Söndag kväll

Så var det söndag kväll och två härliga dagar har vi haft. Kanske inte gjort jättemycket men, träffat familj och vänner och det betyder mycket.
På lördag var vi till mina föräldrar och grattade min far, som fyllde år 9 april. Det är ett tag sedan, men vi har inte kunnat åka tidigare. Vi har varit sjuka och bilen har varit trasig. Det var så roligt att vara hos dem, och jag har saknat dem.
I och med att vi varit där så kan jag visa upp kortet som jag gjort till honom.

image106

Insidan glömde jag fota, klantiga jag känns det som ... minnet sviker ofta nu... Jag har i alla fall gjort ett likadant kuvert som vi fick göra på mässan där det var workshop med Pysselgumman. Det är en otroligt användbar mall vi fick. Pappa och mamma var så gulliga, de tyckte kortet var sååå fint. Pappa frågade - Inte har du väl gjort det här(kuvertet) själv? och mamma - Klart hon har!
De är så söta mina föräldrar*ler*

Idag har vi varit hos farfar och Gunilla och fått lunch, plättar och" tylt "som Kevin sa. Jättegott och trevligt, tack!
När vi kom hem sov vi middag hela familjen och det var skönt. Efter middagen blev det ett besök hos vänner som vi lärde känna för snart två år sedan i samband med föräldragruppen. Jag och Sara har tillbringat mycket tid tillsammans under våra barns första år. När vi började jobba och vardagen ska funka så räcker inte tiden till, tyvärr. Kändes som om det var igår vi sågs (är typ två månader sen) och det var skönt, alltid lika roligt. 
Väl hemma blev det bad för lill Jr och sedan sägen. Jag och Peter har suttit i soffan och zappat och gissar att det är dags att sussa snart.

Jag har en rolig sak att berätta...jag har vunnit vår klubbs månadsutmaning för mars!! Så roligt!! Det blev delat första plats, men vad gör det...typ inget! Jag vinner ju typ aldrig så jag är jätte glad*ler*.
Här är mitt bidrag till tävlingen , en ny sida att sätta in i vårt bröllopsalbum...

image107


Kram till Er alla från mig och sov gott!
//Eivor

Försökte igår...

Försökte igår att göra ett inlägg, men det gick inte så bra tyvärr. Jag lägger in det nu istället, här nedan...
Jag är mår bra och är glad idag också, kanonvädret har fortsatt och jag och Kevin myser nu framför TVn och Bolibompa och senare ikväll ska jag fortsätta med lite scrapping*klappar händerna*. 
 
Önskar Er alla en trevlig helg!!

Kram från mig, Eivor



Torsdag 17/4...
Idag har det varit ett underbart härligt väder här i Luleå och jag måste bara skriva och berätta hur glad jag är att våren förhoppningsvis*ler* är här!! Säker kan man ju aldrig vara än, men jag håller tummarna.
Idag när jag satt vid mitt skrivbord på jobbet och solen sken in genom fönstret så blev jag så glad och full av energi. Tänk vad vårsolen och värmen kan göra!
På jobbet flöt det på och jag fick mycket gjort, inte alltid att jag känner så , men idag var en bra dag. Ibland tycker jag man försöker och försöker  jobba på, men högarna finns fortfarande kvar...

Blev hämtad av "mina killar" efter jobbet och efter att jag och Kevin blivit avsläppta hemma, Peter skulle på utbildning, så lekte vi lite, fixade middag och sedan såg vi Bolibompa och mös i soffan. Härligt!! Kramar från vår son betyder så mycket.
När jag läst godnatt saga för Kevin och han druckigt sin välling och han sussade sött , satte jag mig för att scrappa lite. Jag pysslar med en layout till vår klubb Pysslarnas månadsutmaning och har haft idéen klar. Nu har jag fått sitta i två timmar så nu är det bara att sammanställa/limma ihop allt så är den klar*klappar händerna*.

Jag har som Ni förstår haft en dag som innehållit mycket possitivt och det är så roligt. Jag känner att det har varit mycket "negg" här på min hållplats, så lite roliga och glada saker  var det dags att skriva om.

Nu ska jag tacka för mig!!

Kram från mig ,
Eivor / Ejja


Scrappat lite

Dagarna går och det är redan onsdag, snart helg *ler*.
Vår son är frisk och har varit på dagis första dagen på 1½ vecka. Han var riktigt glad att få gå dit och det var inga problem att lämna honom och vinka hejdå. Det är viktigt för mig att han inte gråter och ropar mamma när man går, det är ngt som gör så ont i mamma-hjärtat.

Jag är lycklig att ha fått ha lite scrapp-tid senaste dagarna! Jag har gjort ett kort till min vän i Oslo, men tyvärr kom jag på att jag missat att fota det och det ligger hos posten nu. Det var tråkigt och verkligen en miss av mig*blää*!! Satt ett tag med kortet och visste inte hur jag ville ha det, men resultatet blev riktigt bra...utan målad stämpel...och så glömmer jag att fota!! Hallåååå!!
Jag har också scrappat en layout, första som jag gjort hemma på väldigt länge och oj så kul det var. Jag började med den i Kalix-träffen som var för lääääänge sedan och först nu blev den klar, ja varför ha bråttom??

Den handlar om vår midsommar som Ni säkert hört talas om ...

image104

image105
Har använt mig av Eliza alfabetet som jag fick låna i Kalix och jag är bara så kär i det!! Det är helt i min smak och jag hoppas jag snart är ägare av ett sådant.

Ska också visa ett kort som jag fått av min kära vän A , tack vännen!! Det är så roligt och värmer extra när man får ett "riktigt kort" med posten. Det var så fina ord skrivet i kortet !!

image103


Igår var vän A på besök och det var riktigt trevligt!! Det var kvalitets tid, mycket prat och lite kaffe och som alltid lika roligt. Du vet du ger mig energi vännen!! Tack för att du tog dig tid att lyssna.

Nu är det tid för tandborstning och sedan hopp i säng.

Kram till Er alla från mig,
Eivor


Mässa, scrappat och vabbar

Ja, så flög helgen förbi...den gick så fort!! Med mässa och pysselträff så går tiden fort. Det var jättekul att träffa alla scrappare och sitta och pyssla. Jag hade tyvärr liten scrapsvacka så jag fick bara gjort 2 layouts, men jag hoppas det snart vänder.
Mässan var kanon, många besökare och många utställare. Jag handlade förstås, men faktiskt inte så mycket som jag trott. Det blev lite chipboard bokstäver, band, knappar, akrylfärg, clearstamps, papper. När jag tittar på mina nyinköpta saker blir jag glad och jag vill bara sätta mig och scrappa och använda dem!!

Under helgen var det flera tävlingar och jag lyckades knipa en delad tredje plats med en av mina layouts. Det gjorde mig jätteglad!! 
 
Mitt bidrag till skissen av Peterlina...

image99

image100

Denna LO tog hela lördagen att göra, mina bordsvänner kan intyga! Helt galet!! Jag var inte speciellt nöjd med den, så jag har i veckan kompletterat den med att skriva journaling och fästa knappar på chipboards-blommorna och nu känns den färdig.

Min LO efter skissen av Moma blev så här...och det var med denna som jag knep tredjeplatsen*ler*.

image101

image102

Jag gillar verkligen hennes skisser, de är så fina och roliga att scrappa efter.

Det var ju också en workshop med Pysselgumman och jag måste bara skriva och säga...vilken underbar person hon är!!! Det blev ett minialbum vi gjorde med små sidor som var ett kuvert. Jättefint album och användbart! Jag var som sagt inte på topp i helgen och det resulterade i att albumet fortfarande är halvfärdigt så jag visar det någon annangång.

Jag har också i veckan scrappat ihop ett kort till min kära far som fyllde år igår, men jag vill inte visa det ännu för han har inte fått det och man vet aldrig kanske kikar han eller mamma in här och jag vill det ska bli en överraskning. Vi kommer att åka dit nästa vecko-slut så efter det kan jag visa kortet.
Vi har nämligen sjukstuga här i lägenheten. Vår son har haft feber sen i lördags, så idag blev det ett besök hos doktorn som konstaterade att han förmodlingen har övre-luftrörs-infektion. Blir att lura i honom medicin i 10 dagar nu och hoppas på det bästa. Det jag framförallt hoppas på är att den höga febern ger sig, det är inte kul när han har 40 graders feber och är skollhet! Håller som sagt tummarna att han blir frisk snart.

Nu ska jag ta en kopp kaffe och sedan fixa lite med tvätt och vänta på att sonen vaknar.

Hej från mig
Eivor


Renovering

Härligt att blogg.se är "friskt" igen. Det brukar ju alltid bli strul med data-fix, så jag är inte förvånad...

Vår påsk var härlig med utflykt till stugan och med några extra dagar ledigt så har veckan gått i renoveringens tecken. Phuuu!!
Min man har haft en energi som jag inte sett på ja, väldigt länge!! Riktigt kul har vi haft!
Vi har målat väggarna i köket och vips blev det så att vi bytte golv i hall och kök också. Vi är jätte nöjda och har fått det jättefint. Har fotat så det blir väl ngt att scrappa om senare gissar jag*smile*.

Jag har inte min vanliga dator med våra foton i, så jag kan inte visa ett kort jag gjort till min kära vän A:s dotter. Jag kan visa det sen.
Har inte scrappat ngt på ett tag men det gör inget. Det är ju MÄSSA i helgen här i Luleå. Kika gärna in på pysslarna.blogg.se.  Norrlands första mässa för scrappare och pärl-skapare!!!
Jag längtar jättemycket, ska bli GALET roligt att träffa alla jag lärt känna och få sitta och scrappa i flera timmar. Erkänner väl att jag kommer att shoppa lite också *asg*. Kanske är det lite farligt att scrappa samtidigt som alla affärer kommer att finnas där, risken finns väl att man kommer på saker man behöver handla allt eftersom...eller???

Hoppas Ni alla har det bra och Ni får gärna lämna ett litet  "avtryck" efter Er här hos mig.

Kram från mig, 
Eivor

RSS 2.0