Dags att packa!

Jag är så glad! Jag ska ju på scrapträff på lördag och det ska bli SÅÅÅ kul. Få träffa alla tjejer, snacka en massa och förhoppningsvis scrappa lite också. LÄNGTAR!
Jag ska packa mina saker alldeles strax så det är klart på lördag morgon. Jag ska försöka att begränsa min packning men jag vet inte hur jag kommer att lyckas med det. Återkommer med det...

Ha en bra helg allihopa där ute så hoppas jag att jag kan visa ngt jag gjort under helgen nästa vecka.

Kram från mig


Ute på hal is...

...känns så just nu när jag ska försöka att fixa in lite bilder här.
Vi har ju en ny dator och jag har inte provat att föra över bilder från kameran till datorn förrän ikväll. Trodde det skulle vara svårt , men vips men kontakterna på rätt ställen så hittade datorn ett fint bildprogram. Det kan jag inte riktigt heller, men får väl fortsätta att klicka och prova mig fram.
Jag lyckades beskära några bilder på mina sista julkort som jag gjort och jag hoppas det kommer att se bra ut när jag lägger in dem här.
Efter min lilla svacka efter INGEN försäljning har jag åter hittat tillbaka till scrappandet av julkort och det är ju bara SÅÅ kul. TACK för alla fina kommentarer!!!  Jag tänkte efter och kom fram till, det många skrev, måste ha varit fel på dem som var på marknaden*asg*.
Min gulliga mamma tar nu med korten till nästa marknad som är i helgen så jag återkommer med hur det gått. Blir det inget sålt denna gång heller så blir det inte.

Har gjort julfint här hemma i måndags. Julen har tagit sitt kliv in i vår lägenhet. Röda gardiner, ljusstakar och stjärnor i fönstrerna och tomtar lite här och där=underbart. Jag bara älskar julen!
Har tagit fram julskivan och nu snurrar den hela tiden, min man kommer att vara less julmusik redan innan 2a advent.

I helgen är det jobbfest och scrappträff och sist men inte minst, julgala med mina underbara vänner som jag lärde känna i mammagruppen för 1,5 år sedan. Ska blir jättekul med allt!! Vilket är roligast?? Det vet bara jag *ler*

Tillbaka till mina julkort, här är de...(hoppas jag gör rätt nu)

image62

image63

image65

image66

image67


Ha! Det gick ju bara bra, roligt att kunna visa lite nytt. Färgerna är ju inte lika klara som i verkligheten, men det är ju som vanligt här på min blogg*ler*.
Det känns skönt att bildprogramet var enkelt också, det gillar jag.

Ha nu alla en jätte bra och trevlig första advent!!
TACK än en gång för alla fina kommentarer, de gjorde mig otroligt glad.

KRAM från mig,

Inget scrappande ikväll


Måndagen var här igen, helgerna går alltid så fort!
Jr var glad att vara tillbaka på dagis och vinkade glatt i fönstret när jag gick till jobbet. Själv kändes det som om jag vaknade först efter andra koppen kaffe vid skrivbordet. Ska lägga mig lite tidigare ikväll hade jag tänkt.

Har tagit en paus i scrappandet idag, hade ingen lust faktiskt.
Mitt självförtroende när det gäller skapande av kort är lågt, fick inte sälja ett enda kort på marknaden. Var de så fula?? Erkänner att det känns tråkigt. Men smaken är ju som baken, delad, och alla kan ju inte gilla det jag gör.
Min gulliga mamma ska på ytterligare en marknad om 2 veckor och hon tycker ju mina kort är så fina så hon tar dem med och säljer dem där. Vi får väl se hur det går då...

Jag brukar säga att jag scrappar för min egen del och så är det ju när det gäller mina LOs och fotoalbum, men nu när jag gjorde julkorten så var det ju för att andra skulle gilla dem och vilja köpa dem.
Hade tänkt att lägga upp de sista julkort jag gjorde på torsdagen men jag gör det kanske senare. Dels för att vi nu har alla kort på vår externa hårddisk, vår dator har åkt ner i förrådet (har bytt till en bärbar) och jag orkar inte börja fixa med den och dels för att jag bara vill ta paus från dem idag.
Nog om detta, det blir nog bra snart. Imorgon kommer min väninna Ali hit och då ska vi pyssla, så då kommer jag nog tillbaka i rätt känsla igen.

Annars i helgen har det varit en fixar helg, phuuu...
Vi har gjort i ordning vår sons rum, det blev fint. Det är inte riktigt klart ännu, men alla möbler är på plats nu.
Han fick en ny säng som han så småningom ska sova i, när mamma och pappa är redo att lägga honom i eget rum alltså*ler*. Hans garderob (jag lär mig aldrig stava det där j-a ordet) är på plats med kläder osv och sedan fick han en fin blå lampa som han kan släcka och tända...
Vi har kvar mitt skrivbord som jag använt och som varit min scrap-hörna, men ev hämtar mamma och pappa det i veckan. Detta har ju resulterat i att mina scrapsaker åkt ner i 4 bagar, och det är väl mindre kul.
Vi ska ordna med något i vårt sovrum senare så fram till dess får sakerna vara nerpackade.

Vi har också fixat nya skåpar till hallen, vita, och det blev bra. Det är så kul med nytt, varför är det så? Lite städning hann vi också med och jag fixade med gardinerna i sovrummet.
Det var jätteskönt att komma hem i em och känna att jag hade inga direkta måsten. Tack P!!

Nu är det tandborstning som gäller för fru Larsson och så sängen.

Kram och God natt till Er alla från mig!

Ett par till...

Jag har idag "vabbat" , tredje dagen och nu är min son ganska frisk. Han har ögoninflamation och vi blev portade på dagis, vilket jag förstår. Han har varit duktig på att låta mig droppa i ögonen, så nu är det bara lite rött.
Min syster har varit på besök idag på em och det var så kul att få rå om henne en stund. TACK för att du finns syster!
Ikväll har jag bara fått ihop ett kort. Sedan har jag målat lite, ska strax hoppa på de nya hÄnglar&stÄnglar - stämplarna*klappar händerna*. Måste få ett par målade ikväll så jag kan montera några kort imorgon. Jag tycker det är SÅ kul att göra kort så jag bara längtar. De få timmar jag har efter att sonen somnat är guld värda.

Jag tänkte visa de två kort som jag gjorde igår. Passade på att ta foto när det var lite ljust ute idag och det blev LITE bättre. Jag är riktigt nöjd med båda. Efter att ha tittat på det blå och funderat så gjorde jag ett till likadant ikväll *ler*.

image61


image60

Magnolia stämpeln kommer från min svägerska , tack J!

Detta inlägg har tagit längre tid att lägga in än jag trodde. Min son vaknade vid 22:00 och ville inte sova.
Han önskade nam-nam= vatten sen skulle tutten öljas=sköljas och sen ville han ända=tända och släcka sin lampa. Efter åtskilliga förklaringar om att det är natt och att han måste ligga på kudden och sova så trodde jag faktiskt att han somnat för en stund sedan, men vips så ställer han sig upp och börjar leka med sin mobil!!
Han är det finaste vi har så jag måste se om han slumrat in nu.
Mina planer på att måla flyttar jag till imorgon kväll.

Hej från mig, Eivor

1:a

Igår lyckades jag pyssla ihop mitt första julkort!! Det är flera veckor försent , men tiden har gått åt till annat.
Jag erkänner att jag älskar julen och ser fram emot den, hoppas hinna med den också... Att sitta och göra julkort är bara en bonus.
Har ikväll fått ihop 2 kort till och  har försökt mig på bla ett blått...men jag tror att mina julkort nog kommer att gå i grönt och rött. Vi får se, kanske försöker jag igen...

Jag har fotat gårdagens kort, men blir så besviken för färgerna blir så fel. Kortet är rött och grönt, men när jag fotat så ser det ut att vara lite mörkt och gulaktigt...beklagar.
Stämpeln är från "kitet" jag vann hos Brunkullan för en stund sedan. Kortet är liftat från Jessica/Tussan.

image56

Ska fota mina andra kort imorgon fm, det ör

Måla hela världen...

Jag skulle vilja kunna sitta och bara måla och måla... De nya stämplarna från hÄngla&stÄngla damp ner i lådan igår och jag är så lycklig. De var jättefina! Måste ta mig tid att monter dem.
Jag har suttit ikväll och målat lite och det är så roligt, men SÅ svårt att få det bra. Öva, öva, öva....
Jag är verkligen sugen på att måla och göra julkort nu.
Det är tur, för nästa lördag (17/11) är det jul-marknad i byn jag kommer från och då ska jag och min mamma vara där. Hon säljer baby/barntäcken, kuddfodra och annat som är i lapptäcks-teknik.  Sedan säljer hon det hon stickat också som barntröjor, sockar och sånt. Jag tänkte bidra med några julkort och se hur det går att sälja. 
Det är en jättemysig marknad, LITEN men den har sin tjusning. 

Hoppas att Ni har det bra ute i landet och så TACK för alla kommentarer som jag får. Det är så roligt och de värmer.

Kram från mig, Eivor

Till vår son

Nu är jag färdig med häftet om vår son!! 
Det har varit roligt att pyssla med och jag är nöjd med resultatet. Tror faktiskt att Kevin kommer att ha glädje av det på dagis. Han har gillat att titta på bilderna nu när jag fixat med dem här hemma. Han tittar på bilderna och så säger han vem det är , han är så söt och underbar vår son*ler*.

Här kommer sidorna och som vanligt är ju färgerna inte så bra...

      

    


Nu måste jag krypa ner i sängen och jag ska drömma om min älskade man.

Kram och hej från mig, Eivor

Tisdag

Japp, jag lever och har inte gett upp denna blogg. Jag är bara i ett stim i "-jag ska bara först...sen ska jag blogga". Det flyttas till framtiden när annat ska göras.
På scrap-fronten har jag sen sist bl.a. suttit och scrappat ett par sidor som ska bli till ett häfte till vår och hans familj. Han ska ha det på dagis, kunna titta i det när han kanske längtar efter oss.  Jag har bara gjort enkla sidor och är nästan klar, ska bara få dit lite, lite text. 
Det ska blir klart imorgon för sedan är det julkort som gäller för hela slanten. Jag längtar att börja färglägga och pyssla med julfärger och motiv. Jag går i väntans tider och hoppas att klubbpaketen snart ramlar i brevlådan.

Jag ska fota häftet imorgon, så jag återkommer med bilder då.



Hej från mig, Eivor

RSS 2.0