Grattis till bebisen! - Moa Pyssel

Hej,
 
Mitt inlägg hos Moa Pyssel denna vecka går i blått. Det är ett kort till ett par kompisar till oss som fått en liten kille.
 Med det här bidraget provar jag också lyckan i Pysseldags tävling i januari.
Jag har dekorerat kortet med stora höga blommor och som en ram runt bilden har jag fäst en blom-cirkel-ram-die. Tycker om att jag fick höjden på blommorna att bli ett stöd för ramen.
 
Hälsningen har jag stämplat med de fina stämplarna från You Do. Jag har använt dem tidigare och det är så kul för jag tycker mer och mer om dem.
 
 
Lite annat material i form av en tjock bomullspets tyckte jag passade bra, mjuk och fin.
 
Nästan allt material kommer från Moa Pyssel och nedan har ni ett par länkar till butiken.
 
 
 

Layout med dolt foto - Moa Pyssel

Så är det onsdag igen och dags för mitt inlägg i bloggen hos Moa Pyssel.
Under julledigheten blev jag så sugen på att göra en layout, det var ju så länge sedan jag scrappade en! Det ni idag får titta på är en sida i blått, gult och rött.

Jag har ofta många foton på ett tillfälle, en händelse, och ibland är det svårt att få alla foton på en sida tycker jag. På den här layouten får ni se ett litet knep, som jag kommer att börja använda mig oftare av.
Jag har helt enkelt bara vikt det gula pappret dubbel, fäst foto och journaling ruta där i. Hade jag haft fler foton hade jag ju kunnat fästa det där istället för journalingen. Det går göra på många olika sätt och jag ska prova några andra en annan gång.
Denna vikning är perfekt för mig som älskar journaling och kanske inte alltid vill ha den så den syns. Att stämpla datumet med fina relativt stora siffror blev riktigt bra. Jag ville att datumet verkligen skulle komma fram och synas när man öppnade.
Jag provade att dekorerar med olika färger på blommorna och det resulterade i bra färg på layouten. Den gula är stor och klar i färgen, det blev fint till det gula pappret jag fäst fotot på. De röda blommorna ville jag ha med för att ta upp det lilla, lilla röda som fanns på pyjamasen.
Sedan är ju vitt något som ska finnas på mina alster känns det som, här har jag använt flera olika sorter som finns hos Moa Pyssel.
Det var länge sedan jag använde knappar som dekoration, så jag dammade av ett par röda. Tycker det kan vara roligt att använda lite material som legat till sig och inte använts på ett tag.
Titeln är skriven med stickers alfabet.
 
Layouten i sin helhet, med detaljer som seam binding fäst på en utklippt swirl, canvas tag och papper med hål gjorda med en die från Lala Land Crafts.
 
Materialet jag använt kommer från Moa Pyssel och nedan ser ni länkar till webshopen.
 

Grattiskort - Moa Pyssel

Så har vi fredag och det känns härligt, en lugn helg väntar. Lillkillen är krasslig, men hoppas han kurrerar sig snart och att vi andra klarar oss från förkylning.
I mitt senaste inlägg hos Moa Pyssel visar jag ett Grattiskort med lite ljusa färger tillsammans med härligt turkost. Kortet är ett staflikort, men jag missade att fota just det så ni får föreställa er det i tanken istället.
 
Underbara blommor, rosor i vackert turkost gör kortet så fint. Nyheterna spiral stamens passar bra att fästa lite bakom. Kortet fick också lite seam binding, som jag knyt i en ros och sist fäste jag en vit vacker fjäril på kortet.
 
Min favoritdies från Lifestyle har jag använt när jag stansat ut de papperna och även den vackra bilden från ett klippark från Pion Design. Jag bara älskar den, nr 10!
 
Materialet jag har använt kommer från Moa Pyssel, välkomna in!
 
Önskar er en härlig fredag!
Kram från mig,
Eivor/Ejja
 
 

Grattiskort med sommarkänsla - Moa Pyssel

Wow, nu är det 2015!! Hoppas året börjat bra och att ni börjar komma igång med pysslandet. Jag är glad och nöjd för jag har kommit igång bra. Nu hoppas jag att bara att det håller i sig..

Mitt första inlägg för 2015 hos Moa Pyssel, blir ett grattiskort som i alla fall får mig att tänka på sommaren. Det går i gult, rosa och vitt. Papprerna är färglada och ger en blommig känsla.
Blommorna är i tyg och klara färger. Älskar hur materialet förhöjer alstret och gör det "levande". Jag tycker också om att blommorna är ganska stora. Fjärilar har Moa Pyssel många olika av och det gillar jag. Personligen kan jag nog aldrig få för många olika dies eller stämplar med fjärilar som motiv. Kika här för lite förslag.
En ordentlig tjock spets i bomull och lite twine är alltid fint att dekorera med.
 
Jag har använt mig av en bild istället för ett stämplat motiv, gjort remsor av vanligt cardstock och fäst stickersbokstäver på.
 
Det material jag har använt mig av kommer från Moa Pyssel.
Välkomna in och kika på allt fint som finns!
 
Kram från mig,
Eivor/Ejja
 

RSS 2.0