Systrar - Pion Design

Under en träff som Klubben Pysslarna hade nu i april, fick min vän Anneli välja ett foto som jag skulle scrappa*ler*. Det blev ett kort på mig och min syster och våra minstingar.
Jag inspirerades av skissen w.15  hos Swescrapbook.

Det var lite annorlunda att skapa en jul layout så här på vårkanten, men roligt ändå. Jag har skapat med papper från Pion Design - Väntan på tomten II. De är i så fint brun, med vackra mönster.


Önskar Er en trevlig dag!

Kram från mig,
Eivor/Ejja


"1 2 3 - leee" - Pion Design

Philip och min mamma får kameran mot sig och jag säger ... 1 2 3 -leee. De ler mot mig det finaste de kan och så här fina blev de och så här blev layout jag skapat med just det fotot.
Jag har skapat med papper från Pion Design - Till Mor.

En layout med papper från Till Mor i blåa toner. Jag älskar verkligen att kunna klippa ut detaljer från pappret, som jag gjort på denna layout, och fästa på 3d-kuddar. Jag har använt mig av Blå Pensé, Riddarsporre, Gul Pensé. En tag från Tagsark får också vara med, nedstucken bakom alla de vackra papprerna jag nämnt ovan. Fjärilar har jag klippt ut från Bårder.

Till denna layout har jag inspirerats och scrappat efter Veckans Skiss w.15. Tyvärr mindes jag fel datum för sista inlämning... men det är var/en bra skiss!
 
Imorgon åker jag och möter upp Peter i Stockholm och så åker vi på en liten kryssning till Riga tillsammans med ett par bekanta. Det ska bli så roligt! Pojkarna kommer farfar och Gunilla att vara med och ta hand om. De längtar förstås och tycker det ska blir så roligt att bl.a. sova på madrass med farfar*ler*!
 
Önskar Er en trevlig helg!

Kram från mig,
Eivor


Årets påsk i bilder

Påsken passerade förstås detta år också*ler*. Vi har haft lugna dagar, tid att bara vara och tid för återhämtning av energi och familjetid.
Pojkarna målade några ägg till vårt påskris, alltid lika kul.

Vi har varit i stugan, det var ju dags för den årliga framskottningen... och ja, altanen blev snöfri!Självklart är vi värda lite lunch och fika efter skottning av mycket snö.

Jag lyckades också fastna på bild tillsammans med pojkarna, det är viktigt och roligt.

Lite fotboll och brottning blev det också på den härliga skaren som låg på ängen vid stugan, en underbar promenad och stund tillsammans. Med mycket spring och skratt!


Önskar Er en trevlig kväll!

Stor kram från mig,
Eivor


En liten rolig sak...

Kikade in på Veckans Skiss och blev riktigt glad!! De presenterar ju alltid Månadens Val hos dem varje månad. Jag blev inte månadens val, men jag nämndes ändå som ett av fem som fick lite extra strålkastar ljus på sig *ler*. Tycker det är jättekul!!
Kika in hos dem och se vilka fler som fick lite extra ljus på sig denna månad!

Kram från mig,
Eivor/Ejja


Kort: Gratulerar - Pion Design

Har skapat ytterligare ett bidrag till Scrapgalens Påsk CC, detta till deras kortskiss. Jag är överlycklig att jag lyckades "få till" två bidrag*ler*.
Jag har scrappat ett kort i rosa toner med papper från Pion Design - Till Mor.


Jag har använt papper Blombukett 6x6, Morsdagsros, bokstäver & frimärken från Klippark och bilden är från Från mormors vind - Små sötnosar.
Baksidan är med papper Blombukett 6x6, Klippark och Tagsark.
På tagen har jag skrivit min lilla hälsing till min vän som fyllt år i dagarna och fick detta kort idag.

Hej från mig,
Eivor/Ejja


Påsk strut - PionDesign

Har skapat ett alster till Scraplagrets Påsk CC, något som kan användas istället för ett påskägg, nämligen en påsk strut *ler*. Den går i ljusa gula toner och papprerna kommer från Pion Design - Till Mor. Jag tycker de gula papprerna passar perfekt till ett påskigt alster.

Jag har använt mig av pappret Ranunkel, det är väldigt sött med de små blommorna.
Som dekoration har jag en bild från Från mormors vind - Vårhälsning, små tags från Klänningar 6x6, bokstäver - Klippark, några blommor och en fjäder.

Önskar Er alla en trevlig och Glad Påsk!!

Kram från mig,
Eivor/Ejja


LO: Blyg - Pion Design

De är de underbaraste papper att arbeta med!! Jag menar Pion Designs papper och i detta fall kollektionen Till Mor. Dessa papper har omfamnat mig och jag är så glad var gång jag sätter mig och scrappar.

Här har jag skapat en sida på vår son Kevin när han är lite blyg. Vi besökte min kusin och hennes söner och ett första besök hos någon är inte alltid så lätt... Kevin var väldigt blyg till att börja med.

Fast det är flera år sedan fotot togs, minns jag denna dag. Att jag nu när jag plockar fram fotot kan minnas dagen, samtalen och hur pojkarna lekte gör att jag blir otroligt glad över att jag "har" denna hobby! Det är verkligen en hobby som får mig att resa i tiden och jag får minnas så mycket underbart jag och min familj är med om. Det är helt enkelt helt underbart och väldigt, väldigt roligt!

Till denna layout har jag som inspiration haft skissen som Mijja ritat till Veckans Skiss. En alldeles perfekt skiss att inspireras av och tolka.

Jag har scrappat med papper från Till Mor - Gul pensé, Ranunkel och en tag från Tagark med journaling som jag har gömt lite. Jag har klippt ut blomrankor och fjärilar och fäst dem på 3D-kuddar. Sedan har jag gått lös och dekorerat sidan med massor av blommor och lite bling.

Önskar Er alla en trevlig kväll!

Hej och kram från mig,
Eivor/Ejja


RSS 2.0