Treat pocket card

Jag blev lite idéfattig för ett par dagar sedan och började då kika runt på olika sidor på nätet för inspiration. Jag hittade mycket och fastnade för ett kort med en ficka och nedstoppad tag, ett så kallat "Treat Pocket card". Jag fylldes med inspiration och kände glädje när jag pysslande. Så underbar hobby detta är!
 
Nu till kortet ....
Jag har skapat ett kort i lila och färglade en söt Magnolia stämpel med Copics Sketch i lila toner. Hur det kunde bli lila vet jag inte riktigt, det bara blev så. Jag kan tycka att det kan vara en svår färg att scrappa med, men jag är riktigt nöjd.
 
Jag har dekorerat kortet med en vacker blomma från Prima, fina utstansade dies och vackra blad i trä. Ni som sett mina tidigare inlägg, vet att jag gillar trädekorationer! De är så fina och blir så fin känsla på alstrerna.
 
Stämpel motivet har jag fäst på 3D-kuddar och bakom det har jag fäst vacker vit tyll.
 
På tagen har jag stämplat en fin vimpel och även en grattis hälsning med clearstamps. Det blev en bra tag att skriva en hälsning på, stor och det gillar jag. Vid övre kanten på tagen har jag gjort ett vackert mönster från en kant-dies.
Allt material jag använt kommer från Moa Pyssel. En liten lista på vad finns här, längst ner i det inlägget.
 
Önskar er alla en fin dag!
 
Kram från mig,
Eivor/Ejja

Julkort med Magnolia - Moa Pyssel

Idag visar jag mitt första julkort! Jag brukar inte göra så många för att jag "hinner" aldrig, så i år kanske får jag ihop ett par fler än vanligt. Jag har använt mig av den söta stämpeln Joyful Tilda från Magnolia. De är verkligen så fina alla olika stämplar från Magnolia.
Denna vecka (onsdag - onsdag) har Moa Pyssel ett specialerbjudande på just Magnolia stämplar. Priset för utvalda stämplar är 69 kr!!

Tillbaka till mitt kort som går i beige, vitt, grått och rött. (Jag beklagar att färgerna är HELT galna, men fotade sent igår och det blev inget bra)
Jag har målat stämpeln med Copic Sketch, stansat ut motivet med en dies från Spelbinders och fäst på 3-D kuddar.
Blommor vill jag självklart dekorera mitt kort med och jag har mixat både röda och vita, blir juligt och fint. Båda blomsorterna är pappersblommor och mycket trevliga att arbeta med. De röda är underbara i färgen och kommer att användas på fler julkort känner jag. Jag har också dekorerat mitt kort med en dies från Magnolia. Ett "swirligt" skirt hjärta som jag tycker är så underbart.
De papper jag använt kommer från Pion Design och finns självklart hos Moa Pyssel, storleken är 6x6 och passar perfekt till kort. Julhälsningen är en digi-stämpel som är gratis och enkelt kan beställas. Jag har här skrivit ut den på ett mönstrat papper och fäst en liten fin halvpärla på.
 
Allt material jag använt kommer från Moa Pyssel, här finns en liten lista på vad.
 
Önskar er en fin onsdag!
Kram från mig,
Eivor/Ejja
 

Dopklänningskort

I helgen var vi på ett underbart fint och speciellt dop. Det var speciellt, för till ett av barnen, finaste Agnes, är vi nämligen faddrar. Ett ärofyllt uppdrag och jag hoppas vi kommer att fixa det. Att finnas för henne och vara en del i hennes liv känns fantastiskt. Jag hade till de båda barnen (Agnes har en tvillingbror), gjort var sitt kort. Jag provade för första gången att göra ett dopklänningskort. Det var lite trickigt, men när jag fick kläm på det gick det fint. Jag dekorerade med blommor och band.
Insidan dekorerade jag med utstansade dies där jag skrev datum, namn och en vers på. Tycker att de blev fina detaljer.
Så korten i helhet, ett rosa till Agnes och ett blått till Adam.
 
Det material jag använt kommer från Moa Pyssel och här ser ni vad.
 
Trevlig onsdag till er alla!
Kram från mig,
Eivor/Ejja
 
 

RSS 2.0