LO: Rockriddare - PionDesign

Provade på att göra en tuff och lite killig LO om att vår son Kevin älskar att vara riddare och gillar rock. INTE det lättaste, men efter att den fått legat till sig en stund så gjorde jag den klar och jag blev riktigt nöjd. Det som också kändes bra var att Kevin tyckte den blev bra och cool *ler*, det betyder mycket.

Papper jag använt kommer från PionDesign och kollektionen I väntan på tomten II - Juldikt, Änglahälsning & Bårder.


   Önskar Er alla en trevlig dag!

Kram från mig,
Eivor/Ejja


Nytt från PionDesign!!

Måste ju skriva om det nya som PionDesign släppt!! "Nygamla" papper i 6x6 format, helt underbara... Serien är den fina Minnenas Atelje.Sååå fina!!! Jag hade möjlighetet att träffa Jenny under en pysselträff som var i helgen och jag blev så glad när hon hade med sig de nya papprerna.
Kan erkänna att pysselsuget är på bristningsgränsen *ler*!!!

Stor kram från mig,
Eivor


Kort: Grattis - PionDesign

PionDesigns kollektion I väntan på tomten II har så många fina papper, här tänkte jag visa ett lite killigt kort i härligt ljus blått.
Kortet är ett "kuvert-kort" som jag hämtat från min duktiga DT-kollega Anne. Gillade hur man med ett papper får så roligt kort, användbart kort. D
Pappret som jag använt är Stjärnhimmel, det är så vackert!!

Tagen med pojken från pappret Tagark - Minnenas atelje, "frimärket" är från Klippark - I väntan på tomten II, de är fästa på en större tag från pappret Tagark i samma serie. Vimpeln och de utklippta bokstäverna är från Tagark - Minnenas Altelje.
***

Tag som sticker upp kommer från Tagark - I väntan på tomten, jag har fäst den på carstock för att få lite tjockare och lite stabilare.


Baksidan har jag dekorerat med ett blommigtband och sedan en remsa från pappret Bårder - I väntan på tomten.


Tagen som är som ett vykort kommer från Tagark - I väntan på tomten.
***


Det var allt för denna gång *ler*.

Stor kram från mig,
Eivor/Ejja


10 månader idag

Idag är det 10 månaders sedan min älskade pappa blev en strålande och vacker stjärna på himlen.
Det gör fortfarande ont i hjärtat när jag säger det, har fortfarande inte förstått att han inte finns hos oss. Det har liksom inte "gått" in i mitt huvud.
Saknaden blir bara större och större och jag skulle så gärna vilja att han plingade på vår dörr och stod i hallen och frågade... "-jaha, finch hä na kaffe jenna" (finns det något kaffe här).
Ibland har jag så mycket frågor och funderingar, som han hade kunnat hjälpa mig med och ge svar på, men jag kan ju inte ens fråga honom.

Jag hittde igår den kladdlapp på den text som jag skrev på en tag och fäste vid den ros som jag la på kistan när han begravdes. Jag har undrat var den texten varit och som sagt igår hittade jag den, det var skönt. Jag läste texten och själklart föll tårarna ner för kinden. Det var precis de ord som jag ville att han skulle veta som fanns på lappen. Jag skrev den ju dagen innan begravningen och har funderat på om jag glömt ngt eller om jag skulle ha skrivit annorlunda, men det som stod var så rätt!
Att han var speciell och bäst, för han var ju min pappa!!

Farsdag i helgen... gör inte saken lättare...
Dagen går i grått och svart idag.

Kram från mig,
Eivor


Celebration candy

En nyfunnen vän och inspirations källa här i scrapbooking världen Bettina, firar 2 år, och det vill jag fira med henne. Jag provar ju oxå gärna lyckan på det candy som hon har.Mycket finfina saker som gärna kan få flytta in till mig *ler*.

Stor kram från mig,
Ejja


RSS 2.0