Alster till PionDesign

När PionDesign sökte DT så skulle man skapa 3 olika saker och däribland en layout. Jag skapade en layout i mjukt grönt, med de underbara papprerna från "sagan om våren".

"ille" - Philip klappar sig på magen och menar sig själv

Lite chalk, blommor, bling och spets är väldigt ofta med på mina layouter. Jag gillar dessa saker helt enket*ler*


Blommor....den vita har jag virkat och den passade riktigt bra här.


Artisan elements=me like

Så önskar jag Er en trevlig kväll. Nu ska jag packa lite, vi åker till kära bekanta i Umeå imorgon em. Det ska blir sååååå roligt.

Passar på att önska Er alla en trevlig helg också!

Kram från mig,
Ejja


Minnenas Ateljé

Jag vill visa Pion Designs nya och den sjätte kollektion. Se så underbart vackra papper!!!
Mild plommon, gammelrosa och gråblå är pappernas färger och bland motiven finns gamla ateljéfoton, fjärilar och fåglar.  Minnenas Ateljé harmoniserar i både färg och stil med tidigare kollektioner.
Kika in hos PionDesign, där Ni kan se större bilder på de 12 dubbelsidiga papprerna.Jag erkänner att jag längtar till nästa vecka.... *ler*

Önskar Er alla en trevlig kväll!

Kram från mig,
Ejja


LO: sova - Kaisercraft-Saturday Sketch #3-March

Så har jag hittat en skiss som jag tyckte om, det var hos Kaiserkraft och jag hoppade på utmaningen "Saturday Sketch" in March. 

 * nu ska lillen sova * 
*time for the little to sleep*

Papper kommer från Kaiserkraft, titeln, större blommor i papp kommer från dem också.
The paper is from Kaiserkraft, the titel and also the bigger flowers in paper.


Jag ville ha med ytterligare ett foto, och då fäste jag det i en "bak underlägg" (har släpp... kommer inte på vad det heter) så kan jag enkelt dra upp fotot och sedan stoppa undan det igen.
(I wanted one photo more on my layout, so I made a hidden one.)


Band och utklippda detaljer från pappret fäst på distanskuddar, det funkar *ler*

  
Jag har verkligen fastnat för Artisan Elements. Här har jag en rund blomliknande som jag chalkad.

 
Titeln har jag fäst på distanskuddar, en brad med klocka på passar bra.

Jag och pojkarna har vår lediga dag imorgon onsdag och det är som vanligt skönt.  Vi tar det lugnt på förmiddagen gissar jag, sedan efter lunch ska vi möta upp kompisar och leka lite.
Mannen kommer äntligen hem efter att ha varit borta i 10 dygn och det längtar vi till allihopa.
Välkommen efterlängtade onsdag!!!

Kram till Er alla från mig,
Eivor/Ejja


Highlight hos Swescrapbook

Jag fick tillsammans med fler scrappare bli en av VeckansHighlights hos SweScrapbook. Tack!
Kika in där och se så mycket fin som scrappats i stugorna.

Trevlig kväll!

Kram från mig,
Eivor/Ejja


Mina alster till PionDesign

Idag visas mina alster som jag skickade in till PionDesigns team. Jag är väldigt glad att jag får vara en del av detta team. Jag ska idag visa ett av mina alster. Jag delar upp det så det inte blir såååå många bilder. 
Jag har klätt en liten ask dem papper från "sagan om våren". 

"Blomman" är vikt av papper och snurrat ut, limmat ihop och satt en bit pärlaband i mitten på.
Organza band får fungera som stängning.


En tag från "tagarket" passar bra att skriva en hälsning på. Här i asken går det alldeles utmärkt att lägga ett presenkort. Runt kanten har jag använt mig av Paper Ribbon som jag färgat in med fluid chalk.


Lite pärlband får pryda baksidan av asken. Vek upp en av hörnen som blev en fin detalj.


Både metlall fjärilen och metallkvisten har fått liten bling på.

Önskar alla en trevlig dag!

Kram från mig,
Eivor/Ejja
ett foto i månaden #3

Den 22a varje månad har jag ju bestämt att jag ska ta ett foto. Foto togs igår, men tid för bloggning fanns inte.  Philip och jag steg upp 05:30 för att vi var tvugna "ushat ninen" (duscha kanin) och det får bli mitt 3e foto i "ett foto i måndaden".Philip har en kanin som han inte kan vara utan när han ska sova, mysa och ta det lungt. Han kallar den för"ninen". Den behövdes VERKLIGEN tvättas och för att den skulle hinna torka till igår kväll var vi tvugna att hinna tvätta innan vi skulle gå till jobb och dagis.
Det var lite jobbigt för Philip att "ninen" inte kunde plockat ut från maskien efter typ ett par minuter. Han satt i nästan 30 minuter på en pall framför tvättmaskinen.

När den efter drygt 1 timme var klar, la vi den så fint på elementet så att den skulle få torka, "ila" (vila) sa Philip och klappade kaninen och så kunde vi gå till dagis.

Önskar Er en trevlig dag!

/Ejja


Jag är glad, stolt och lycklig!!

Jag har en så underbar nyhet att berätta!! Jag har fått äran att vara med i PionDesign Team!!
Se vilka "kollegor" jag får! Många av de som är med är mina inspiratioinskällor, känns galet overkligt och roligt!Tack Jenny och Theresa för att jag får äran att tillhöra Ert team!

Stor kram från mig,
Eivor/Ejja


Bild-dagbok 2011 - Februari

Har ju utmanat mig själv, efter att ha sett idén hos Designat, att scrappa en LO om varje månad, helt enkelt en bild-dagbok. Tyvärr så "hann" jag inte layouten färdig till det datum jag tänkt, men lite senare är bättre än aldrig...
En liten tvist denna månad var att man skulle använda sig av akrylfärg på sin layout. Jag tog lite blått och målade, och det var faktiskt riktigt roligt. Så länge sedan jag använde mina färger, men det var roligt att kladda lite*ler*

Min FEBRUARI - layout blev såhär:

Texten är om att det var kyligt, men vackert i Februari. Om att det varit mycket lek inne, men också lite promenader och bobbåkning ute. Att farfar varit med många gånger och att det varit en fin månad trots kylan.
Februari är också när vi begravde pappa och jag har skrivit om den dagen, hur bla vädret och känslan var.

Till LOen har jag använt mig av skissen som Webmosterhelen har ritat till Swescrapbook w.11, tyckte det var en fin och bra skiss att hämta inspiration från.

Nu ska jag och Philip fixa lite middag. Det blir bara vi som ska äta söndagsmiddagen, Kevin och Peter är på hockey och kommer hem först mot kvällen.

Jag önskar Er alla en trevlig kväll! Det händer sagk

Stor kram från mig,
Eivor/Ejja


LO: tomtenizzar

Kom på att jag har en layout som jag inte visat tidigare. Det är en lo som jag gjorde när jag om kära Anna var på radio och scrappade och pratade om scrapbooking.
Det var min 1a layout på flera månader så det var pirrigt och roligt att både scrappa och att vara i radio.

Det var i december vi var där så jag ville scrappa en julig layout. Pappa låg då på sjukhuset och många tankar var hos honom så det blev en layout med honom och Kevin när de är tomtenissar på julafton 2008.

Jag är nöjd med layouten för att tiden var knapp i radio, så det var ett snabbscrappat alster och sedan att det var ju länge sedan jag hade scrappat, så för mig är den fin.
Fotot älskar jag förstås och layouten har fått stått framme länge efter jul...

Idag blir det inte mycket, det är mulet och vi har lite inne fix. Ska se om vi ska åka ut och hälsa på bekanta och sedan är det dags för lördagsgodis och film ikväll.

Jag önskar Er alla en härlig lördag och helg!

KRAM från mig,
Ejja


Philip 2 år!!!

En glad liten kille blev idag 2 år!! Grattis vår älskade Philip William Amadeus!!

Han är ju alldeles, alledles underbar!!


Det var spännande och Philip blev lite blyg när vi sjöng och hurrade för honom!! När det var dags att blåsa ut ljusen så var han jätteduktig och applåder ljöd. Tårtan tyckte han var god och 2 bitar slank ner *ler*.
Besök av nära och kära under hela dagen och fina presenter öppnades. Ballonger i taket och massor med lek!
Vi frågade Philip när gästerna gått hem om han hade haft en bra födelsedag och han svarade... "mmmm". Det gör förstås mig som mamma glad.
Han somnade gott kl. 20, precis som hans älskade storebror.
*älskar*


Hej från mig,
Eivor


vår lilla städare...

Passade på att fota lille Philip när han idag gjorde det han tycker så mycket om...damsuga !! Han har fått en egen damsugare i julklapp, men det har varit på lagning hos pappa Peter så då fick han ta "den riktiga" en stund idag.
Nöjd och belåten körde han runt i hall och kök en stund.
Idag så har Kevin varit och hälsat på en kompis och jag, Peter och Philip tog en lång promenad. Härligt soligt väder men lite blåsigt.
Tyvärr så kan vi ha lite påhälsning av magsjuke-fen, Philip mage är inte riktigt stabil, hoppas natten är bra och så får vi se vad morgondagen visar.

Önskar Er alla en trevlig start på nästa vecka!

Kram från mig,
Eivor/Ejja


Kort: hjärtliga gratulationer

Har varit sugen att scrappa ett rosa kort en tid, vet inte varför men så har det varit. Så till Februari-skissen hos Svenks Scrapbooking så var det dags*ler*Fotade när det var sen kväll, så färgerna blir lite konstiga. Kortet är lite mörkare rosa i verkligheten.

Idag är det härliga fredag och vi ska åka till min älskade mamma. Vi sover över till imorgon och jag hoppas att vädret är lika bra som idag, så vi kan vara ute.

Önskar Er alla en trevlig helg!

Hej från mig,
Eivor


LO:leende

Klubben Pysslarna har denna vecka en CC för medlemmarna. Jag har bara hunnit med ett bidrag, kanske hinner jag ett till...vi får se.
Har skapat en LO efter en skiss och så här blev mitt bidrag.


Skissen...


Idag har vi vår lediga dag, och den ska vi försöka njuta av. Kevin är lite "krasslig", som han själv uttrycker det. Lite halsont, snorig och blåsa i munnen så hans humör är inte på topp. Vi får rå om varandra helt enkelt. Ska nog gå ut en stund och klättra i snön och åka bobb, det är +0 grader och lite soligt, härligt.

Önskar Er alla en bra dag!

Hej från mig,
Ejja


RSS 2.0