Vår lediga dag...

...tillbringar vi inne. Jag och pojkarna är ju lediga varje onsdag. Det är en skön dag att ha tillsammans. Idag hade vi tänkt att åka till mamma, men tyvärr så är Kevin febrig...så vi stannar inne, leker lite , splear spel och ser tv. Hoppas att han mår bättre imorgon.

Dagarna börjar blir så ljusa och härliga, vi har mycket snö och vi har bl.a i helgen varit ute och aktivera oss lite. Lite skridskor blev det i söndags. Vi har en liten isbana precis bredvid där vi bor. Planen spolas på vintern till isbana och är fotbollsplan på sommaren. Perfekt, bara 3 minuters promenad från oss!Kevin har hajjat detta med skridsko åkning nu. De har åkt på dagis och redan första dagen funkade det. Han är jättestolt och självklart vi föräldrar med *ler*.


Philip åker också, men behöver lite hjälp. Det som är lustigt är att han klarar balansen bättre om vi bara håller lite, eller om han åker själv. Håller vi i honom, får han mer en hängande stil...
Han har ett bättre tålamod än vad Kevin hade. Han går ett par skär, ramlar, stiger upp, ramlar och stiger upp, ramlar och ropar på hjälp *ler*.
Bästa farfar hjälper till att hålla balansen.

Önskar Er alla en trevlig dag!
Nu är det dags för lunch och så fortsätter vi att kurrera Kevin.

Hej från mig,
Eivor/Ejja


Kommentarer
Postat av: Ali

2012-02-15 @ 21:04:54
Postat av: Ali

Vilka duktiga och söta små skridskokillar!

2012-02-15 @ 21:06:13
URL: http://alila.blogg.se/
Postat av: Jånna

Vad lyxigt med en isbana så nära inpå! :D Ser hur härligt ut som helst, vad duktiga de är!

2012-02-17 @ 08:27:03
URL: http://jonnaspysselkarameller.blogspot.com
Postat av: AnnaB

Å vad kul det ser ut! Min skridskor är fullständigt försvunna, annars är jag rätt nyfiken på hur bra det skulle gå efter så många års uppehåll. :)

2012-02-17 @ 11:27:19
URL: http://mymessyspot.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0