LO: Underbara miner

Mitt första alster med inspiration av Projekt Life. Vi har i Klubben Pysslarna en cybercrop och mitt bidrag blev en layout. Det var faktiskt riktigt roligt att skapa detta alster och det gick ganska snabbt för att vara mig...
 
 
 
 Önskar er en fin dag.
Eivor/Ejja
 
 

En liten stunds pyssel

Igår kväll satte jag mig en liten stund och scrappade. Det är en skön stund för mig att varva ner och koppla av. Jag var ganska trött, men stommen till ett kort fick jag ihop.
Papprerna är av märket Maja design - Vintage Autumn (paper pads 15x15). Riktigt söta och i fina färger, finns hos Moa Pyssel.
Det färdiga resultatet får ni se om ett par dagar.
 
Erkänner att jag är extra sugen och inspirerad att pyssla, både efter en heldags-scrapping i lördag och så nu när jag fått en plats i Moa Pyssels design team.
 
Önskar er alla en fin dag!
Eivor/Ejja

En härlig nyhet!

Idag kan jag berätta något galet roligt som hänt!!
Jag har fått äran att ingå i Moa Pyssels design team!
Jag blev sååå glad när Lotta frågade om jag ville bli en av dem, vilken underbar fråga!! Självklart sa jag JA och det känns nu väldigt spännande!
 
(klicka på bilden...)
 
Moa Pyssel har kvalitetsprodukter och har en mycket bra service. Jag tycker verkligen att ni ska kika in och se allt fint som finns, från stämplar, dies, massa dekorationer till mixed media och mycket annat.
Moa Pyssel har alltid fri frakt också! 
 
Önskar er alla en trevlig dag!
 
Hej från mig,
Eivor/Ejja
 
 
 

Amsterdam

Jag och mannen har varit till Amsterdam för ett par helger sedan. Det var en födelsdagspresent från honom och vi åkte torsdag 20e och kom hem söndag. Det är verkligen en lyx att kunna dra iväg och få vara tillsammas, bara han och jag, ett par dagar. Jag saknar ju i och försig pojkarna efter 3 timmar, men det är nyttig för mig också...eller?!
 
Vi gick och gick och gick och gick!! Hade regnskurar på förmiddagarna och uppehåll med lite sol på eftermiddagarna. Det har varit otroligt lätt att ta sig fram, speciellt när Peter alltid läser kartan och har bra lokalsinne jämnfört med mig. I och med att stadens kärna inte är så stor hann vi beta av det mesta vi önskade kika på.
Vi har ätit gott, shoppat, sett mycket och sovit tidigt och vaknat sent (om 7:30 är sent...).
 
Amsterdam in pictures...
*tulpaner, tulpaner, tulpaner... så vackra*
 
*blomster i underbara färger, klassisk äppelkaka med MASSOR av grädde och vackra byggnader*
 
Önskar er alla en härlig dag!
 
Kram från mig,
Eivor/Ejja
 

Kort: Bästa vänner - Moa Pyssel

Som jag tidigare skrev gästade jag hos Moa Pyssel förra veckan och idag tänkte jag visa kortet jag scrappade. Det blev kort i rosa och rött.
Formen på kortet är en dies från Go Kreate.
 
Dekorerade kortet bl.a. med seam binding, klädnypa, väsk charm och wood weneers som finns hos Moa Pyssel.
 
Inspirationen att scrappa har kommit tillbaka och jag tar mig tid att pyssla lite då och då, det får mig att må bra.
 
Önskar er en bra dag!
 
Kram från mig,
Eivor/Ejja

Philip 5 år!!

Idag har vi firat vår finaste kille Philip på hans 5-års dag!
Han är väldigt stolt att han nu är "en hel hand" gammal och har flera gånger under dagen visat handen.
*sång, fika och present i sängen kl 06:10 imorse*
 
När han låg i sängen för att sova sa han "mamma, det hääj haaj vajit en jättebja dag!". Det är ord som det som värmer upp hjärtat.
ÄLSKAR!!
 
//Eivor

LO: Bada tillsammans - MoaPyssel

Jag hade förra veckans torsdag äran att gästa en dag hos Moa Pyssel. En mycket fin butik, med underbara produkter. Bl.a dies och stämplar från massa märken, project life, mixed media  och mycket, mycket mer. En titt hos dem kan jag rekommendera, med risk för att det kan blir lite dyrt för er *ler*.
 
Jag fick fina saker av Lotta och jag skapade en LO och ett kort. Jag vill idag visa min layout. Det är en sida om hur mina 3 älsklingsgrabbar tryckte in sig i vår lilla dusch-hörna i vår gamla lägenhet. Det skrattades, sjöngs och lektes med vatten. Jag älskar bilden.
Lager-på-lager med papper från underbara Echo Park - Everyday Electic.
 
Spets, seam binding, tag i canvas, ordstickers och wood veneers är några detaljer jag har använt här och de finns hos Moa Pyssel.
 
Canvas tag ger en härlig känsla och jag tycker om dem väldigt mycket.
 
Önskar er en trevlig kväll!
 
Kram från mig,
Eivor/Ejja
 
 
 

RSS 2.0