LO: Vacker - Moa Pyssel

Vi har under februari månad fått i uppdrag av Lotta på Moa Pyssel att arbeta med hörndies. Riktigt roligt och kul! Jag gjorde en helt vanlig layout 12x12. Just nu är det ganska sällan som jag gör layouts, men jag fick så vackra papper med i mitt DT-kit, så jag "var bara tvungen" att skapa en fullstor sida.

Idag visar jag min variant av användning av hörn dies och lite andra godsaker som finns hos Moa Pyssel. Mitt sätt att visa hörn blev på en layout och hörndiesen blev en inramning på min sida.
 
 
Jag stansade ut både ett brunt och vitt hörn och fäste på varandra, ville få lite djup i dem och ta upp det bruna i pappret även i hörnen. I och med att det stansar hörnet bara, fick jag klippa i nedre delen av diesen.
  
 
Pappret från ScrapBerry's är så vackert så jag dekorerade bara med olika blommor från Wild Orchid Crafts på ena sidan av layouten. Det är roligt att Moa Pyssel har fått in så många olika blommor från olika tillverkare. En vacker fjäril från Magnolia i rosa och vitt blir en fin detalj.
 
Det är inte ofta jag scrappar om mig själv, men när Lotta skickade de otroligt vackra papprerna från ScrapBerry's kunde jag inte låta bli. Pappret passade så bra till fotona från vårt bröllop!
Jag skrev lite på min layout om dagen och om min känsla, för det är viktigt att få med. Jag använde mig med vackra bokstäver i silver.
 
Materialet jag har använt kommer från Moa Pyssel:
Dies - Nellie Snellen - Vackra hörn MFD 027
Dies - Memory Box - Elegant Scrollwork (tillfälligt slut)
Blommor - Vita hydrangea, Sweetheart Blossom , Spiral stamens, Stamen/pistiller
Fjäril - Magnolia - Cherry Blossom Butterfly - Rosa
Papper - ScrapBerry's - snart i webbutiken
Bling - Papermania - Vita halvpärlor
Små bokstavsstickers i silver - snart i webbutiken
 
Önskar er en trevlig dag!
Kram från mig,
Eivor/Ejja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0