Systrar på äventyr

Jag drömmer mig tillbaka... hittar gamla foton och vill dela med mig av en av många bra helger under 2014!
 
Jag och min syster var ju i Stockholm och hade en alldeles underbar helg tillsammans. Det var kul att få rå om syster och bara vara. Vi har varit på Bak-och Chokladfestivalen och på musikalen Flashdance! Roliga dagar fyllda med godsaker, skratt, middagar och mycket sömn.
Choooooklaaad
 
Godsaker gjorda med marsipan
 
Vi var också med på en bake-a-long i Baklabbet som det kallades. Vi hade äran att vara med när Roy Fares hade en liten kurs i spritsning. Vi fick tips på både vilken smörkräm som är bäst att använda och hur man kan spritsa. Mycket kul att se hur han arbetar och träffa honom. Han är otroligt trevlig!!
Självklart passade jag på att fotas tillsammans med honom *ler*
 
 På lördagskvällen gick vi på musikal. Det var premiär för mig, och jag är helt såld! Den var otroligt bra och vilken upplevele att se och höra allt på det sättet!! Jag är väldigt glad att syrran föreslog att vi skulle gå. 

Kram från mig,
Eivor/Ejja

Tackkort utan stämpel

Ser att jag inte lagt upp ett par inlägg som bloggats hos Moa Pyssel tidigare under hösten, så kanske är tid att visa dem nu istället.

Idag vill jag visa ett kort utan stämpel. Jag har gjort ett tack kort till ett par som var gulliga att låna ut deras extra bil till oss för ett par veckor när vi var utan.
Jag valde att använda dies, band och blommor (förstås) på mitt kort.
Blommor ligger mig varmt om hjärtat. Att kunna arbeta med underbara blommor från Prima är hur trevlig som helst. Den blå är i tyg och helt underbar! Den stora höra vita ger verkligen en trevlig stor dekoration. Sedan lite blad i trä är ju alltid trevligt att använda.
Jag tycker band ger en fin känsla på alter, här har jag använt en bred tjock spets. Bakom har jag fäst "kugghjuls"-die från Joy.
Bilen som jag klippt ut från ett av papprerna blir bra i mitten på kortet och kompletterar titeln "Tack för lånet...". Det var ju en bil vi lånade, så den kommer i fokus och det gillar jag.
Kortet har jag ställt i korthållaren från Marianne Design. Tycker om att kortet kommer upp lite och kan "stå själv".

Det material jag använt kommer från Moa Pyssel, och i detta inlägg längst ner ser ni en lista.
 
Önskar er en fin dag!
Kram från mig,
EIvor/Ejja

RSS 2.0