LO: Våra små krigare

Idag visar jag en sida i ljusa toner, med lite ljusblått, beige och rost. Jag är glad att jag skapat en layout med fler foton, det blev bra.
Lager-på-lager med papper, tårtpapper, band och annat blev fint. Ett par knappar och snöre blev dekoration.
 
 
Önskar er en fin dag!
Kram från mig,
Eivor
 
 

"Söstra mi"

Hittade ett gammat foto på mig och min fina syster. Det är lite häftigt hur jag kommer ihåg just de klänningar vi har på oss. Hur mycket jag tyckte om den och var nöjd med att syrran hade en liknande. Jag kommer ihåg hur stolt jag var (och är) över att få vara hennes syster.
Hon är speciell!!
Kram från mig,
Eivor/Ejja

LO: Vår rockstjärna

Ytterligare en LO från träffen i höstas. Jag scrappade ett foto på vår, då, lilla kille.
Kevin hade fyllt 4 år och var helt inne i att sjunga och spela gitarr.
Han skulle bli rockstjärna!
 
 
Önskar er en trevlig dag!
Hej från mig,
Eivor/Ejja

LO: Du underbara fina

En underbar och inspirerande blogg som jag ofta besöker är Creative Scrappers blog. Det finns så många skisser och så många fina alster där och just nu kan jag sitta väldigt länge och insupa tips och inspiration till egna alster.
Jag har skapat efter den näst senaste av deras skisser och har gjort min tolkning av Sketch 259.
Min tokning blev en sida med lager-på-lager och papper i fina färger och mönster. Dekorerat lite sparsamt och med annat än blommor och det blev bra, jag känner mig nöjd. Jag blir glad när jag ser den.
  
 
 
 
 
 CS Sketch259 ...
 
Önskar er alla en trevlig kväll!
Kram från mig,
Eivor/Ejja
 
 
 
 

LO: Superboys

Har INTE scrappat så mycket under hösten, typ inget känns det som. Var på en träff i oktober och fick ett par alster gjorda och tänkte att jag kanske ska visa dem...
 
Våra pojkar hade en period när de älskade att klä ut sig till allt möjligt, men favvo figurerna var superhjältar. De kunde komma ut, leka tillsammans, men även showa för oss och Philip sa : - Bäätäää, bäätäää, bääätääää (Batman ska det vara...men ibland kan ord vara svåra att uttala när man är liten)
 
Jag försökte att inte göra den så pluttignuttig, men kunde inte låta bli att pryda den med lite blommor i alla fall. Jag älskar ju blommor! Tycker om färgerna och ja, jag är nöjd med sidan och att jag bevarar ett härligt minne.
 
  
 
 Önskar er alla en trevlig dag!
Kram från mig,
Eivor/Ejja
 
 
 
 
 
 

Hej vårt vinterland!

Jag erkänner att jag tycker om när det är vitt på backen! Idag har vi fått lite snö och vi ligger på minusgrader och det gillar jag.
Det är redan torsdag, hej och hå vad denna vecka gått fort. Jag har hunnit med lite allt möjligt denna vecka och det är kul...fika hos syrran, klippning, lite pyssel och bra tid med barnen. Igår kom kära svägerskan med karl hem så ikväll blir det kramkalas.
Systers hembakta godsaker
Te hos frissan, så underbart vacker kopp!
 Scrappbooking...
 
 Önskar er alla en fortsatt trevlig torsdag.
Kram från mig,
Eivor/Ejja

Vardag...

Japp, så var det härliga jullovet slut. Imorgon är det tillbaka till vardagen...alla ska iväg på morgonen *ler*. Grabbarna till fritids och förskola, jag och mannen till våra jobb. Tänk att vi ska orka fyra dagar denna vecka...haha!
 
Det som är så skönt är att Peter är hemma med oss igen och vi kommer att få äta middag tillsammans varje eftermiddag. Det känns så underbart och overkligt på samma gång! Ibland känns det som om jag går och väntar på att han ska åka igen och att jag och vår pojkar är själva kvar i norr igen. Men som sagt, känslan kan slås bort för det är färdigt med pendlandet! Vi fixade hösten och de där 19 veckorna !!
 
Kram från mig,
Eivor/Ejja
 

Hockey!

En härlig dag i lugn takt, så börjar vi året. Härligt!
Efter att vi alla sovit lite längre, käkat frukost, legat i soffan och kikat på TV och spelat TV-spel, bestämde vi oss för att gå ut medans det fortfarande var lite ljust.
Det är hockey för hela slanten som gäller. Pojkarna tränar inte, men älskar att spela hemma ute på gården. Vi har möjligheten att skotta och har även spolat en liten plätt, så nu har skridskorna åkt på för första gången denna vinter. Kevin är lycklig, men Philip väntar med skridskorna än en stund.
Kevin är målis och Philip en tuff utespelare.
 
 

Önskar er alla en bra start på den nya året.
Kram från mig,
Eivor/Ejja
 
 

RSS 2.0