LO: Lycklig

 Ett underbart foto på vårt lilla charmtroll Philip. Det berättar allt om hur glad och lycklig han var när han precis som storebror fick ta fram sin cykel.
Jag har inspirerats och skapat efter Lillblommans Skiss i Januari. Underbara skiss som passade mig. Det blev för mig en färglad sida com jag tycker mycket om.
 
Lager-på-lager ligger mig varmt om hjärtat, självklart blev det lite sånt på denna sida *ler*.
 
Tycket om mönstret och färgerna på alla papper! Sedan journaling och blin är ju nästan ett måste.
 
Lillblommans fina skiss att tolka i Januari var denna.
 
Min sida skapade jag under vår klubb Pysslarnas träff i januari, 21a. Alltid lika kul med träffar, inspiration fick jag och att prata med lika sinnade är alltid underbart.
 
Önskar Er alla en trevlig dag! Här hos oss ska jag och mannen försöka kurrera oss, vi åkte på magsjuka i natt...och så ska jag hålla tummarna att jag blir den lyckliga vinnaren förstås *ler*.
 
Hej och kram från mig,
Eivor/Ejja
 

En stund på ett café

*blid från blixman.blogg.se*
 
Att få en stund med en kaffe och god kaka en eftermiddag med vänner ger energi!! Jag hade en sådan stund igår och jag hoppas på fler sådana stunder.
På ett café i stan tillbringade jag 2 timmar och bara pratade och tittade på människor. Det gjorde mig glad och jag har lovat mig själv att det ska inte dröja lika länge till nästa gång.
 
Önskar Er alla en trevlig dag!
Kramelikram
Eivor/Ejja
 

Nytt år!!

Nya året har kört igång och livet rullar på som det brukar och som det ska. Många lediga dagar blev det under jul och nyår och det är ju alltid trevligt. Tid med familjen värderas!
 
Självklart önskar jag att 2013 blir alldeles underbart!
Jag ska krama mina barn och man ännu mer, skratta oftare, självklart scrappa mer och träffa mina vänner oftare. Jag ska slutföra saker jag påbörjat/påbörjar och sätta planer & idéer i bruk.
 
Tänkte visa några bilder från början av året.
 
Välkommen 2013-nyårsdukningen och festen kan börja!
Fyrverkeri & raketer!!-Tommy "äger" (enligt Elia & Kevin)
 
Nyårsdessert = hallonbomb!
 
 Philip somnade i soffan på måndag em. Första dagen på dagis avklarad...lite trött.
 
Pepparkakshuset åkte i tisdags ner i pojkarnas magar. Alltid lite roligt och spännande.
 
*foton från instagram, så kvaliten är inte den bästa...*
 
Idag åker jag och Philip till mamma. Idag vill jag vara med henne och är glad att syrran också ska dit. Ida vill rå om mamma. Idag är det 2 år sedan pappa somnade in. Saknaden är lika stor och det känns fortfarande overkligt...
 
Önskar Er en trevlig fredag och trevlig helg!
Kram från mig,
Eivor
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0