
 
 
 
 
 

LO: Bus i höstlöven

Under sportlovsveckan var jag ju med i Scrap-Perras crop och med mitt bidrag i teknikutmaningen lyckades jag knipa hem vinsten!! Det känns jättekul och jag blev jätteglad!!
I teknikutmaningen skulle man använda något som man inte använt tidigare. Jag valde att scrappa med ett overlays som bas, vilket jag aldrig gjort tidigare. Lite trickigt men min layout blev riktigt bra *ler*.
Jag lät mönstrena på overlays:et "vara med" och dekorera sidan. Lite blommor och bling fäste jag förstås...
 
 
Var lite trickigt att fota, när det är genomskinligt så jag fotade mot en vit sida också.
 
Vi fortsätter att vara lediga hela familjen i två dagar till. Mysigt! Vi har varit i slalombacken och i stugan under påsklovet. Tänkte visa lite bilder senare, det har varit härliga dagar.
 
Önskar Er en härlig dag!
Kram från mig,
Eivor/Ejja
 
 

RSS 2.0