Stjärnformat julkort - Moa Pyssel

Vet inte, men tiden går lite fort tycker jag... Alldeles strax är det dags för adventpyntning och kanske hör jag till de få som fortfarande ser fram emot det, men jag längtar! Kan finnas stor risk för att en del av helgen vigs åt just denna sak. Vi ser, jag återkommer...
 
Idag visar jag mitt första kort som jag skapat med formen av en stjärna hos Moa Pyssel. Den var jättekul att göra och faktiskt inte så trickig som jag trodde.
Jag har använt mig av papprerna 6x6, A Gift for You från Maja Design. De är verkligen så fina och så härligt juliga! Stjärna har jag gjort i mörk-röda toner och dekorerat sparsamt. Det går helt enkelt inte ha så mycket på, vill att formen av stjärnan verkligen ska synas. Inuti kan man inte bygga på höjden, kortet måste ju gå att stänga.
Insidan har jag som sagt dekorerat sparsamt. Jag har skrivit ut den stämpel som designats av Moa Design, stansat ut en snöflinga och klippt ut en blomma från papprerna som jag fäst på stämpeln.
Kortet är lite trickigt att stänga, men jag fäste ett par blingstenar vid sidorna så man kan se vilket hörn som ska vara under och vilket som ska vara över. Är man lite försiktig går det finfint.
 
Det material jag använt kommer från Moa Pyssel, och en liten lista finns i bloggen.
 
Trevlig dag till er alla!
Kram från mig,
Eivor/Ejja
 
 
 
 

RSS 2.0