Snön ligger vit

Vintern är här och jag hoppas den stannar. Jag tycker det är så vackert när det blir vitt och det är härligt när det knarrar under skosulorna.
Jag och Kevin har hunnit med att busa lite i snön i måndags och det var riktigt roligt. Vi blev snöiga, lagomt blöta och lite kalla*ler*.
Dagarna har rullat på och jag har faktiskt fått/tagit mig ovanligt mycket pysseltid. Jag har så mycket jag vill göra och jag mår så bra när jag får pyssla. Har hunnit med vardagsysslor också och då känns det ok med att sitta och scrappa.

Jag var med i Scrapaddicted oktober utmaing, det blev ingen vinst men av alla bidrag som kom in så gav de 10 kr till deras rosa bandet-kampanj, bara det tyckte jag gjorde att det var värt att skicka in ett bidrag.
LOen är om när vi har vigt oss och ska gå nedför trappan och jag var skit nervös och rädd att jag skulle snubbla på klänningen*asg*.



Nu ska jag mysa framför TV och slutet på Bolibompa med sonen och så ska vi bada och sist blir det nattning. Ska sedan försöka få lite tid för att scrappa lite mera *håller tummarna*.
Det är verkligen som ett gift detta med scrapbooking och jag kan inte få nog*asg*.

Önskar Er en bra kväll!

Kram från mig,
Eivor

Pysslat lite

Har gjort en LO som jag började med under helgens träff klar *ler*.
Den är till vår sons album och det är så kul att kunna göra ytterligare en sida. Det är ett 8X8 album och det blir inte så ofta som jag gör den storleken på layouten. Ska försöka göra det lite oftare, för det är sååå roligt med att variera det man scrappar.

Här är vår lilla sjörövare ....




Igår var jag och Peter på stan, Kevin var hos farfar och Gunilla, så jag passade på att jaga efter en vinterjacka. Min mage har växt och det lär den väl fortsätta med ett tag till *asg*. Det är ju typ halv graviditeten kvar och det kommer att vara vinter hela tiden...och den jacka jag har nu är redan trång. 
Vårt besök i stan slutade med att jag hade två jackor med mig hem! Ja, jag är ju så velig så jag ville prova i lugn och ro hemma. Har gått fram och tillbaka här hemma ikväll och jag tror jag hittat en jacka som funkar. Har ju varit tvungen att köpa lite större än vanligt så passformen blir verkligen sådär, man det är skönt att ha ngt som inte trycker och så. Jackan är brun, varm och skön. Den kommer att blir bra *håller tummarna* 

Ska försöka ta mig tid till lite pyssel ikväll, har så mycket jag vill göra så jag håller tummarna att tiden räcker till en liten pyssel-stund *ler*.

Nu ska jag ta och vika lite tvätt innan den nya tvätten ska hängas om en timme.

Önskar Er alla en trevlig kväll!!

Kram från mig,
Eivor


Tillbaka till verkligheten

Efter att ha tillbringat helgen med likasinnade, scraptokiga vänner är det dags för att komma tillbaka till verkligheten.  
Jag har haft en kanonhelg, tyvärr fick jag inte så mycket gjort men att träffa alla, att sitta prata betyder så mycket och är så roligt. Erkänner att jag är väldigt sugen på att sätta mig och pyssla nu också, det brukar bli så när jag varit på träffar. Jag får så mycket inspiration och energi av alla och vill bara fortsätt när jag kommer hem.

En av de 2½ layouter jag gjorde var om vår son Kevin och hans 4 månaders-dag.



Tänkte visa några bilder från helgens pysselträff också. Vi var ganska många och flitens lampa lös...


Finns det hjärterum så finns det stjärterum...


Glada och pysselsugna...


Scrappar och skrattar...


Vi scrappar, scrappar och scrappar....tjejerna från Kalix var väldigt inne i sina projekt *ler*


Det var också några pysselsugna barn på träffen.


Önskar Er alla en fortsatt bra vecka!

Hej från mig,
Ejja

Dags att knyta mig

Timmen är slagen och jag är trött...
Har fixat det sista inför klubbens scrapträff som är i helgen. Ska bli såååå roligt att sitta och pyssla och framför allt träffa alla scraptokiga vänner!

Måste berätta att jag har för första gången igår provat mig på att baka rulltårta och jädrans så kul det var, fort gick det också! Jag älskar att baka men det har bara aldrig blivit att jag gett mig på detta, men nu har jag fastnat så det lär inte vara sista gången jag gör en "rullis". Jag hoppas nu bara alla på träffen gillar dem *ler*.

Nu har jag grus i ögonen och ska borsta tänderna. Mannen är ute på roligheter med kollegor och junioren sover gott i sin säng, älskar dem båda så galet mycket.
Kära faster var på besök idag och slutade med att hon passade och nattade Kevin under tiden jag och A handlade till träffen och lämnade lite saker i lokalen. TACK kära P, love you!

Hoppas kunna visa upp ngt från helgen nästa vecka.

Önskar Er alla en trevlig helg!

Kram och God natt från mig,
Eivor

Bättre sent...

...än aldrig eller??? !!!
Fick ett sms förra veckan som gjorde oss påminda om att vi skjutit en viktig sak framför oss i ett års tid!!
Våra bröllopsfoton från fotografen är fortfarande inte framkallade!! Jo, jag känner mig lite dum, men....
Jag vet inte varför eller jo, till viss del vet jag...Förra hösten var kaotisk, Peter var ju borta och sedan när jag tittade på fotona blev jag blev besviken och inte varit riktigt nöjd :-(

Igår tog mig i kragen och kikade på dem igen och jag känner mig lätt i hjärtat idag, de är inte så hemska som jag minns dem. Ska ta en titt på dem igen och "faller" jag för samma bilder så är jag ett steg närmare målet. Peter ska titta på dem idag eller senast imorgon för på fredag är det fotografen som får ett besök av oss.

Vår klubbs månadsutmaning är klar så nu kan jag ladda upp mitt bidrag...


Har använt blommor och knappar från tävlings-kitet som Brunkullan plockat ihop.
Nu har jag nog använt allt från det nu.
Fotot är på Kevin (förstås) när han upptäckte en maskros, det var viktigt att vi (jag och Peter) också såg den*ler*.

Sedan har jag gjort en annan sak jag gruvat för, fattar inte varför, men nu har jag laddat över bilder från vår digita systemkamera jag fick i morsdagspresent. Det krävs lite träning, men oj vilka bilder man kan ta!!! 

 
Ett foto som jag är jättenöjd med och det finns fler foton i vår dator *klappar händerna*

Önskar Er en trevlig kväll.

Hej från mig,
Eivor


Räddad och redo

Ett samtal från dagis gjorde att det blev en tidig eftermiddag från jobbet idag. Sonen har feber, blank i ögonen och trött. Efter att vi kommit hem blev det film och mys i soffan. Nu sover han, lite oroligt men ändå...hoppas han är bättre imorgon.

I och med att eftermiddagen inte blev som jag planerat, ringde jag min kära syster och bad henne handla lite fredagsgott till mig. Räddad är rätt ord, fredag utan gotta är lite tråkigt eller?? *ler*.
Jag har också en härlig glass som väntar i frysen på mig, köpte den igår...Ben & Jerry's!!! En FANTASTISKT glass!!



Peter är på övning och kommer hem först på måndag, så jag gör lite "tjej-saker" ikväll *ler*. Jag är redo för att avnjuta FossilFuel tillsammans med lite gott som syster handlade till mig och sist men inte minst filmen  "P.S I love you".

Har ikväll hunnit med att scrappa lite också. Trot eller ej, men en hel, färdig LO ligger på borden nu! Jag är riktigt nöjd och den ska skickas in till en tävling imorgon. 
Min vän från mammagruppen har fyllt 30 och vi grattade henne förra helgen. Jag gjorde ett kort till henne och jag vill förstås visa det...


Jag har stämplat klänningen och skorna på papper, sedan målat det andra med distresser.
Datumstämpeln är en favorit som jag anväder alltför sällan.

Färgerna är väl sisådär, men så blir det när jag fotar...

Önskar Er alla en trevlig helg!

Kram från mig,
Eivor


RSS 2.0