Kladd och klet ...

Hade lite roligt igår kväll i pysselrummet... jättejättelänge sedan jag kladdade med akrylfärg, men igår var det dags.
Jag har skapat ett alster till Scrap-Perras sportlovstävling och jag erkänner att jag var skitnöjd där jag satt igår.
Kortet har jag inte fotat ännu så det kommer lite senare ...
 
Idag åker jag och syster till mamma för att få lite middag och hämta min slalomutrustning. Vi ska försöka komma igång och åka med pojkarna. Premiär blir på torsdag & fredag , när jag också får sportlov *ler*
 
Hej från mig från ett soligt och varmt norr!
//Eivor
 

LO: "Nu ska du bli en riddare"

Inspirationen tryter, jag är vilsen i hur jag vill skapa, söker efter "min stil"...och svaret blir återigen samma, jag har nog ingen speciell stil och det är bara att jag köper läget *ler*. Jag skapar som andan faller på, och jag är riktigt nöjd med det svaret just nu. Måste man ha någon stil egentligen?
 
Här har jag skapat en layout som jag är riktigt nöjd med. En sida där mina barn finns med (som oftast), en sida som jag funderade mycket på hur jag önskade ha, en sida som jag provade mig fram på och tog idéer från olika  alster och så här blev min layout:
 
När storebror tycker det är dags att bli riddare är det bara att säga -jaha. Philip var så intresserad av Kevins svärd, tittade och vevade och till sist tyckte Kevin att tiden var inne att kora en liten riddare.
 
Spets, utstansade kanter och lite rivna kanter. Lager-på-lager och lite stämplat längs under.
 
 
Trevlig dag!
 
Kramelikram från mig,
Eivor/Ejja

Barnens pyssel

I helgen som var åkte Kevin till mormor och han var beslutsam om att det skulle handarbetas. Han sydde ett lite gossedjur och började att sticka.
Gossedjuret ville han göra till mormor så hon inte skulle vara så ensam, men efter ha gjort den klar, blev han så nöjd så han ville ha den med sig hem. Det slutade med att mormor blev utan *ler*.
 
 
Hemma i Luleå fick Philip välja lite pyssel när vi var på stan på lördagen, det blev pärlor och en pärlplatta i form av ett hus. Söndag morgon var han redo och pärlandet var i fullgång redan vid 07:30... det är inte riktigt klart ännu, men varför stressa?
 
Önskar Er alla en fin eftermiddag och härlig fettisdagskväll!
 
Kram från mig,
Eivor/Ejja
 

LO: Lek i sandlådan

I januari var jag ju på Klubben Pysslarnas månadsträff och här är den andra layouten som jag gjorde då. Det var till en skissutmaning, men långsam scrappare som jag är hann jag inte lämna in i tid... att jag läst instruktionerna dåligt och jag fick "börja" om kan ha med tidsbristen att göra erkänner jag *ler*
Det blev en sida i gröna toner och med lager-på-lager. Fotot är på våra älskade pojkar när vi var hos mormor och lekte i sandlådan tillsammans *älskar*.
 
 
 
 
 Idag har Kevin åkt till mormor för att sova över och vi andra försöker roa oss med lite fika på stan och TV-spel. Ikväll har vi lyxen att vara bortbjudna till kära vänner på middag och mello-kväll=me like.
 
Kram från mig,
Eivor/Ejja
 
 
 

LO: Älskade storebror

 Att vara lillebror är inte så tokigt. Sommaren för 3 år sedan (oj, vad fort tiden går) ville han så gärna gunga, och självklart fanns en stolt storebror redo att ge fart. Bröderna skrattade så gott och Philip var så glad. Att se hur han så nöjt tittar på sin storebror är så härligt. 
Den här layouten har jag skapat efter skissen hos Swescrapbook w.5. Jag älskar verkligen skisser!!
Jag försöker hitta tillbaka till tjusningen med att scrappa och "bara" köra på. Jag bläddrar bland alla mina fina papper och väljer och skapar med hjärtat, för mig och för att detta är det bästa jag vet. Det är såå underbar hobby jag har!
 Jag hoppas ingen såg mig när jag scrappade denna layout, tror jag log mest hela tiden. Jag blir så glad när jag ser på fotot*ler*.
 
 
 Lager-på-lager skadar ju aldrg. Har sytt runt kanterna och dekorerat sidan med bl.a. spets och bling.
 
Nu blir det melodifestivalen och lite godis. Kevin är som jag, taggad och redo. Peter ligger i soffan och är väl halvintresserad och Philip har äran att sova över hos bästa faster Pilla och super Danne.
 
Kram från mig,
Eivor/Ejja
  

RSS 2.0