en tandborste saknas

Min man är på övning denna vecka och hans tandborste är inte där den ska vara. Det låter kanske svamligt, att tandborsten är det jag saknar, men det är hela grejen att han inte är hemma. På kvällen när jag ska borsta tänderna och sova är jag halv...

Jag och mina söner har haft en jättebra dag, inget tjafs eller bråk. Med en 3-åring hemma så hör det till ovanligheterna *ler*. Kevin varit på dagis och jag har faktiskt scrappat när Philip har sovit. Sedan har vi lekt, spelat memory, lagat mat och myst framför Bolibompa.

''

Nu när jag varit själv hemma har jag förstås struntat i TVn och suttit och scrappat=jippiiii!! Måste se fördelarna med att vara ensam. Jag lyckades tricka ihop ytterligare en LO idag. Kan inte fota när det är så mörkt så den visar jag imorgon.

Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen.

Kram från mig som just nu håller tummarna...
/Ejja


Saft och bullar

Igår bakade jag och Kevin lite bullar. Roligt att göra ngt, men enligt Kevin är det lite jobbigt att det tar så lång tid... Han kavlade första degen, smetade ut fyllningen och sen var han nöjd. Pärlsockret fixade han dock på alla, efter att ha ätit lite mellan varven.

När bullarna var klara var det dags för picknik på balkongen. Saften blandades, bullarna lades på fatet och ljusen tändes. Jo, Ni läste rätt...vi tände ljusen för att vi skulle ha en mysig picknik. Solen sken, men vad gör man inte för att sonen ska tycka det är extra roligt.
Bullarna och saften smakade bra och vi hade en trevlig stund på ballis.

Sedan kan jag berätta en rolig sak, Philip har börjat krypa!! Han är 5½ månad nu och galet gullig. Han har börjat vilja gosa och kramas och det är jättemysigt.

Scrappar gör jag lite då och då, ska snart visa det.

Idag åker vi till stugan och kommer hem på söndag. Det ska blir härligt att komma dit och vara ute lite. Vi har lite att fixa, plocka lite bär, ränsa i buskarna och blommorna. Klippa häcken och röja runt om och även i skogen. Tyvärr har vädergubbarna sagt att det ska bli lite regn, men vi får se...

Önskar Er alla en trevlig helg!

//Eivor


Gästinspiratör !!

Japp, Ni har läst rätt...jag har fått förtroendet av Viktoria att vara Gästinspiratör hos
Papper & Sånt under december månad!!


Det känns jätte spännande och jag är sååå glad!! 

Hej från mig
Eivor/Ejja
*skuttar av glädje*

Blog candy

Kika in här och se vilket underbart candy Bev har.Jag kan inte låta bli att hålla tummarna *ler*.

Trevlig dag!

//Eivor

RSS 2.0