Gott Nytt År !!

God fortsättning till Er alla och jag önskar Er ett GOTT NYTT ÅR!!

Julen har varit lugn och skön och tomten kom med fina klappar. Dagarna rullar på och nu är det snart nytt år! Det blir en stilla nyårsafton hemma och lite fyrverkeri från fönstret, om vi inte orkar gå ut vill säga.

Nytt år, nya möjligheter ... jag har funderat ut ett nyårslöfte och det känns bra. Har Ni ngt löfte?
Erkänner att jag inte alltid brukar ge ett, men ibland när jag känner att det är rätt så tycker jag att det är en bra tid vid det nya året.

Har inte scrappat speciellt mycket senaste tiden. Min syster beställde ett kort så det är nog det jag pysslat sen jul. Har lite att göra på scrapfronten, fotografier och idéer finns så nu ska papper väljas och tiden infinna sig. Vad det är och till vad behåller jag för mig själv ett tag till.

Här är kortet som syster beställde, det går i lila, grönt och ljuslime.

image73

Detta var allt från mig för detta år!

Till Er alla ett ... Gott slut & Gott nytt år!!

Kram från mig, Eivor

Ett kort

Denna veckas utmaning på hÄnglar-bloggen är att göra ett kort i ett annat format än kvadratisk och jag tyckte det lät kul att prova så jag dök ner i pysslandet på en gång.
Det blev ett ovalt kort för min del och jag är nöjd med resultatet. Ville göra ett kort i annat än vanliga "julfärger", men lyckades väl sådär*ler*. Basen blev klarblå,  men så älskar ju rött och jag kunde inte låta bli...det är typ vinrött...

image72


Denna vecka har böjat med att jag har varit hemma och "vabbat". Vår son är förkyld, snorig och lite hostig. Han är förhoppningsvis bättre imorgon.

Kram till Er alla!

//Ejja


"När man behöver det som mest..."

...finns det väl väl ngt som heter...
Jag fick en överraskning när jag och Kevin kom hem igår kväll. Det stod ett blomogram utanför vår dörr!
Det var från min älskade man! Gissa om jag blev glad, det var något som jag just då verkligen behövde.
En underbar bukett i olika rosa färger, TACK my love.

Så här vacker var den
image70

Hade tänkt att scrappa lite, men det blev kärleksfilm på Kanal 5 och godis istället*ler*


Hej från mig,
Eivor

Färdig med kortet

Ikväll gjorde jag kortet jag påbörjade på scrapträffen klart. Det blev inte riktigt som jag tänkt från början , men jag är nöjd.
Det är till våra bekanta som fick ett flickebarn för 3 veckor sedan. Det var kul att göra ett riktigt "tjejigt" - kort.

image69

Kom just ihåg att jag kan berätta att alla mina julkort är sålda*ler*. Mamma var ju gullig och tog med dem till den marknad som hon var på i helgen och de såldes allihopa. Det är roligt. Tack mamma!

Imorgon är det fredag igen och det är ju faktiskt alltid lika roligt när helgen kommer. Jag och Kevin åker till min kära vän J imorgon där det bjuds på glögg och tilltugg. Det ska bli kul!
Sedan vad som händer resterande dagar får vi se, skönt att ta det som det kommer.

Trevlig helg på Er allihopa!!

Kram

Dagis foto

Kan inte låta bli att lägga in fotografiet från dagis på vår lilla prins!
Han är så söt och jag tycker han ser så vuxen ut...hmm 1 år och 6 månader...vuxen?? Nej , men en egen vilja har han och en egen personlighet. Han pratat mycket , tycker om att dansa, leka att han går och handlar och att han lagar mat*ler*. Underbar är rätt ord för honom!

image68

Helgen flög fram i raserfart.
Fredag var jag och käkade god mat med arbetskollegor och sedan såg vi på Magnus Bethner (hmm...hur stavar han). Det var bra och det blev många skratt !
På lördag var det scrapträff!!! SÅÅÅ kul att träffa tjejer med lika intresse. Att sitta och prata och bara vara och scrappa. Tyvärr kunde jag bara sitta en stund, vilket gjorde att jag inte hann färdigt det jag påbörjat och därför kan jag inte visa ngt idag. Jag började med ett kort som förhoppningsvis blir klart imorgon, är faktiskt lite pyssel-nödig just för tillfället*ler*.
Lördag kväll var det Julgala som gällde. Det serverades julmat och massor med godis till efterrätt. Underbart sällskap, TACK tjejer, kanon bra musik och gott att dricka...Super roligt kväll!
Har saknat mina "mamma"-väninnor. Vi träffades tidigare när vi var mammalediga nästan varje dag, men med jobb och vardagsliv så blir det inte lika ofta och det är tråkgit och synd.
Söndag var det skyltsöndag i stan och det fanns några tomtar och hästar att titta på för Kevin. Han tyckte att de tomtar som var klädda i röda kläder var spännande att se på , men när vi träffade en med brun rock började han gråta. Vi får se hur det går på julafton.

Ja, så vips var det måndag och min man åkte och vi var inne i vardags rutinerna. Inge fel i det, det är bara det att allt går så fort!!
På tisdag hade jag och två av mina väninnor lille jul, en tradition sen många år tillbaka. Vi träffas , äter gott och ger varandra lite julklappar. Jag fick mycket fint! Bl a ljus, tvål, scrapgrejor. TACK för en trevlig kväll!

Har lovat mig själv en tidig kväll ikväll så nu är det dags att sussa.

Vill bara säga att det är otroligt roligt med alla fina kommentarer jag får här, det gör mig glad*ler*.

Kram och god natt från mig,
Eivor

RSS 2.0