En stämpel

Måste bara göra ett kort och snabbt inlägg...
Har idag "fått" i posten en underbar stämpel som jag bara MÅSTE visa! Den är från High Hopes, och den är ju bara så söt, se själva...

image91

Önskar en trevlig kväll!

Hej från mig,

Vi två

Så är namnet på min andra Lo om vårt bröllop. Vi har så sjukt mycket bilder från den dagen och det är underbart!Jag vet bara inte var och när jag ska börja scrappa om dem på allvar.
När jag var på pysselträff i Piteå så vann jag ju UNDERBART paket från Stämpelgården, jippii!! Jag visste direkt att jag skulle använda det till våra bröllopskort och nu när jag provat dem ser jag att det paketet passade perfekt.
Papprerna är från Cloud9 och är superfina, dekoationerna som bla band, tråd och blommor blev jättefint ihop. Se själva...
Jag är med i en tävling hos Chally.se med denna Lo och man skulle scrappa i rosa, grönt och brunt så vad passade bättre än detta då? Håller tummarna att det går bra*ler*.

image87

image88

Ytterligare en Lo som jag gjorde på klubbens träff i Kalix handlar om vår midsommar -06. Ja, ja , jag vet att det är ett tag sedan men jag skyndra långsamt*asg*.
Det är inga speciella foton så, men jag har bestämt mig för att scrappa om alla den dagen/kvällen och ja, hela helgen för det var en så underbar helg! Vi gjorde så mycket och hade så kul. Tack R och E för att vi fick vara med om Er midsommar!

image89

image90

Det var allt för denna gång, visar fler av mina Lo som jag gjorde på träffen snart.
Nu ska jag kika på Melodifestivalen och dricka lite te.

Ha en trevlig kväll!

Kram från mig,
Eivor

Dagarna går...

Det är nu några dagar sedan jag var på klubbens scrapträff i Kalix och jag erkänner att jag längtar redan till nästa gång vi ses. Det är alltid lika roligt att träffa alla och prata lite...hmm, mycket!
Jag fick gjort en hel del , för att vara exakt 5½ LO. Några är till olika utmaningar här och där så jag kan inte visa dem än.
Har fotat ikväll för att kunna visa ngt, men det är så mörkt och konstigt ljus nu på kvällen så jag gör ett nytt försök imorgon och hoppas att kunna visa ngt då.

Det känns lite galet att tiden går så fort, jag hinner inte riktigt med. Skulle ha uppdaterat här i måndags tänkte jag men som Ni ser dröjde det ett par dagar till.
Det är jobb, fix hemma och tid med familjen som är på schemat. Mycket annat händer inte. Det är väl ok, men jag önskar jag hade 36 timmar på ett dygn och 8 dagars vecka där den extra dagen var helgdag*ler*.

Dags att köra en bloggrunda och sedan hoppa i säng.

Hej och kram från mig,
Eivor


Alla hjärtans dag!

Hoppas Ni alla haft en bra dag idag!

Hos mig här i norr var det en helt vanlig dag på jobbet. Jag har börjat arbeta 90 % denna vecka och det är bra, är minder stressad och bara efter fyra dagar känner jag att jag har fått mycket gjort. Skönt!
När jag kom hem väntade en överraskning...Kevin hade gjort ett kort till mig och P. Härlig känsla när Kevin ville visa kortet*ler*. Han visade hjärtat på framsidan och sa - härta, sedan öppnade han det och visade hur han tryckt sin hand på insidan i guld.
Finaste kort jag fått på länge...

image83 

image84



Efter lite lek och middag blev det en tripp till faster Pilla där det bjöds på fika, kaffe och Operatårta.
Tack Pilla för trevlig stund.
Nu när junior sover är det lite TV och tid tillsammans i soffan som gäller. Har firat  Alla hjärtans dag med extra kramar, fina ord och några extra pussar .

Tänkte visa mina sista alster från träffen som jag var på förra helgen.
Det första är en LO som jag skickade in till Swescrapbook skissutmaning v.6, gillar skisser.

image85

Fotot är taget i Australien och det jag hade önskat när vi åkte dit var att se en koala. Att jag nu fick gå så här nära, klappa den och ge den lite godis var verkligen en dröm som gick i uppfyllelse.

Sista jag kan visa från träffen är ett kort jag gjorde till min kollega som fyllde 40 i måndags. Det blev ett ganska enkelt , men jag gillar kortet i alla fall.

image86

Har nu laddat med nya cardstock, lite andra nya scrapsaker och nya foton för kommande helg.
Väskorna är inte upppackade sen förra träffen så jag är redo och börjar nedräkningen strax*ler* .
Lördag kl.7:30 åker jag och två kompisar till Kalix för Pysslarnas träff och vi kommer hem söndag em/kväll.
Det ska bli sååå kul att kunna sitta och pyssla igen, flera timmar!!

Ha en trevlig helg allihopa och så hoppas jag att jag kan ladda upp några nya alster nästa vecka.


Kram från mig,
Eivor

Utmaning

Årets första utmaning i klubben Pysslarna är nu avslutad och vinnaren är framröstad.
Det blev ingen vinst, men vad gör väl det? Jag är skiss-tokig och det var en kanon rolig skiss att följa.
Jag scrappar mycket om vår son, det fotograferas mest på honom så LOn var ju förstås om honom. Hoppas att Ni inte lessnar att kika på honom...det gör inte jag*ler*.
Jag ville att den inte skulle vara så killig, så det blev färger som aprikos-orange, vitt och lite grön.

image82

Känner att jag varit lite duktig ikväll, har lagt en beställning till Fuji film på foton som jag länge tänkt att framkalla. Det är som om en sten fallit från hjärtat. Det brukar gå fort att få foton från dem, så jag håller tummarna att det till och med hinner innan helgen. Det är ju nämligen scrapträff kommande helg också*klappar händerna*.


Hej och kram från mig,
Eivor

Pyssel i Piteå

På lördagen var jag på pysselträff och scrappade tillsammans med 50 andra tjejer! Helt galet roligt!
Det var min kära vän J som ville att jag skulle följa med henne och jag är glad att hon "övertalade" mig.
Det är så kul att träffas,  prata och bara ägna flera timmar åt det jag älskar=scrapbooking.
Det var några tävlingar och utlottningar och jag hade turen att vinna i en av utlottningarna. Jag vann ett kit från Stämpelgården, jättefina papper och jag vet redan vad jag ska göra med dem. Visa kitet vid ett senare tillfälle.
Jag fick mycket gjort, i mina ögon sett. Scrappade bl.a. en LO på 3 timmar, det är snabbt för att vara mig*asg*. Tänkte visa lite av det jag gjort , börjar med min favorit.

Här är mitt bidrag till skissutmaningen som var på lördagen, den som bara tog 3 timmar att göra*ler*


image81

Jag älskar verkligen denna bild på vår son. Fotot togs förra sommaren hos mina föräldrar.

Nu ska jag och P titta på lite gamla bilder från några av våra resor och bara prata minnen. Det behövs ibland att drömma sig tillbaka och minnas hur härligt det var, andas och samla energi.

Kram från mig,
Eivor

En LO

Nu kan jag visa en av de layouter jag skapat. Det var till Swescarpbook skissutmaning och jag tyckte verkligen om  skissen så jag kunde inte låta bli att trixa ihop en LO. Visste direkt vilka foton som skulle passa och vad jag skulle skriva, jättekul.
Så här blev den...Kompisar...

image80

Nu ska jag åka till min vän A och måla lite nya hÄnglar *ler*.

Ha en trevlig kväll!!

Kram från mig,
Eivor

Tavlor

Har ett BRA tag försökt att få upp ett par tavlor på en vägg i vår hall och NU äntligen har de kommit upp.
Jag och P har försökt, men det blev inte klart pga att bla spikarna var för korta...Fick igår hjälp av min kära syster och oj så fint det blev. Tack M!
Tänkte att jag skulle göra en liten vägg med olika tavlor och det här är då de första som kommit upp, sugen på att se om jag hittar några fina ramar snart så jag kan spika igen*ler*.
Hur det blev ser Ni nedan...

image79


Ha en bra dag och kram från mig,
Eivor


Är det möjligt?!

Hur är det möjligt att en hobby som består av att klippa och klistra osv kan få mig att må så bra? Är det bara jag som känner så här eller??
Jag har pysslat 2 LO till olika utmaningar (måste vänta med att ladda upp dem) och igår var jag klar men den sista och kände ett glädje rus genom kroppen*ler*!
Jag är nu ännu mer sugen att bara försvinna in i min lilla scrapbooking-värld, men har inte riktigt tid idag.
Jag ska tillsammans med min kära vän J  på pysselträff i Piteå nästa lördag och det ska bli JÄTTE roligt! Har redan plockat fram de foton som jag vill göra ngt med, längtar!!!!

Det blev ett kort litet inlägg men jag ville bara dela med mig lite och hoppas att kunna visa ngt av det jag gjort nästa vecka*ler*.

Massor med kramar från en lycklig scrappare!

RSS 2.0