Ett litet kort...

...till en kvinna med stort hjärta!
Min älskade svägerska, mina barns faster, min mans syster har fyllt år och det bjöds på tårta av olika slag. Jammi!!!
Hade skapat ett litet kort till henne med för mig ovana färger. Svart stomme på kort har jag nog aldrig tidigare provat, gillar hur det blev.

Jag gjorde detta kort för ett par veckor sedan, till Scrapptorget,  men först nu har Pilla fått kortet. Hennes födelsedag var för en vecka sedan.
Pysslet ligger i vila, och det är väl ok. Känns kul att kunna visa ngt här på bloggen i alla fall.

Allt material kommer från kit från My scrapbook nook. Fantastiskt härliga kit som dimper ner i lådan, ett par gånger till.
****
Annars så arbetar jag och min 3e vecka har snart passerat!! Helt galet vad fort det går. Pojkarna saknar jag självklart på dagarna och jag försöker krama dem så mycket som möjligt på em och kvällen.

Philip har börjat och säga fler och fler ord och nu börjar vi ibland höra vad han menar *ler*.
Kevin har kommit in i ngt stim där han byter kläder flera gånger per dag, han ska själv välja vad han ska ha på sig. Ibland vill han inte ha det vi har tagit fram, men som tur var är han fortfarande liten så vi kan övertala honom de flesta gånger.
 Han frågar också ofta när han får börja "jobba"...han längtar efter sina kompisar. Som tröst kan vi säga att på måndag är det dags och då blir han glad.

pojkarna besöker Hägnan i Kyrkbyn
Peter är jätteduktig på att hitta på saker med pojkarna, så det är härligt att få höra det när jag kommer hem från jobbet vid middagsbordet.

Tack till Er alla som fortfarande besöker min lilla hållplats. Jag bloggar vidare...
Stor kram till Er!

Hej från mig,
Eivor/Ejja


vår fantastiska dag !!


Idag är det 3 år sedan jag och min Peter sa "- JA" till varandra!!
Det var en alldeles underbar dag och jag blir varm i hjärtat när jag minns känslan som jag hade i hjärtat hela dagen. Det är vår fantastiska dag!!

Kram från mig,
Eivor/Ejja


olika dagar

Andra dagen på arbetet har passerat och jag lever! Det är helt ok att sitta framför datorn, svara i telefon och försöka fylla min hjärna med nygammal information.
Jag känner att jag är trött i huvudet, så nu blir det lite Allsång på Skansen och sedan tror jag att jag ska sussa.

Jag önskar självklart att jag kunde vara med mina älskade och tre favorit killar, konstigt vore väl annars? De fyller dagarna med olika aktiviteter och idag var det ett besök på Sandön och farfars stuga. Sol, bad, sand mellan tårna och turer på farfars fyrhjuling...


Som Ni ser och förstår har vi helt olika dagar...

Stor kram till Er alla!
Eivor /Ejja


RSS 2.0