Altrad ask - Moa Pyssel

Fick en idé om att använda de fina hörndiesen jag fick i mitt senaste DT-paket på en liten ask. Började planera och istället för att fästa hörnen, just i hörnen gjorde jag en liten dekoration mitt på asken fylld med blommor, istället för en typ rosett eller annat snöre.
 
Jag stansade ut hörnet fyra gånger (en fyrkant) vek upp dem och efter att fäst blommorna mitt på asken "tryckte" jag försiktigt det utstansade pappret över dem.
Asken klädde jag in med vackra papper från Scapberry's. Ett vackert band passade att dekorera ena hörnet med, det passade i färg tillsammans med både pappret och blommorna.
 
 

Kort med Nellie Snellen - Moa Pyssel

Grattiskort kan man väl aldrig ha för många av?! Jag tänker alltid att jag ska skapa ett par stycken så jag har några "i lager" men det blir aldrig så. Det blir oftas att jag skapar ett kort när det är dags för uppvaktning, för tid att massproduca kort finns inte alltid och är kanske inte min grej. Jag vill att de ska vara lite personliga och då blir det inte att jag skapar för att lägga på hög. Kanske får göra några neutrala någon gång i alla fall , får återkomma om det .
 
Idag visar jag ett kort hos Moa Pyssel, där mottagaren är bestämd *ler*, med vackra hörn och fina produkter från Nellie Snellen.
En söt stämpel från Nellie Snellen får pryda mitt kort idag. En nätt och söt liten sak. Det finns flera motiv i den serien och de skickas fraktfritt, så välkomna att kika in och se om ni hittar någon som ni gillar.
Jag har klippt ut stämpeln och fäst den på en utstansad dies från Joy!. En nyhet som verkligen föll mig i smaken. Stilren, snygg, lite söt men inte för söt...ja, gissar att ni fattar.
 
Jag har lagt papper lager-på-lager och underst har jag stansat ut vackra hörn med dies från Nellie Snellen och också fäst en doilies i svart. Det är nog den som la grunden för mig att använda svart på kortet, ville så gärna använda den.
Jag har sedan bara dekorerat kortet med lite blommor i samma färg som kortet, lila, svart och vitt.

LO: Vacker - Moa Pyssel

Vi har under februari månad fått i uppdrag av Lotta på Moa Pyssel att arbeta med hörndies. Riktigt roligt och kul! Jag gjorde en helt vanlig layout 12x12. Just nu är det ganska sällan som jag gör layouts, men jag fick så vackra papper med i mitt DT-kit, så jag "var bara tvungen" att skapa en fullstor sida.

Idag visar jag min variant av användning av hörn dies och lite andra godsaker som finns hos Moa Pyssel. Mitt sätt att visa hörn blev på en layout och hörndiesen blev en inramning på min sida.
 
 
Jag stansade ut både ett brunt och vitt hörn och fäste på varandra, ville få lite djup i dem och ta upp det bruna i pappret även i hörnen. I och med att det stansar hörnet bara, fick jag klippa i nedre delen av diesen.
  
 
Pappret från ScrapBerry's är så vackert så jag dekorerade bara med olika blommor från Wild Orchid Crafts på ena sidan av layouten. Det är roligt att Moa Pyssel har fått in så många olika blommor från olika tillverkare. En vacker fjäril från Magnolia i rosa och vitt blir en fin detalj.
 
Det är inte ofta jag scrappar om mig själv, men när Lotta skickade de otroligt vackra papprerna från ScrapBerry's kunde jag inte låta bli. Pappret passade så bra till fotona från vårt bröllop!
Jag skrev lite på min layout om dagen och om min känsla, för det är viktigt att få med. Jag använde mig med vackra bokstäver i silver.
 
Materialet jag har använt kommer från Moa Pyssel:
Dies - Nellie Snellen - Vackra hörn MFD 027
Dies - Memory Box - Elegant Scrollwork (tillfälligt slut)
Blommor - Vita hydrangea, Sweetheart Blossom , Spiral stamens, Stamen/pistiller
Fjäril - Magnolia - Cherry Blossom Butterfly - Rosa
Papper - ScrapBerry's - snart i webbutiken
Bling - Papermania - Vita halvpärlor
Små bokstavsstickers i silver - snart i webbutiken
 
Önskar er en trevlig dag!
Kram från mig,
Eivor/Ejja

Bokmärke med Saturated Canary - Moa Pyssel

Onsdagen är här igen och jag har min bloggdag hos Moa Pyssel. Idag visar jag en liten sak som är en liten present och som snart åker i posten till en ny ägare. Jag tycker det är roligt att ge lite småsaker till vänner bara för att.

Jag har skapat ett litet bokmärke, där jag använt den klockrena stämpeln Geekinit från Saturated Canary. Hon är ju bara så söt! Tycker om att färglägga dessa stämplar, för mig som övar med copic sketch funkar det jättebra.
På detta bokmärke har jag inte bara målat utan också stämplat på mönstrat papper, klippt ut vissa detaljer och fäst på stämpeln. Det gör att jag tar upp det mönstrade pappret som är på själva bokmärket i stämpeln och det blir en kul detalj.
Bokmärket är ju sparsamt dekorerat och det är lite av en utmaning att scrappa platt tycker jag. Jag har fäst ett par blommor på varandra, som jag var tvungen att pressa lite och sedan har jag stansat ut ett par fjärilar från diesen Cirkelram med fjärilar från Joy! Formen på hela bokmärket är utstansat från Spellbinders.

Material från Moa Pyssel:
Band - Organzaband
 
Önskar er en trevlig dag!
 
Hej och kram från ett SNÖIGT norr!
Eivor/Ejja
 

RSS 2.0