Layout i orange - Moa Pyssel

Vi har påsklov här hos oss. Sköna dagar, med så lite aktivitet som möjligt. Bra eller dåligt, vet inte...men vi tar dagen som den kommer. Vädret har väl inte varit det bästa och det har väl gjort att vi gjort mindre än vad vi hade tänkt i våra huvuden.
 
Idag är det onsdag och min bloggdag hos Moa Pyssel. Jag har skapat en layout i härligt orange, som jag börjartycka är ganska häftigt att scrappa med. Blir glad av färgen och sådana saker vill jag ha mer av.
 
Det var ett tag sedan jag skapade en layout, men när jag såg en inspirerade skiss hos Swescrappbook och kunde jag inte låta bli att kika bland alla foton som ligger oscrappade och skapa en sida. Jag har älskat Webmosterhelene's skisser och alster från första gången jag såg dem och gör det fortfarande.
Jag tycker det är otroligt roligt att välja ut och skriva om fotot på en layout. Det får mig att minnas tillbaka på händelserna och det älskar jag.

Jag har skapat två foton om när vår älsta son var 9 mån och hittat sitt favoritskåp, skåpet fullt med kastruller och lock!! Jag har tagit upp färgerna från hans pyjamas i papper och dekorationer, så ni får idag se en sida med mycket färg.
När jag skapade layouten tänkte jag på att inte använda så "höga" blommor, det blir så svårt och tokigt när jag stoppar dem i album. Det blir inte riktigt bra. Det som är perfekt är att det finns många olika blommor och dekorationer hos Moa Pyssel, det är bara att kika in i shopen.
Vid kanterna på layouten blev det detaljer med blommor, rubons, band, stickers och brads.
 
Bakom fotona har jag två tags med dold journaling. Jag tycker ju om att skriva om fotona och tagsen med lite grövre snöre blev en fin dekoration också. Det grå pappret jag använt mig av är ett julpapper från Maja Design, men det visar att papper kan användas till olika saker och olika tider under året.
 
 
Önskar er alla en fin onsdag!
Kram från mig,
Eivor/Ejja
 

 


RSS 2.0