Vi har flyttat!!

Hej å hååå, vad tiden går!!

Kan erkänna att jag har lite dåligt samvete över att jag inte skriver ngt här, men ibland vet jag inte vad jag ska skriva...

Det har faktiskt hänt lite hos oss, vi har FLYTTAT!!
Vi bor numera i en lgt med 4 rum och kök på 111 m3!! Jippii!! Underbara ytor och galet rörigt med flyttkartonger och saker överrallt efter flytten som skedde i lördags.
Tack till alla som hjälpte oss!!
Erkänner att jag nästan inte bar ngt utan snurrade runt min egna axel och försökte ibland ställa undan någon kartong eller sak från dörren så mer skulle kunna komma in i lgh.
Pojkarna passades och sprang runt runt.
Kevin bar själv lite möbler från sitt rum. Han var mäkta stolt när han orkade ner och uppför trapporna, stolt övera att han fick vara med de andra "killarna" som han sa.

Vår gamla lgh är såld, och under tiden innan det var klart fick jag uppleva de nästan värsta veckorna i mitt liv. Det tog drygt 2 veckor innan allt var klart, från det att vi gjorde en röjning av saker från lägenheten tills budgivingen var klar och jag tror att jag har nog aldrig kännt mig så maktlös som då.
Frustration över att inte kunna påverka ngt var värst! Bara sitta och vänta på att någon ska tycka om vårt hem och vilja köpa det, vänta på att det ska pipa i mobilen när ngn faktiskt lämnar ett bud osv.
Känns som om vi levde i en bubbla från det att vi kikade på lägenheten som till slut blev vår fram till det att vår egna lägenhet var såld. Allt detta har tagit lite luft och energi från mig...

Nu önskar jag förstås att jag hade lite fler ljus timmar på dygnet för vårt första renoveringsprojekt är mitt och Peters sovrum. Nya tapeter och ny färg i taket står på listan, så jag ska försöka få till en stund med spackling ikväll.

Med barnen så är allt bra, Kevin är lite hostig och snorig så vi hoppas att det inte blir ngt mer. Philip är frisk än så länge...han började nämligen dagis i måndags så vi får se när sjukdommarna kommer och knackar på dörren. Förstår Ni DAGIS!!
Peter fixar med inskolningen och jag får titta på...
Philip verkar tycka det är roligt med jämnåriga barn och nya leksaker och Peter berättar att det är inga problem för honom att lämna rummet en stund, Philip bryr sig inte så mycket utan leker på.
Kevin har fått börja vara lite längre på dagis, han får nu äta mellanmål som han längtat efter att göra i 1½ år nu.

Till sitt nya rum har Kevin har fått 2 affischer till sitt nya rum och han blev mycket nöjd. Han verkar trivas, lekparken är undersökt och fick godkännt.
Pojkarna har också badat premiärbadet med skum i vårt badkar som vårt nya hem har. De tyckte det var jätteroligt och ville förstås inte stiga upp fast de var väldigt "skrynkliga" på händer och fötter.


Ojoj vad det blivit många ord och meningar, men jag hoppas att Ni orkat läsa hit ner ändå.

Förhoppningsvis får vi kontakt med cyberspace inom kort i vår nya lya och förhoppningvis ska jag uppdatera lite oftare här också...Det är bara så mycket som ska göras...

Önskar Er alla en trevlig kväll!

Kram från mig,
Eivor/Ejja


Kommentarer
Postat av: Johanna

Lycka! Äntligen fick ni det ni ville ha!!

Längtar tills vi kan komma och se ert nya bo.

Och härligt med badkar, det kommer de att älska, grabbarna.



Kramkram Johanna

2010-10-05 @ 19:05:18
URL: http://mysigalantligating.blogspot.com
Postat av: Anneli

Det ska bli så spännande att se nya lägenheten. Vi kanske kan styra upp nå´t nästa vecka...



Kram så länge!

2010-10-06 @ 00:08:54
URL: http://alila.blogg.se/
Postat av: EmmaP

Kul med ny lägenhet! Lycka till!

2010-10-06 @ 20:36:06
URL: http://emmper-2.blogspot.com
Postat av: Anna

Men OJ!! Här händer det grejer!! Stort grattis till nya hemmet!! Åh, vad jag är glad för er skull! Vet ju att ni letat länge. Ser fram emot att få komma och hälsa på när ni landat i tillvaron.

MÅNGA KRAMAR!!!

2010-10-06 @ 21:12:25
URL: http://mammaanna.se
Postat av: Sussig

Grattis till nya lyan! =)

2010-10-10 @ 19:19:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0