Lite gladare...

Ibland vill inte kroppen det jag vill!! Jag har sedan i höstas haft ett träningskort på ett gym i stan, som jag sparsamt använt. Full av energi och glad i sinnet hade jag som mål att komma igång med efterlängtad träning. Tyvärr så blev det inte riktigt som jag tänkt mig. Kroppen och huvudet ville inte det jag ville... huvudvärken var ett faktum efter träningarna och när jag blev liggande(tillviss del på jobbet) i 2,5 dag var det inte hållbart. Jag började besöka en kiropraktiker som sa nej till träning i flera veckor, sedan ok att prova träna och då kom huvudvärken tillbaka. Jag tänker om, och skippar pass, provar ren styrketräning istället... huvudvärk igen. Igår var jag ledsen i sinnet, för det var då jag hade huvudvärk igen efter ett, det första passet styrka och jag erkänner att hoppet börjar försvinna. Jag ska ge styrekträningen några gånger i alla fall, måste verkligen ge det en chans. Kommer värken tillbaka så säger jag upp mitt träningskort och gråter en skvätt och hittar något annat att göra. Promenera kanske, jag är glad åt det lilla *ler*.
 
För att blir lite gladare i humöret har jag tänkt att ta mig lite scrapptid denna helg. Det är nämligen Påsk cybercrop hos Scraplagret som jag tänkte ta mig an. Flytta fokus till något annat än huvudvärken...
 
Önskar Er alla en trevlig påsk helg!
 
Hej från mig,
Eivor/Ejja
 
 

LO: En ängel bland änglar

Min layout idag handlar om en ängel som alltid finns nära mig, som stöttar mig, som hjälper mig fram till rätt beslut när jag velar och funderar och hon lyssnar alltid om/när jag vill prata. Den handlar om min älskade syster, som är min speciella ängel.
Jag har skapat i vita ljusa toner, med lager på lager, blommor, band och spets. Jag är jättenöjd med min sida.
 
Layouten skapade jag till den cybercrop som Klubben Pysslarna höll i februari. Jag lyckades knipa hem vinsten med denna LO och det gör mig jätteglad! 
 
 
 
 
Önskar Er alla en fin dag!
 
Hej från mig,
Eivor/Ejja

Veckans val !!

Jiipppii! Jag är otroligt stolt att kunna skriva att jag blev Veckans Val (skissen w.10) hos Veckans Skiss!!  Jättekul och jag tackar för att jag blev utvald!
 
Kramelikram från mig,
Eivor/Ejja
 

Kort: Grattis

Scrap-Perra hade en sportlovstävling/crop i februari och jag lyckades skapa 3 alster! Jippi!! Tävlingarna var väldigt inspirerande och jag funderade lite på hur jag skulle tricka ihop mina alster, men oj så roligt och nöjd jag är med det jag skapat.
 
Först ut blir det mitt kort till Recept utmaningen. Detta var något som jag verkligen gillade! Jättekul!
Lite blommor, band, charm, knappar, pälor, färg och 2 mönstrade papper var i receptet...
Cirklarna är skapade av akrylfärg och toalettrulle och fingerborg *ler*. Som man brukar säga : "- man tager vad man haver"
 
Jag har lagt till titeln, då jag vid skapandet inte riktigt visste vem som skulle få kortet.
När så födelsedagsbarnet var bestämt, dekorerade jag insidan också...
 
Jag önskar Er en härlig fredag och trevlig helg!
 
Kramelikram från mig,
Eivor/Ejja

Philip 4 år

Så är äntligen dagen med stort D här!! Vår underbara lilla Philip fyller 4 år idag!!
(så här glad var han i morse innan dagis, en spännade dag framför sig)
 
Som han har väntat och längtat. Sista 14 dagarna har frågan varit...hur många dagar är det tills jag fyller 4 år?
När vi idag på morgonen "överraskade" (han vankade 5:50 och jag fick be honom ligga kvar i sängen en liten stund...) honom med bulla, mjölk, paket och sång var lyckan total!!
 
Grattis älskade Philip!
 
Kram från mig,
Eivor/Ejja
 
 

LO: Vår familj

Hos Veckans skiss så var det en skiss där ett stort foto gärna kunde scrappas. Det inspirerade mig och jag hittade ett stort foto på hela vår familj, Fam. Larsson *ler*. Jag och "mina" älskade killar.
Jag vred på skissen lite och här min tolkning...
  
Fotot gör verkligen att jag längtar till sommaren! Vi älskar vårt lilla paradis i Bjurs, grilla och käka på altanen..om några månader, typ 3 månader bara, är vi där *ler*
 
Önskar en trevlig kväll!
Kram från mig,
Eivor/Ejja
 
 
 

Kort: Dreams

Till klubben Pysslarnas månadsutmaning skapade jag ett kort i lila. Ett kitt som jag fått i juklapp av just klubben. Ovanligt men roligt, måste damma av mina lila papper *ler*
Jag har inspirerats av en skiss som Sockergrynet ritat till Sirap i Paris.
 
 
Skissen är denna ... 
 
 Idag är jag och Kevin hemma. Kevin kände sig hänging, snorig, ont i halsen och ont i huvudet. Det är lite legobygge som gäller och lite slö-tittande på film. Lillebror var så sugen på dagis så han får en stund där idag , hämtar honom tidigare.
 
Önskar Er alla en fin dag!
Hej från mig,
Eivor/Ejja
 
 

LO: Mina 2 fina

Det är underbart att bläddra bland foton! Jag "hittade" dessa foton på min älskade syster och vår fina Kevin och ville ju själklart scrappa det *ler*.
Jag har scrappat layouten med mycket lager-på-lager, blommor, spets och band.
 
 
 Jag har inspirerats av Veckans skiss w.5. Jag vred på skissen, som Ni kanske förstår *ler*
Trevlig kväll!
 
Kramelikram från mig,
Eivor/Ejja

RSS 2.0