LO

Gillade ämnet som Brunkullan hade på sin tävling och ville vara med. "Girls just want to have fun" , ja vem vill inte det*ler*.
Vi är ju några tjejer som varje år packar våra väskor och åker till Norsjö för en spa-helg. Vi har det så skönt när vi är där, jag kallar det att vi laddar våra batterier. Vi äter god mat , pratar, skratta , tar behandlingar  och bara är. Kanonbra att vi tar oss iväg tycker jag...kan avslöja att nästa helg bär det av igen*klappar händerna*.

Här är mitt bidrag i alla fall...

image39

Sedan måste jag ju berätta om min vinst som jag lyckades knipa i Brunkullans kommentar - tävling.
Vinsten var stämplar från Space Age Design och de är kanon fina!! Jag bara längtar till dess jag får lite tid till att göra ngt med dem, så jag bla kan visa här på bloggen.

Annars så rullar vardagen vidare...Jag jobbar, lämnar på dagis,

En LO

Nu vill jag visa en LO, som jag blir varm i hjärtat när jag ser*ler*.
Jag har gjort den till en tävling hos Stellas där man skulle lifta Lilo. Vi får se hur det går, man kan ju alltid hoppas. Det är jätte mycket fina bidrag och det är så kul att se hur olika man kan tolka saker.

Jag vet inte om det går förmedla den känsla av lycka jag kände på vår bröllopsdag och när vi stod på kyrktrappan efter vigseln. Men det pirrade i hela kroppen och jag var så lycklig och glad.

image38

Annars så flöt min första arbetsdag på, jag var lite förvirrad med det gick väl ändå ok. Det var lite jobbigt att lämna sonen, han grät när jag gick...
Jag är väldigt trött nu så nu är det kudden som gäller.

Hej från mig,
Eivor


Fredag

Härligt med fredag!! Idag åker vi till Stockholm för att träffa min man och svägerska. Det blir kul att kanske shoppa lite, fika och försöka ta det lugnt.
Det kommer att pirra i min mage denna helg gissar jag , jag börjar nämligen jobba på måndag! På något sätt känns det lite overkligt, jag har ju typ haft en lång semester på 15 månader. Är rädd för att jag kommer att vara lite "borta" ett par dagar. Hoppas mina kollegor har lite förståelse.
Nu ska jag passa på att packa medans min son är på dagis. Gissar att jag kommer att dricka en kopp kaffe också*ler*.

Tänkte visa ett kort jag nästan gjort klart, insidan som inte är färdig. Det är till en underbar vän som jag önskar lära känna mera.

image35

Ha en skön helg!

Kram från mig, Eivor

En hund

Jag har gjort en god gärning och det känns jätte bra!
Idag när jag och min son var på väg till min kära väninna J i Piteå så mitt på E4:an dök en hund upp på vägen!!
Jag trodde först den skulle bli överkörd, vi snackar långtradare och ett par bilar... De lyckades bromsa och hunden "parrera" , phuuu....I alla fall vi saktade alla ner, det var säkert 4 bilar före mig i min fil och lika många i andra och INGEN stannar!!! HALLÅÅÅÅ!!
Jag kände att jag måste göra ngt så jag svängde in på vägrenen och gick ut.
Lockade på den söta hunden som faktiskt kom mot mig direkt. Den var jättesöt , mjuk och lite förvirrad.
Jag kan INGENTING om hundar och visste inte vad jag skulle göra. Ringde min vän T som är föredetta hundägarinna och hon sa att jag skulle ringa polisen. Jag ringde och fick ett annat nummer , antagligen till de som har hand om dessa ärrenden.
I samband med detta så hade det faktiskt stannat en bil framför oss. Det var en snäll kvinna som faktiskt "råkades" ha en hundbur i sin bil (vad är oddsen??) Hon var på väg att hämta sin hund i Öjebyn , så vi lockade den förvirrade hunden till buren så vi kunde ringa i lugn och ro och så att den inte skulle springa iväg. Kvinnan ringde numret jag fått och förklarade vad det gällde och sa att hon skulle till Öjebyn och att hunden skulle finnas där.
Vi skildes åt  i denna veva och jag hoppas allt gick bra för hunden.  Den var så förvirrad, men väldigt snäll.
Den hade "pejl" på sig så jag gissar att det var en jakthund som kommit lite fel.
I alla fall så kändes det bra att ha hjälp den. Fast jag inte visste vad jag skulle göra så löste det sig i alla fall*ler*.
Jag blir lite upprörd över hur många som bara passerade!

När jag nu är inne på hundar så har jag fått ett tips på en test av min bloggvän Anneli. Har tänkt att göra den i flera dagar , men idag passar det verkligen bra.

Man kollar vilken hund man "är" och jag blev en : Cocker Spaniel

Cocker Spaniel
Cocker spanieln är en av världens mest uppskattade och populära hundraser. Det är en sportig och aktiv sällskapshund som passar bra i de flesta familjer. Den är robust, snäll och barnvänlig men kan också vara något egensinnig. en det är också en ras med ganska stor arbetsvilja, energi och livsglädje så den rekommenderas helst till familjer som är lika aktiva som hunden själv. Rasens särprägel kan väl beskrivas att vara dess utpräglade sociala och livliga väsen. Det är en hund som alltid följer sin ägare med stor hängivenhet och glädje. Dessutom har den en enorm aptit på livet och de flesta ägare kommer att upptäcka att den har lika stor aptit på mat! Detta är en ras man måste vakta annars äter den sig lätt till en övervikt. Cocker spanieln har också ett stort behov av kroppskontakt och närhet.


Nu är det dags för mig att kasta mig i säng, blir ofta så sena kvällar...

Kram och hej från mig, Eivor

Middagar

Vi har haft en underbar helg, den är ju inte riktigt slut än heller*ler*, så den röda tråden, middagar,  för vår helg fortsätter. Vi har varit bortbjudna på middagar fredag, lördag och idag söndag,  kan inte bli bättre!

Just nu sover vår son och min man är och "stänger" stugan för vintern. Det är alltid lite tråkigt när vi gör, brukar bli lite ledsen så jag tycker det är skönt att jag slapp åka idag. Hans pappa följde med och hjälpte honom, Tack L.

Igår var vi som sagt bortbjudna och det var 29 års kalas. Smörgåstårta , fika och härligt sällskap. Kanonkväll!
Ett litet grattis-kort hade vi med oss som jag pysslat ihop. Jag är riktigt nöjd med det.
Jag har liftat det från Petra / Paradise.
Så här blev det:

image34

Ringade in datumet efter jag fotat...

Ha en bra söndag allihop och tack för kommentarer som Ni skriver.

Kram från mig, Eivor


I am a Snapdragon

Johanna hade gjort en test och jag var ju inte sen att kolla vad jag var för sorts blomma.
Kul grej!


"Mischief is your middle name, but your first is friend.
You are quite the prankster that loves to make other people laugh."
 

Ha en bra kväll och kram från mig,
Eivor


RSS 2.0